fsh yüksek olanlar

Canım benim merhaba...evet hepbu topikteyim burda herkes aynı dertten olunca oraya yazmadım haklısın ihmal ettim sizleri çok özür dilerim bitanemmm.😁😀😄😃
çok umutlu değilim ama dr un pozitif ligi bile yetti olmasada üzülmem aşırı derecede. .başından savmadi beni dinledi. .
inşallah birsen cigim hepimiz en yakın En hayırlı zamanda anne oluruz ALLAHIM DUY SESIMIZI NE OLUR EMEKLERIMIZI BOŞ A CIKARMA AMINNN....

ewt cnm arada uğra ıhmal etme bızı kendınden hbr ver bıze :16: ınsallah cnm ınsallahh :38:

Sagol okulum çok sağol inşallah bir nebzede olsa yararını görürüm klomenin kimbilir bir mucize olur belkide ezgininki gibi☺☺dr yumurta yok follikul cok küçük ama hiç belli olmaz belki yenisi oluşur büyür dedi...10 gün sonra kontrol olacam...seninki 5 gun sonraydi kontrolun değil mi farklı bak ikimizin ki hayırlısı...
ALLAHIM HEPIMIZ IN YANINDA OLUR INŞALLAH. .EVLATLAR NASIP EDER HAYIRLI SAĞLIKLI. Uzun ömürlü..

sende sağol canıımm..inşALALHH ŞİFA OLSUN SANA DAAA..ALLAH büyükkk.. evet canım 5 gün ilaç iç gel demişti ..yarın gidiyorum ben bakalım ne diyecekk..

sende sağol canıımm..inşALALHH ŞİFA OLSUN SANA DAAA..ALLAH büyükkk.. evet canım 5 gün ilaç iç gel demişti ..yarın gidiyorum ben bakalım ne diyecekk..

Hayırlısı olsun tatlım ikimiz içinde..haberlerini bekliyorum😀😊😊😊
ALLAHIM MUCIZESINI GÖSTERİR INŞALLAH CANIM BENİM. .

Emosss cok sevindim ne tatli bi dr mus oyle rabbim ondan razi olsun.bis3y diycem bugun hastaneden ayriliyorsa sen 14 unde kime gitcen yani kadin nerde olacak onu ogrendinmi o dr u birakma hadi insallah hic bilinmez ansizin bi yumos buyuyuveriyo sasirip kaliosun rabbim ramazani serif hurmetine okulum ve sana nasip etsin amiiiiin

Emosss cok sevindim ne tatli bi dr mus oyle rabbim ondan razi olsun.bis3y diycem bugun hastaneden ayriliyorsa sen 14 unde kime gitcen yani kadin nerde olacak onu ogrendinmi o dr u birakma hadi insallah hic bilinmez ansizin bi yumos buyuyuveriyo sasirip kaliosun rabbim ramazani serif hurmetine okulum ve sana nasip etsin amiiiiin

Ezgiii evet çok iyiydi ama bu şehirden gidecekmis. .😢😢😢😧
tlf verdi istediğin zaman ara dedi...tekrar o hastaneye gidecem bakarlar mi bilmiyorum. .bugün girişim var kayıt olarak bir zahmet yardimci olsunlar yaaaa...bidaha para vermek istemiyorum. .
hayırlısı ezgi inşallah bir mucize olur yumurta gelişir araştırma ya giderim hemen tüp bebek yaptırırım ne güzel az masrafla. ..
ezgi bişey soracam sen klomene başladığında follikulun varmiydi. .benim varmış ama çok küçükmüs..

tlf verdi istediğin zaman ara dedi...tekrar o hastaneye gidecem bakarlar mi bilmiyorum. .bugün girişim var kayıt olarak bir zahmet yardimci olsunlar yaaaa...bidaha para vermek istemiyorum. .
hayırlısı ezgi inşallah bir mucize olur yumurta gelişir araştırma ya giderim hemen tüp bebek yaptırırım ne güzel az masrafla. ..
ezgi bişey soracam sen klomene başladığında follikulun varmiydi. .benim varmış ama çok küçükmüs..

Vardi canim sol da yoktu sagda 4 taneydi en buyugu 7 mm idi 4 taneden 2 tanesi buyuyup kocaman olmustu inanamamistim.tatlim o bir tanee de yeter buyur o biz de sonradan surpriz sekildede buyuyebiliyor.mesela su poyrazli gunler blogunun yazari vardi ya kendiliginden hamile kaldiginda hic follikulu yokmus ve fsh 30 mus.bak sende follikul varmis ne guzel emos o buyur annesi merak etme☺

Kesinlikle hem vucuduna hormon yuklemiycen hem de igne ilac masrafi yok sadece arastirmaya verirsen emos bi tavsiye sakin isini sansa birakma yum7rtan buyurse hemen yaptir

Hadi guzel haberlerle insallah. Hafif akintin var mi benim yumurtalar buyuyunce olmustu .klomen b8t8nce akintim baslamisti .

Kesinlikle hem vucuduna hormon yuklemiycen hem de igne ilac masrafi yok sadece arastirmaya verirsen emos bi tavsiye sakin isini sansa birakma yum7rtan buyurse hemen yaptir

Ezgiii bal yesin agzin bitanem. .Eşime anlatıyorum dr falan klomeni bişey demedi...hatta dedim ki bebeğim sence klomenle yumurtam büyüyüp sadece tüp bebek parası verip bebeğimiz olur mi ki dedim bilmiyorum dedi..yok demedi kizmadida. ..dusunsene 1 milyara tüp bebek yaptığımızı ne güzel olur dedim evet dedi..😊😊😊
inşallah büyür ezgi yaaa...savaşmaya hazırım yeter artık denemek istiyorum bende sansimi..
kac mm olmasi lazim ki ezgi tüp bebek için. ..

Ezgiii bal yesin agzin bitanem. .Eşime anlatıyorum dr falan klomeni bişey demedi...hatta dedim ki bebeğim sence klomenle yumurtam büyüyüp sadece tüp bebek parası verip bebeğimiz olur mi ki dedim bilmiyorum dedi..yok demedi kizmadida. ..dusunsene 1 milyara tüp bebek yaptığımızı ne güzel olur dedim evet dedi..😊😊😊
inşallah büyür ezgi yaaa...savaşmaya hazırım yeter artık denemek istiyorum bende sansimi..
Hadi bakalim bak esinde gonullu gibi.tatlim 5 gun klomeni kullandiktan sonra kontrole gitmelisin 17 mm civari olmali yumosun sonra dr cetroide ignesi veriyo bu igne yumurtayi baskilamak yani erken catlamasini onlemek icin gece de catlatma ignesi oluyorsun bu igneden sonra yaklasik 36 saat sonra yumosun alinacak annesi o bebeginin yumosu olacak insallah sonra esin sperm verio dollendiriolar veee transfer 12 gun sonrada mutlu haberler insallahhhh...

Emos bi de tedavi sirasinda sakin tek yumosum var diye kafaya takma sunu unutma sende olacak yumos kalitelidir rahmin temiz rabbim diledikten sonra o tek yumoslada oluyor ... KENDINE GUVEN SENIN ANNE OLMAMAN ICIN HIC BIR SEBEP YOK.tatlim

Hadi bakalim bak esinde gonullu gibi.tatlim 5 gun klomeni kullandiktan sonra kontrole gitmelisin 17 mm civari olmali yumosun sonra dr cetroide ignesi veriyo bu igne yumurtayi baskilamak yani erken catlamasini onlemek icin gece de catlatma ignesi oluyorsun bu igneden sonra yaklasik 36 saat sonra yumosun alinacak annesi o bebeginin yumosu olacak insallah sonra esin sperm verio dollendiriolar veee transfer 12 gun sonrada mutlu haberler insallahhhh...

Ezgi 14 temmuzda kontrole geleceksin dedi..kararsız kaldım suan.ne yapsam ki acaba..adetin 3.gunu baslayacan dedi..14 temmuz da da gel dedi.😮😮😮
geç olur mu ki acaba.

Ezgi 14 temmuzda kontrole geleceksin dedi..kararsız kaldım suan.ne yapsam ki acaba..adetin 3.gunu baslayacan dedi..14 temmuz da da gel dedi.😮😮😮
geç olur mu ki acaba.
adetin 3 .gunu yarin mi emos o zaman 10 unda filan gitmen lazim degilmi 14 u gec olur yumurtan buyurse kendinden catlayabilir

geç olur mu ki acaba.
Ilaci hergun 1 tane alirsan 14 u oluyor ama 2 alirsan gec olmaz mi

adetin 3 .gunu yarin mi emos o zaman 10 unda filan gitmen lazim degilmi 14 u gec olur yumurtan buyurse kendinden catlayabilir

Evet yarın ezgi bir defada 2 ser tane icecen dedi bu çok önemli dedi..14.de gel dedi.yani adetin 11.gunu oluyor.
aslında siz 5.gunu başlayıp 10.gunu gitmiş oluyosunuz değilmi ezgi.aslinda aynı hesaba geliyor sanki.😦😦😦

Kızlar gittim dra.hayatimda ılk defa çok cana yakın birini gördüm tüp bebek uzmanı olarak. .kapıyı çaldım beni gördü dr gel fistigim gel dedi 😲😲😲😲 şaşırdım kaldım pozitiflik akıyor kadından. .
neyse anlattım durumumu dediki rahat ol kafana takma vücudun toparlar ozaman kendini dedi...klomen olayını anlattım tabiki neden olmasın başlayalım dedi😲😲😲😲 burdada şaşırdım. ..
sonra follikul un çok minik ona yumurta denmez dedi ama solda gördü aaa Burda var dedı küçük ama olsun dedi...klomeni aksamlari 2 ser tane birden yutacan işin püf noktası bu dedi...belki follikul oluşur buyur kim bilir dedi...sonra 14 temmuz da yumurta takibine gel dedi...sonra gün aşırı yada 3 günde bir ilişki olsun dedi..Tup bebek yaptığında araştırma hastanesinde yaptir dedi. ..para na yazık dedi 😲😲 bide buna şaşırdım. ..
SON OLARAK DEMESIN MI BUGÜN HASTANEDEN AYRILIYORUM SON GÜNÜM DIYE...😢😢😢😢😢 AYDA YILDA BIR IYI DR DENK GELDİ ODA GIDOYOMUS. .

canımcığım gözün aydın bak yumoşun var ne güzel klomenle denemey değer belki büyür Allah büyük...canım yaşın çok müsait tüp için ve şansın büyük bence yaştan dolayı..ben 32 yaşımda evlendim canım ve evliliğimin 4 ayında tanıştım şu fsh mereti ile..bende yeni evliyiz ya eşim çok önemsemedi doğal olur 1 sene bekleyelim dedik..sonra ilk gitiğim doktor bana fsh bakarak seini çocuğun olmaz tüp bebeklede zor demişti ben dünya başıma yıkıldı zanetim..sonra Allahım karşıma o kadar iyi bir doktor çıkardıki kanatsız melek her ay adetin 3 günü giderim ona tedaviye o karar verir ortak çalıştıkları tüp bebek merkezine yönlendirir ve 3 tüp bebk denememde klomenle oldu mesela canım hiç ilaç masrafım olmadı doktorumda sağolsun hiç muayene parası almaz bizden...canım benim ilk klomen kullandığım zaman yumoşlarım büyümemişti mesela..bazende klomensiz büyüyodu yumoşlarım..o yüzden inş herşey yolunda giderse büyürse ne mutlu...büyümesede mücadeleci ol mutlaka büyücek o yumoşlar rabim ol desin yeterki..ama çokta bel balama canım ya çok takarsan yumoşlara tesrs tepiyo rahat ol canım...biliyorum çok zzor ama takmadığım zamanlarda büyümüştü benim mesela yumoşlarım...Allah yardımcımız olsun canım..

Evet yarın ezgi bir defada 2 ser tane icecen dedi bu çok önemli dedi..14.de gel dedi.yani adetin 11.gunu oluyor.
aslında siz 5.gunu başlayıp 10.gunu gitmiş oluyosunuz değilmi ezgi.aslinda aynı hesaba geliyor sanki.😦😦😦

canım konuya atldtım ama kusura bakma yazmadan geçemedim..ben klomeni biter bitmez o gün giderdim kontrole..mesela bazen büyüyor ama yavaş hafif iğne vermişti büyümeye devam etsinler diye..ve ezginin dediği gibi iğne vuruluyosun erken çatlamaması için sonrası çatlatma iğnesi oluyosun 34 saat yumoşlar toplanıyor tüp bebekte..mesela erkenn yumoş çatlarsa yumoş 24 saat canlı kalabiliyor o günler ilişki olması gerek canım..bence klomen biter bitmez çalışmalara devam ediceksiniz canım gün aşırı yumoşlar erkende büyüyebilir her ihtimali düşünerekten ..canım belki doğalından gelir bebişin canım Allah büyük canım..

inşALALH canım benimm .bugün 11.30 da randevum var heyecan bastı şimdidenn ana hiç heyecanlanmazdım ben..alttan muayene olacak ondan sanırııım..

ALLAH razı olsun canım benim cümlemize imnşALlAH..

Hadi guzel haberlerle insallah. Hafif akintin var mi benim yumurtalar buyuyunce olmustu .klomen b8t8nce akintim baslamisti .

İNŞALALH ezgiimm eve gelince yazarım doktorun dediklerini..
canımcım bn klomen kullanırken bir gün öle yoğun bir akıntı oldu kii bu ne diye korktum beyaz bir şey şimdi az az eskiden de olur du bu akıntı bende.....

Iyi de emos ben gittigimde arada zaman olmuyor ki adetin kacinci gunu baslarsan basla 5 gun sonra gitmelisin gec kalirsan tup yapamazlar canimcim.sen bugun baslayinca gunde 2 tane yutunca ayin 10 unda bitiyo ilac ee 4 gun ne yapacaksin ben onu anlamadim zaten tup bebekte surec hizli olmali yumosun buyudugu anda catlatma ignesi olacaksin .bence sen 10 unda ilac biter bitmez git

canım konuya atldtım ama kusura bakma yazmadan geçemedim..ben klomeni biter bitmez o gün giderdim kontrole..mesela bazen büyüyor ama yavaş hafif iğne vermişti büyümeye devam etsinler diye..ve ezginin dediği gibi iğne vuruluyosun erken çatlamaması için sonrası çatlatma iğnesi oluyosun 34 saat yumoşlar toplanıyor tüp bebekte..mesela erkenn yumoş çatlarsa yumoş 24 saat canlı kalabiliyor o günler ilişki olması gerek canım..bence klomen biter bitmez çalışmalara devam ediceksiniz canım gün aşırı yumoşlar erkende büyüyebilir her ihtimali düşünerekten ..canım belki doğalından gelir bebişin canım Allah büyük canım..

Günaydın gulneva yazdiklarinin hepsini büyük bir merakla okudum. .ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN ÇOK AYDINLATTINIZ BEN. .ben den denk istedim klomeni yoksa arastirmada ki dr un haberi bile yok😄😄😛😛
belki bir ihtimal büyürse tüp bebek fiyati çok uygun olacak eşimi de ikna etmem çok dahakolay olur hemde ben aacı cekmemis olacam ignelerle. .Olmazsa da keşke demem en azından içimden. ..hepimiz en hayırlı en yakın zamanda anne oluruz inşallah. .sabrimin son demlerindeyim ALLAHIM GÜÇ VERSIN INŞALLAH. ..
O ZAMAN BUGÜN BASLAYAYIM ILACA PERŞEMBE GIDEYIM DR A..ZATEN DÜN GITTIGIM DR DA AYRILIYORMUS ORDAN INŞALLAH DOĞAR BAYAN KABUL EDIP BAKAN ALTTAN. .HEYECANLI BIR SÜRECİ AMA INANINKI ILK DEFA TEDAVİ OLUYORUM BU BILE MUTLU OLMAMASINA BIR SEBEP. ..ALLAH RAZI OLSUN GULNEVACIM😗😗😗

Back
X