fsh yüksek olanlar

Kizlar amh 1.3 olunca doktor vakit kaybetmeden tup bebek tedavisine basliyalim dedi..dun basladim tedaviye..yuksek dozda igne kullaniyorum,bu kadar yuksek dozda hormon almam cok moralimi bozdu aslında. .neyse hersey bebegim için,yapcak bisey yok.dua edin tutunsun bebegim..cok umutsuz basladim sanki olmuycakmis gibi hissediyorum..sizde mi oyleydiniz acaba. .neden böyle oldum ben..
Bence moralini bozma hic.en azindan tedaviyee alinma sansin olmus.burdaki bircok kisi henuz tedavi , igne asamasina gelemeyen kisiler.bircogumz tup bebek bile olmaz diyr kapidan cevrilen kisileriz.amh degerin de kotu degil iyi hatta.insallh tedavin guzel bi sekilde sonuclanir bebisini kucagina alirsn...

Kizlar amh 1.3 olunca doktor vakit kaybetmeden tup bebek tedavisine basliyalim dedi..dun basladim tedaviye..yuksek dozda igne kullaniyorum,bu kadar yuksek dozda hormon almam cok moralimi bozdu aslında. .neyse hersey bebegim için,yapcak bisey yok.dua edin tutunsun bebegim..cok umutsuz basladim sanki olmuycakmis gibi hissediyorum..sizde mi oyleydiniz acaba. .neden böyle oldum ben..
Canm bn de aynı duyguları yaşamıştım idrar testinde çok silik ikinci çizgiyi gördüğümde bile şnsnmadım attım hemen umutlsnanafım bi türlü ama şimdi 8. Haftalık hamileyim normal bu duygular ama asla duayı elden bırakma hep duanet hep iste Allahımızdan hep iste emin ol zamanı elince vereceltir ben bir ramazan boyu her gece hacet bamazı kılmıştım inşallahh her şey gönlünce olur tatlım

canlarr hayırlı cumalrr dün hsg çekildim çok şükür temiz çıktıııı..

kitomm canım inşALALHH RABBİM bebeğini gönderir bu ayy..dualrım da yer veecem sana da...
Gözün aydın canm bu süper biley demek ki bebişin çok güzel tutunacak sana zamanı gelincr inşallahh

Arkadaslar sizden bi ricam var..bende tedaviye basladim..1 yumurtam var..ve bugun catlatma ignemi yaptim..persembe toplanacak yumurta..Lütfen bana da cooook dua edin..yumurtam saglikli bi sekilde dollenp tutsun..ismim hacer..ismimle dua ederseniz cok memnun olurum..rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin..hepimizin gonlune gore versin..

Rabbim sana ve senin gibi dua bekleyen herkese kabul olunmuş dua sevinci yaşatsın. Anne olma hasreti çeken bütün müslüman kadınlara bebeklerine kavuşma sevinci yaşatsın. Yumurtan olduğu için çok şanslısın İnşallah tutar :)

Kızlar fsh yüksek olup uzun yıllar adet görmeyen insanda yumurta olmaası ihtimali olur mu ? Öyle olan olmuş mu çünkü doktorlar başka hirbirşeye bakmadan fsh yüksekse adetin olmuyorsa erken menepoza girmişsin ve yumurtan hiç kalmaımş demektir diyorlar. Lütfen bunu açıklarmısınız

canlarrr nerelere gittiniz kimse uğramıyor artıkk emeeeeelll ii hiç görmüyoruumm artıkk ..merakk ettiimm..

canlarrr nerelere gittiniz kimse uğramıyor artıkk emeeeeelll ii hiç görmüyoruumm artıkk ..merakk ettiimm..
Ebrucugum nasilsin okul basliyor yarin ogretmenler icin hayirli olsun hepimize.emel en son memleketteydi donmedi mi acaba.cok ozledim sizleri

Kızlar fsh yüksek olup uzun yıllar adet görmeyen insanda yumurta olmaası ihtimali olur mu ? Öyle olan olmuş mu çünkü doktorlar başka hirbirşeye bakmadan fsh yüksekse adetin olmuyorsa erken menepoza girmişsin ve yumurtan hiç kalmaımş demektir diyorlar. Lütfen bunu açıklarmısınız
Canim ansizin bir yumurta olup buyuyor duzenli takip ettirirsen mutlaka yakalarsin.bir de dhea biesteronun faydasi oluyor.

kızlar cok oldu ugramayalı sıte bıle degısmıs :)

neler yaptınız benım ılk asılama negatıf sonuclandı maalesef :(

ezgıcım .emelcım neler yaptınız ıyı mısınz?

ben bıraktım bebek olaylarını artık yarı yıl tatılıne kadar bekleyecegım.

cokta umudum da kalmadı Rabbım yardımcımız olsun

opuyrum sızlerı

Sagol cnm allah razı olsun. Sen ne yaptin bu surecte..yeme icme konudunds ozellikle..hangi ilaclari verdi dr.un

MTE="SAOL, posinşaalla102, member: 319624"]Rabbim sana ve senin gibi dua bekleyen herkese kabul olunmuş dua sevinci yaşatsın. Anne olma hasreti çeken bütün müslüman kadınlara bebeklerine kavuşma sevinci yaşatsın. Yumurtan olduğu için çok şanslısın İnşallah tutar :)[/QUOTE]
Sagol arkadsm insallah

Sagol cnm allah razı olsun. Sen ne yaptin bu surecte..yeme icme konudunds ozellikle..hangi ilaclari verdi dr.un
canımcığım bu süreçte neler yapılır yazmışsın bende sohbete dahil olmak istedim kusura bakmasan..ben ezgiye transfer olunca tavsiyelerde bulunmuştum..öncelkle her gün iki dilim ananas,hergün sabah kahvaltıda yumurta,üzüm özelikle kara üzüm kurusu ama tazesi var şuan tazesi olması daha güzel..bol bol badem fındık ceviz..dut kurusu ve çiğ kabak çekirdeği..ve herzaman pozitif ol korkularını kafandan atmaya çalış hata çalışan biriysen ve masa başı işin varsa iki gün istrat sonrası işine dön canımcığım..evde çalışan değilsen gez çık dolaş kafanı başka şeylerle meşgul et ve en az 2 litre su iç su bebeğin tutnmasına yardımcı olurmuş canımcığı..inş R abim can kan versin minişine canım..

Ebrucugum nasilsin okul basliyor yarin ogretmenler icin hayirli olsun hepimize.emel en son memleketteydi donmedi mi acaba.cok ozledim sizleri
oyy canıımmm çok şükür iyiyimm sen nasılsıınn güzel annemmm..inşALLAHH hayırlı bir eğitim öğretim dönemi olur hepimiz için..emell memlekette tamam o zaman dönmedi demekki...bende özlüyorum burayaıı..

Kızlarrrr iyi akşamlar herkese hepinizi çok özledim canlarim benimmmmmm. ..bugün sabah geldik memlekete düğüne gitmiştik. .Eylül'ün 18 de tekrar gideceğiz gene düğün var esimgilde ☺

teker teker hepinizi çok özledim. .ezgim mm canimm okulum mm evli mutlu 44 gulneva Yagmurr farrahdiba elifelife ismini saymadigim herkes hep aklımda ydi niz inanin ki..
kitom mm inanki çok sevindim canım benim inşallah seninde mucizen tutacak herkes tek yumurta yla hamile kaldı son zamanlarda çok şükür

en son 2 temmuzda adet oldum sonra ağustos 12 de 5 gun kahverengi geldi baskada hiçbişey olmadı. .bir süre takmayayim diyorum düğünler i bir atlatalimda hayırlısı bakalım

Hepinizi koccamannn öptüm

canımcığım bu süreçte neler yapılır yazmışsın bende sohbete dahil olmak istedim kusura bakmasan..ben ezgiye transfer olunca tavsiyelerde bulunmuştum..öncelkle her gün iki dilim ananas,hergün sabah kahvaltıda yumurta,üzüm özelikle kara üzüm kurusu ama tazesi var şuan tazesi olması daha güzel..bol bol badem fındık ceviz..dut kurusu ve çiğ kabak çekirdeği..ve herzaman pozitif ol korkularını kafandan atmaya çalış hata çalışan biriysen ve masa başı işin varsa iki gün istrat sonrası işine dön canımcığım..evde çalışan değilsen gez çık dolaş kafanı başka şeylerle meşgul et ve en az 2 litre su iç su bebeğin tutnmasına yardımcı olurmuş canımcığı..inş R abim can kan versin minişine canım..
teşekkür ederim arkadasım..bi cogunu yapıyorum ama ananasi duymamıştım o ne için

Back
X