fsh yüksek olanlar

Kizlaaar nerelerdesiniz.kimseler gelmez oldu sayfanin eski halini istiyorum.bu arada bir kizim olacsk insallah teyzeleri.bugun gordum kizimi kocaman olmus .sizler nasilsiniz emelcigim cok ozlettin kendini dugunlerle kafani dagit tatlim benim
Ezgimmm çok sevindim Rabbim bütün istediklerini veriyor inşallah bak maşallahhhh :))

Saol kuzum insallah sagliklada kucagimiza aliriz.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik kac haftaliksin

Canim gecmis olsun aynisi bana da olmustu 1 ay kadar once ustum acik pencere acik uyuyunca .ilacta kullanamadim.yazin gribi daha fena olurmus dikkat et kendine pencere ile kapiyi ayni anda acma

Canim gecmis olsun aynisi bana da olmustu 1 ay kadar once ustum acik pencere acik uyuyunca .ilacta kullanamadim.yazin gribi daha fena olurmus dikkat et kendine pencere ile kapiyi ayni anda acma
ezgiim senii gördüğüme çook sevindiimm..aynne öle daha dikkat edeceemm..sen daha dikka t ett anneeemmm..

Saol kuzum insallah sagliklada kucagimiza aliriz.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik kac haftaliksin
9 haftalık oldu canm inşallah bi sıkıntım yok her şey yolunda bazen bulantım oluyo o kadar Rabbim tamamına erdirsin herkesinkini ibşallah isteyenlere de hemen versin önce buradakilere tabi

Kızlarrr herkese merabaaa iyi akşamlar pek gireniyorum nete haberiniz olsun inşallahhh hepiniz iyisinizdir emoş okulum farah gülneva ezgim bütün arkadaşlarım hepinizi seviyorum çok çok öpüyorum

merhaba kızlar bu gun doktordan tahlil sonuçlarımı aldım ve fsh 12,83 çıktı normal deger aralığında en yüksek 12, 5 görünüyor ve canım çok sıkıldı. yanlız anlamadığım düzenli yumurtlamam gerçekleşiyo bunu kendim de takip ediyorum ve geçen ay adetimin 10. gününde 22 mmlik bi yumurtam vardı ultrasonla bakıldığında ama neden de fsh ım genelde hep 9 larda çıkardı ilk kez bu ay bu kadar yüksek 4 aylık evliyim ve 33 yaşındayım bir an önce bebeğim olsun istiyorum :(

ezgi ben cok kotuyum ıcıme bi korku düştü..saf gibi durup durup ağlıyorum ..millete ne soyleyecegım dıye dusunup duruyorum..biliyorum pozıtıf düşünürsem pozıtıf olur ama elimde degıl korkuyorum..yalnızlıktan sıkıldım..nerdeyse 10 sene olacak..artık bana hayırlısı olsun demesınler-HAYIRLI olsun desınler..sen bu bekleme aşamasında kendınde degısıklıkler hıssettınmı ..mesala karnın belın agrıdımı..offf son 3 gun bı bellı olsa da rahatlasam..

belkı okursunuz belkı okumazsınız ama ben yazıp ıcımı rahatlatcam..ben ılahıyat okuyorum ve yazın evımde eltımın ve mahalleden bı kac çocuğa kuranı kerım ve dını dersler gosterıyorum elımden geldıgınce..ve esım eltımın çocuklarına içine doğmus gibi hacer anne dıye hıtap ettırdı..3 tane kızı var..onlardan duyan dıger çocuklarda hep hacer anne dıye hıtap edıyolar..mahallenın hacer annesı oldum.. bı gorsenız derste hepbı ağızdan bana dua edıyolar. bu benı hem sevındırıyo hem çok yaralıyo..onlar hep hacer anne dedikçe allahım ben arık sadece anne olmak ıstıyorum.. hacer annelikten ıstıfa etmek ıstıyorum dıyorum..tövbe rabbım..çocuklarla aram çok ıyıdır bı asagı ınıyım hemen yanıma gelıyolar hacer anne dıye..gulermısın aglarmısın..esım dıyokı cocugumuz olmazsa sana kreş acarım bı cok cocugun annesı olursun..çok uzuluyorum..ne olur bana çokça dua edın..inşallah hacer anneliğimin yanında bide anne olurum...

belkı okursunuz belkı okumazsınız ama ben yazıp ıcımı rahatlatcam..ben ılahıyat okuyorum ve yazın evımde eltımın ve mahalleden bı kac çocuğa kuranı kerım ve dını dersler gosterıyorum elımden geldıgınce..ve esım eltımın çocuklarına içine doğmus gibi hacer anne dıye hıtap ettırdı..3 tane kızı var..onlardan duyan dıger çocuklarda hep hacer anne dıye hıtap edıyolar..mahallenın hacer annesı oldum.. bı gorsenız derste hepbı ağızdan bana dua edıyolar. bu benı hem sevındırıyo hem çok yaralıyo..onlar hep hacer anne dedikçe allahım ben arık sadece anne olmak ıstıyorum.. hacer annelikten ıstıfa etmek ıstıyorum dıyorum..tövbe rabbım..çocuklarla aram çok ıyıdır bı asagı ınıyım hemen yanıma gelıyolar hacer anne dıye..gulermısın aglarmısın..esım dıyokı cocugumuz olmazsa sana kreş acarım bı cok cocugun annesı olursun..çok uzuluyorum..ne olur bana çokça dua edın..inşallah hacer anneliğimin yanında bide anne olurum...

Kusura bakmayin ama o eltinizde az değil hayir sizin mutlu olacaginizimi saniyor madem siz mutlu degilsiniz o zaman belirtin demesinler en mantiklisi bu sanki dalga gecer gibi sen yasayamadin da benim cocuklarimla avun der gibi bu daha cok insani kirar ama yinede bu benim fikrim siz ne dusunursunuz bilmem.

Kusura bakmayin ama o eltinizde az değil hayir sizin mutlu olacaginizimi saniyor madem siz mutlu degilsiniz o zaman belirtin demesinler en mantiklisi bu sanki dalga gecer gibi sen yasayamadin da benim cocuklarimla avun der gibi bu daha cok insani kirar ama yinede bu benim fikrim siz ne dusunursunuz bilmem.
Esi dedirtmis anne diye elti degil canim.

ezgi ben cok kotuyum ıcıme bi korku düştü..saf gibi durup durup ağlıyorum ..millete ne soyleyecegım dıye dusunup duruyorum..biliyorum pozıtıf düşünürsem pozıtıf olur ama elimde degıl korkuyorum..yalnızlıktan sıkıldım..nerdeyse 10 sene olacak..artık bana hayırlısı olsun demesınler-HAYIRLI olsun desınler..sen bu bekleme aşamasında kendınde degısıklıkler hıssettınmı ..mesala karnın belın agrıdımı..offf son 3 gun bı bellı olsa da rahatlasam..

Hacer merhaba canim ben de sonucunu merakla bekliyorum olacak insallah.bu bekleme sureci cok sikintili anliyorum seni.ben 12 gun boyunca stresten oldum adeta fakat sonuc icin kan vermeye gidince icimde ferahlik vardi oldu eminim dedim esime.tatlim bel agrim oldu tabi olmazmi ve adet sancisi gibi sancim oldu geceleri oluyodu o agriyo uyaniyodum fakat hicbisey hisseetmezssen de panik yapma herkesin bunye farkli mesela cogunda yerlesme kanamasi olmus tutunca bende olmadi oyle bisey yani belirtilere cok takilma.10 yillik sabrinin mukafatini rabbim verecek insallah.icini ferah tut.elinden geleni yaptin bu saatten sonra karar Allahin canim...

9 haftalık oldu canm inşallah bi sıkıntım yok her şey yolunda bazen bulantım oluyo o kadar Rabbim tamamına erdirsin herkesinkini ibşallah isteyenlere de hemen versin önce buradakilere tabi
Masallah yagmurum ilk 3 ay dikkat et kendine kuzum folik asitini unutma lekelnme olursa dr ihmal etme.rabbim yavrularimizi bize bagislasin insallah.

merhaba kızlar bu gun doktordan tahlil sonuçlarımı aldım ve fsh 12,83 çıktı normal deger aralığında en yüksek 12, 5 görünüyor ve canım çok sıkıldı. yanlız anlamadığım düzenli yumurtlamam gerçekleşiyo bunu kendim de takip ediyorum ve geçen ay adetimin 10. gününde 22 mmlik bi yumurtam vardı ultrasonla bakıldığında ama neden de fsh ım genelde hep 9 larda çıkardı ilk kez bu ay bu kadar yüksek 4 aylık evliyim ve 33 yaşındayım bir an önce bebeğim olsun istiyorum :KK43:
Canim fsh degeri dalgalanma gosterebiliyor ama 12 cok yuksek degil
Bebek istiyorsan ve yumurtan da varken asilama deneyebilirsin cunku yasin itibari ile 6 ay korunmadan sonra olmamissa asilama tedavisine basla derim

E="angelandsure, post: 36833264, member: 609734"]Kusura bakmayin ama o eltinizde az değil hayir sizin mutlu olacaginizimi saniyor madem siz mutlu degilsiniz o zaman belirtin demesinler en mantiklisi bu sanki dalga gecer gibi sen yasayamadin da benim cocuklarimla avun der gibi bu daha cok insani kirar ama yinede bu benim fikrim siz ne dusunursunuz bilmem.[/QUOTE]
Eltimle alakasi yok..esim en basta dedirtti..daha samimi oluyor diye..kizmiyorum öyle defikleri için. .seviyorum da..ama insanin bazen ici burkuluyo okadar

Back
X