Selam arkadaşlarım. Giremiyorum çünkü 10 gündür çok fenayim. Bırakın pc ye tv ye bile bakamiyorum. İçim dışıma çıktı. Kızıma da bakamiyorum

Kardeşimi çağırdım en azından kızıma bakar.
Dün kontrolüm vardı. Üstten muayene etti çok gazın var göremiyorum dedi. Alttan bakalım dedi gerek yok dedim sonra gelirim. Sonra da korkuttu beni boş gebelik mi değil mi bilmemiz ona göre hareket etmemiz lazım dedi. Neyse baktı alttan kuzumun kalbinden çok kese içerisindeki onun deyimiyle et parçasına dikkat etti acaip tedirgin etti beni. Ne oluyor dedim yaw suratına bakan ölümcül hastayim der. Kalbi yok mu dedim zayıf da olsa var dedi nasıl yani dedim sorunlu mu yok küçük olduğu için öyle dedi. Duyayim dedim ben bile zor duyuyorum dedi e o zaman göreyim dedim küçük bir noktayı hızlıca gösterdi. Sonra da et parçası dediği şeyi gösterdi kist gibi bir şey mi dedim eh yani dedi sorun olur mu dedim gittikçe küçülür ya da büyür takip etmemiz lazım dedi. Sonra da ben kaptim nemi sordum durdum bir sürü bir sürü şey anlattı üzüm gebeliği de olabilir dedi nasıl yani dedim korkmayın bu ihtimaller var dedi.Takip edecekmis.15 gün sonra tekrar gideceğim. mide bulantısı için ilaç verdi şimdi daha iyiyim. Sadece patates yiyorum :)
Sizi özledim. Hayırlı ramazanlar kızlar. Rabbim yardımcımız olsun.