fsh yüksek olanlar

Canim doktorun dememis ben de yanlis bilgi vermek istemem , canini sıkmayi hic hic istemem ama bana lh biraz yuksek geldi.Bildigim kadariyla lh in fshtan dusuk olmasi lazim yani yarisi kadar falan olmasi lazim ya da nasil desem aslinda bu tabloda sanki fshin hakki 10 gibi.Amhini baz alarak konusuyorum.E2in mi fsh i baskiladi acaba diyecegim ama o da normal gorunuyor yuksek degil.Cunku bazen kist varsa E2 yukseliyor ve o da Fsh i baskiliyor ama sende E2 de yuksek degil.Ultrason goruntune ne dedi doktor?

Gerci simdi baktim Lh Fshtan kucuk oldugu surece sorun yok kabul edilmis.Yuksek cikarsa pcos belirtisi.O zaman normal evet ama amh-fsh uyumsuzlugu cidden dikkat cekici.

arkadaşlar suna bi bakarmısınız
Spermiyogram - - - -
MAKROSKOPİ
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ 4 GÜN 2 7
Miktarı 2,8 cc > 1.5
Vizkozite normal < 2
Likefaksiyon normal Dakika < 60
Ph 8,5 > 7.2
SİGARA KULLANIMI EVET
ALKOL KULLANIMI HAYIR
1 ml deki Sperm konsantrasyonu Milyon/mL
Toplam Sperm sayısı 0,40 MİLYON Milyon
TOTAL MOTİLİTE 0,00 MİLYON % > 40
A) HIZLI İLERİ HAREKETLİ %
B) YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ %
C) YERİNDE HAREKETLİ %
D) HAREKETSİZ 0,40 MİLYON %
MORFOLOJİ
Normal morfoloji % >4
Anormal morfoloji %
Baş Anomalisi %
Kuyruk Anomalisi %
Boyun Anomalisi %
MİKROSKOBİ
Lökosit negatif Bin/mL
Eritrosit Milyon/mL
Aglutinasyon
İmmatür Germ Hücresi Ad./H.Saha
Genişletmek için tıkla...
internetten aldığım laboratuvar sonucu bu ama test sonucunu aldığımda sperm sayısının sadece 2 olduğu toplam ejakulatta 0,4 m yazıyor bu durumda yukarıdaki sperm sayısı 400 bin değil mi kafayı sıyıracam

Insallah terslemezler bir de ben yasimdan kucuk gosteririm hep minyonum diye galiba kesin bakacaklar bu kizin burda isi ne diye.Bazen cok icim karariyor diyorum hayati akisina birakmamakla hata mi yaptim sartlari cok mu zorladim okurken evlenerek vs diye.Sonra da mezun oldugumu dusunuyorum tum arkadaslarimin birer birer evlendigini bebeklerinin oldugunu ellerim bombos kalmaktan korkuyorum :KK43: pisman olmaktan, zamani geri alamamaktan.Bugun de biraz is yaptim oturdum simdi ders calisiyorum hava da kapali yine icim karardi yalniz yalniz.Persembe gununden de korkuyorum cok :KK43: catala cikmak urkutuyor beni de spekulumla bakacak di mi nasil oluyor alttan ultrason aleti sokup ekranda mi bakiyor? Hic bilgim yok benim o konuda tip okuyom guya ama :)
sen içini ferah tut tatlıcım, görüneceğin doktorların hasta psikolojisinden anlayan doktorlar olacağını düşünüyorum, her hastalık çok naiftir ama özellikle bence bu konu dahada hassas. sizin hikayenizi dinleyecek bu zamandan sonra zaten aaa şöyle yapsaydın böyle yapsaydın gibi tercihlerine karışma lüksü zaten yok. sen kendine bir yol çizdin bu kadar. ev işlerine çok kaptırma olduğu kadar. sen öğrencisin eşin gibi.bunları sakın dert etme kendine, senin bu yürekli halini o kadar alkışlıyorumki bilmiyorum ben yapabilirmiydim.
çataldan vajinal usg dende hiiç korkma dedim ya öyle olsa benim hiç muayene olmamam lazım :) alttan bakmazsa yumurtalarını kaç mm olduklarını göremez bunlar karından görünmezmiş çünkü. hem yeni evlisin smear de alabilir. sakın korkma sen eşinle birlikte bir yola çıktın inşallah bebiş(ler)iniz olacak. arkadaşlarının çok sonradan deneyimleyeceği şeyleri sen bi 3-5 sene önceden göreceksin diyelim. bu da kötü bişey sayılmaz. çok iyi bir dr. ve tabiki çok iyi bir anne olacaksın. ama bu durumu yaşamayan bilemez. bende anlamayacaklarını düşündüğümden aahhh vaahh vaahh tüh tühh diyebileceğini düşündüğüm çok yakın arkadaşlarıma bu konuyu açmadım. çünkü cesaret verici öykülere ihtiyacım var, acınmaya değil!

canlar bugün konrtolüm vardı üç yumoştan biri güzel gelişmiş diğerleri gelişmemiş..yani tek yumoşla yolla devam ..ben üç tüp bebek tedavimdede klomenle yumoş büyütüldü ve en fazla üç yumoşum görülüyor ama tek emriyon oluyor tüp bebekte..bizim gibi fsh yüksek olan hastalarda çokta sayı olarak fazla yumoş beklenemez zaten bizede gerekli olan tek yumoş tek emriyo..ve tedavilerde bizim gibi olanlarda yüksek doz ilaç yumurtaların kalitesini bozuyor..

Merhaba arkadaşlar ben cmts doktoruma gititim

5,54 fsh , 5,21 lh , 18,86 prolaktin , 79 E2 yi son derece normal buldu.
hatta fsh için çok güzel dedi..
ancak 0,90 çıkan amh değerim için de olumsuz birşey söylemedi... :/ bende kararsız kaldım ..
biraz rahat ama internette zebil süper yorumları olan bir doktor..
biraz daha bebek düşünmeyeceğiz deyince ısrarla acele edin demedi
ama sadece d.k. hapı kullanmayın prez.yada geri çekilme yöntemi olabilir dedi..
sadece fazla uzatmayın dedi :)
yani çok çok ço krahat oluncada doktor insan yine tatmin olmuyor..
0,90 birçok doktora göre kritik bir rakam çünkü ..
doktor dediki sadece amh bakmıorum fsh da bize son derece iyi bilgi veryor dedi... :/

önümüzdeki ay bu adetimde oluşan kist kaybolmuşmu ddiye tekrar gidicem .. zaten çikom da var 3 cm civarı bakalım neler olacak..
değerlerin banada normal göründü açıkçası, amh 1 in altı riskli demişti devletteki dr. artık gitmeyeceğim ona ama. yani allah ın izniyle çikolata kistine sahip 2 arkadaşımda normal yoldan gebe kaldılar inanıyorumki sende kalacaksın. açıkça bu fsh değeri bende çıksaydı amh baktırmazdım sanırım son derece normal görünüyor.

canlar bugün konrtolüm vardı üç yumoştan biri güzel gelişmiş diğerleri gelişmemiş..yani tek yumoşla yolla devam ..ben üç tüp bebek tedavimdede klomenle yumoş büyütüldü ve en fazla üç yumoşum görülüyor ama tek emriyon oluyor tüp bebekte..bizim gibi fsh yüksek olan hastalarda çokta sayı olarak fazla yumoş beklenemez zaten bizede gerekli olan tek yumoş tek emriyo..ve tedavilerde bizim gibi olanlarda yüksek doz ilaç yumurtaların kalitesini bozuyor..
inşallah o altın tek yumoş olgunlaşır, maşallah maşallah diyelim ona biz. inşallah bebişe dönüşecek bu süreç sonunda o yumoş. olacak bu sefer inşallahh

değerlerin banada normal göründü açıkçası, amh 1 in altı riskli demişti devletteki dr. artık gitmeyeceğim ona ama. yani allah ın izniyle çikolata kistine sahip 2 arkadaşımda normal yoldan gebe kaldılar inanıyorumki sende kalacaksın. açıkça bu fsh değeri bende çıksaydı amh baktırmazdım sanırım son derece normal görünüyor.

Canım ya ne güzel yazmışsın allahım sanada tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah.
ben kendim istememiştim ki bu değerleri..
doktor dayamıştı hemde yasmin kullanıp ta adet olduğum dönemdi ..
0,15 amh.. 0,51 fsh çıkmıştı birde beni panik yapmıştı salak doktor..
2 farklı doktorda yasmin kullanılan dönemde yapılan tahlillerler kabul görmez bırak öyle yaptır tekrar demişti ..
velhasıl yasmini bıraktıktan sonraki 2. adetimde değerlerim böyle çıktı
anlayacağın ben otomatikman bu hormonları yaptırmış bulundum sadece kontrole gitmiştim oysaki doktora..

sen içini ferah tut tatlıcım, görüneceğin doktorların hasta psikolojisinden anlayan doktorlar olacağını düşünüyorum, her hastalık çok naiftir ama özellikle bence bu konu dahada hassas. sizin hikayenizi dinleyecek bu zamandan sonra zaten aaa şöyle yapsaydın böyle yapsaydın gibi tercihlerine karışma lüksü zaten yok. sen kendine bir yol çizdin bu kadar. ev işlerine çok kaptırma olduğu kadar. sen öğrencisin eşin gibi.bunları sakın dert etme kendine, senin bu yürekli halini o kadar alkışlıyorumki bilmiyorum ben yapabilirmiydim.
çataldan vajinal usg dende hiiç korkma dedim ya öyle olsa benim hiç muayene olmamam lazım :) alttan bakmazsa yumurtalarını kaç mm olduklarını göremez bunlar karından görünmezmiş çünkü. hem yeni evlisin smear de alabilir. sakın korkma sen eşinle birlikte bir yola çıktın inşallah bebiş(ler)iniz olacak. arkadaşlarının çok sonradan deneyimleyeceği şeyleri sen bi 3-5 sene önceden göreceksin diyelim. bu da kötü bişey sayılmaz. çok iyi bir dr. ve tabiki çok iyi bir anne olacaksın. ama bu durumu yaşamayan bilemez. bende anlamayacaklarını düşündüğümden aahhh vaahh vaahh tüh tühh diyebileceğini düşündüğüm çok yakın arkadaşlarıma bu konuyu açmadım. çünkü cesaret verici öykülere ihtiyacım var, acınmaya değil!
Cooook tesekkur ederim canim icimi nasil ferahlatiyorsun bir bilsen.Haklisin bana belki yorum yapmaz ama hani kendi de doktor biliyor tipin zorlugunu falan tutar bebekle okulu nasil bitiricen vs gibi yorumlar yapar diye korkuyorum insallah oyle cok yorum yapmayi akil vermeyi seven bir doktor degildir.Spekulumda kamera mi var iceriyi nasil goruyor ya da alet mi sokuyor? Ben de baya merak ediyorum ultrason goruntumu.Yurekli miyim bilmiyorum ama insan bazen zorda kaliyor bir secim yapmasi gerekiyor bende kendimce dogru olani sectim ama insallah yuzum kara cikmaz.Sen anlatma canim , ben ilk ogrendim daha evlilik falan yok o zaman anlattim birkac arkadasima paylasma ihtiyaci hissettim biraz sonra evlilik isi vs oldu.Senin gibi evlenip ogrensem ben de hic bahsetmezdim sanirim sebepsiz der gecerdim ki bence sen benim kadar umutsuz bir vaka degilsin ben daha kotu durumdayim fsh 30du en son.Insanlar cahil ve ukala bence sanki bunu biz istemisiz bizim sucumuzmus gibi yorum yaparlar akil vermeyi cok severler kendilerine dusmedigi halde baskalarinin isine burunlarini sokarlar.Sen anlatma ezginin annesi dogru demis eksik yonunuzu millete vermeyin diye , dertlesmek istersen biz burdayiz bunu unutma :) :D

Insallah terslemezler bir de ben yasimdan kucuk gosteririm hep minyonum diye galiba kesin bakacaklar bu kizin burda isi ne diye.Bazen cok icim karariyor diyorum hayati akisina birakmamakla hata mi yaptim sartlari cok mu zorladim okurken evlenerek vs diye.Sonra da mezun oldugumu dusunuyorum tum arkadaslarimin birer birer evlendigini bebeklerinin oldugunu ellerim bombos kalmaktan korkuyorum :KK43: pisman olmaktan, zamani geri alamamaktan.Bugun de biraz is yaptim oturdum simdi ders calisiyorum hava da kapali yine icim karardi yalniz yalniz.Persembe gununden de korkuyorum cok :KK43: catala cikmak urkutuyor beni de spekulumla bakacak di mi nasil oluyor alttan ultrason aleti sokup ekranda mi bakiyor? Hic bilgim yok benim o konuda tip okuyom guya ama :)
Tatlim oncelikle icine sinen bir doktor bulman cok iyi olmus.netteki yorumlar onemli tabi.bizim gibi hastalarn dr secimi cok onemli.cunku biliyrsun bu fsh illeti stresle de alakali.bazi doktorlar var fsh i tavan yapan cinsten:( umarim halden anlayan pozitif, bu isii sadece ticari amacla yapmayan guleryuzlu guvenilir bir doktorla karsilasirsin.kaygilarina gelince bosa gerilip stres yapiyorsun.evlisin bir kadinsin artik.seni niye terslesinler ki kimsenin haddi degil.ultrason muayenesi acitmiyor ama insan bi rahatsz oluyo tabi.uc yil oldu arada baktirirm hala o masaya alisamadim.ama ne yapalm mecbur.en iyi sonuc ultrason zaten.umarim fikir fikir yumoslarin gorunur.uzerine cok gitme kendinin.evet hizli gelismis bazi seyler ama boylesi belki daha hayirli oldu bilemezsin.gun gelick tum bu zorluklar bitecek ve iyi ki yapmisim diyecegin bir cennet kokulunla meleginle bu gunleri hatrlayip tebessum ediceksn huzurla.akrabami ornek vermistm sana hatrlarsan, onun pismanligini , en buyuk keskesini...sıkma canini taze gelincik cocuk ta yapican kariyer de:)

Bulent Tiras yakin donemde okulumun hocasiymis :) ben de gittim adama soru falan soruyom burda :) cok ilginc bir durum oldu hala hoca olsa seneye kadin dogumda dersine girecektim :DHayat cok garip cidden.

Son düzenleme:
Tatlim cok sevndm bizim gibiler icin cok guzel gelisme.dilerm o yumosun guzel yada yakisikli bir melege donusur..

Tatlim oncelikle icine sinen bir doktor bulman cok iyi olmus.netteki yorumlar onemli tabi.bizim gibi hastalarn dr secimi cok onemli.cunku biliyrsun bu fsh illeti stresle de alakali.bazi doktorlar var fsh i tavan yapan cinsten:KK43: umarim halden anlayan pozitif, bu isii sadece ticari amacla yapmayan guleryuzlu guvenilir bir doktorla karsilasirsin.kaygilarina gelince bosa gerilip stres yapiyorsun.evlisin bir kadinsin artik.seni niye terslesinler ki kimsenin haddi degil.ultrason muayenesi acitmiyor ama insan bi rahatsz oluyo tabi.uc yil oldu arada baktirirm hala o masaya alisamadim.ama ne yapalm mecbur.en iyi sonuc ultrason zaten.umarim fikir fikir yumoslarin gorunur.uzerine cok gitme kendinin.evet hizli gelismis bazi seyler ama boylesi belki daha hayirli oldu bilemezsin.gun gelick tum bu zorluklar bitecek ve iyi ki yapmisim diyecegin bir cennet kokulunla meleginle bu gunleri hatrlayip tebessum ediceksn huzurla.akrabami ornek vermistm sana hatrlarsan, onun pismanligini , en buyuk keskesini...sıkma canini taze gelincik cocuk ta yapican kariyer de:)
Tesekkur ederim canimm :) aslinda henuz yuz yuze gorusmedigim icin bir sey diyemiyorum ama nette gordugum kadariyla icime sindi.Tum hastalari cok pozitif ilgili bir doktor yazmis ama tabi onemli olan bizim gibi hastalara yaklasimi.Doktor sitesinde de birkac mesajina rastladim genelde DHEA vermis hemen rezervi dusuk hastalara muhtemelen bana da verecek.Insallah dediginiz gibi olur canim ben biraz fazla kuruntuluyum sanirim doktorlar ve yaklasimlari konusunda.Ahhh ahhh canim o gunlerde gelir mi dersin :) bebegimin oldugu , okulumun bittigi.Bana oyle uzak geliyor ki...

Canim insallah bu kez yumosun buyur kocaman olur seni hiiic birakmaz :D bize de umut olursun insallah.

Tesekkur ederim canimm :) aslinda henuz yuz yuze gorusmedigim icin bir sey diyemiyorum ama nette gordugum kadariyla icime sindi.Tum hastalari cok pozitif ilgili bir doktor yazmis ama tabi onemli olan bizim gibi hastalara yaklasimi.Doktor sitesinde de birkac mesajina rastladim genelde DHEA vermis hemen rezervi dusuk hastalara muhtemelen bana da verecek.Insallah dediginiz gibi olur canim ben biraz fazla kuruntuluyum sanirim doktorlar ve yaklasimlari konusunda.Ahhh ahhh canim o gunlerde gelir mi dersin :) bebegimin oldugu , okulumun bittigi.Bana oyle uzak geliyor ki...
Muhtemelen dhea coraspin vitamin ve adet duzenleyici verir.iki uc ay kullan gel der.uzmanlastk artik biz de :) en onmlisi ultrason tabi umarm fsh ta ultrasonda cok iyi cikar.evet tatlm bence sen de inan.bugunler gececek ALLAHIN izniyle.okulu dondurmayi dusundun mu cok zorlaniyorsan en azindan bir yilligina da olsa dondurup tedaviye eve evlilige odaklansan daha iyi olmaz mi.cunku arkadasm tıp 3 te cok zorlanmisti ve cok agir demisti.hem okul hem evlilk hem tedavi...evet hallolur ama zorlanicaksin.gerci zahmet olmadan rahmette olmazmis.ALLAH emeklerini bosa cikarmasin.yarin guzel haberlerle gelirsn insallh

Muhtemelen dhea coraspin vitamin ve adet duzenleyici verir.iki uc ay kullan gel der.uzmanlastk artik biz de :) en onmlisi ultrason tabi umarm fsh ta ultrasonda cok iyi cikar.evet tatlm bence sen de inan.bugunler gececek ALLAHIN izniyle.okulu dondurmayi dusundun mu cok zorlaniyorsan en azindan bir yilligina da olsa dondurup tedaviye eve evlilige odaklansan daha iyi olmaz mi.cunku arkadasm tıp 3 te cok zorlanmisti ve cok agir demisti.hem okul hem evlilk hem tedavi...evet hallolur ama zorlanicaksin.gerci zahmet olmadan rahmette olmazmis.ALLAH emeklerini bosa cikarmasin.yarin guzel haberlerle gelirsn insallh
Evet bence de oyle olacak.Ciddem hepimiz uzman olacaz bu gidisle :) Yani su an dusunmuyorum simdilik idare edebiliyorum.Evet tip 3 cok zor ama devam zorunlulugum yok o yuzden rahatim derslere pek giden bi ogrenci degilim normalde de notlari alip kendim calisip geciyorum genelde.Hemen hamile kalirsam dondururum ama mart nisan gibi kalirsam seneyi tamamlamaya calisacagim.Cunku bebek olursa vs de dondurmam gerekir belki simdi o isler yokken en rahat donemim o yuzden su an dondurmama gerek yok.Ev islerine kadin tutacaz gerektikce de doktora gidip gelecem onun disinda devam zorunlulugumun olmamasi beni baya rahatlatiyor cok zamanim kaliyor simdilik yetisebiliyorum bebek meselesi olursa iste o zaman dondururum ki aslinda dondurmaya gerek yok sinavlara girmezsem direk kaliyorum zaten pek bir farki olmuyor bizde alttan ders alma falan yok seneden ya geciyorsun ya kaliyorsun.Gittigi yere kadar goturecegim simdilik ders konusunda sıkintim yok cok sukur.Gecen sene de cok zor zamanlar yasadim ama sinifi rahat gectimsukur.Doktora persembe gidecem ya yarin doluymus :KK43: insallah iyi seyler der bana.

Son düzenleme:

Gulneva cimmmm çok sevindim bitanem insallah bu defa tutar canım benim. ..olacak inşallah annesi olacak ALLAHIN IZNIYLE
Gülneva araştırma hastanesindeki dr lar klomen vermiyor gobekten igneler le yapacak benim tedavi mi oozaman olmayacak mı yumurtalarim buyumeyecek mi
Offff hayırlısı olsun inşallah. ..
Bu arada 4444 duasına başlayacağım çarşamba yada perşembe günü. Sendeyap cçok iyi diyorlar dilekleri kabul oluyormuş yapanların ALLAHIN IZNIYLE. .
arı sütü bal polen propolis yiyorum biesteron alaçam yarın yada diğer gün. .incir kürüne başladım yarın içecem bide hayıt tohumu ve aslan pencesi içiyorum
Allahım emrklerimizi boş çıkarmasın..Çifter Çifter doldursun kucaklarimizi aminnnn...

Gulneva cimmmm çok sevindim bitanem insallah bu defa tutar canım benim. ..olacak inşallah annesi olacak ALLAHIN IZNIYLE
Gülneva araştırma hastanesindeki dr lar klomen vermiyor gobekten igneler le yapacak benim tedavi mi oozaman olmayacak mı yumurtalarim buyumeyecek mi
Offff hayırlısı olsun inşallah. ..
Bu arada 4444 duasına başlayacağım çarşamba yada perşembe günü. Sendeyap cçok iyi diyorlar dilekleri kabul oluyormuş yapanların ALLAHIN IZNIYLE. .
arı sütü bal polen propolis yiyorum biesteron alaçam yarın yada diğer gün. .incir kürüne başladım yarın içecem bide hayıt tohumu ve aslan pencesi içiyorum
Allahım emrklerimizi boş çıkarmasın..Çifter Çifter doldursun kucaklarimizi aminnnn...
canımcığım sağolasın araştırma hastanesinde çok yoğunlar diye biliyorum öncelikle tedavine başlatırlarmı hemen..canım her ay yumurta sayımız değişiyor..mesela bende başarısız 3 tüp bebek ve 6 ay hiç yumoş görünmedi ama umudumu yitirmedim hiçç ..çok şükür bu ay fsh düştü yumurtalar çıktı inş büyürler..canım zaten bu duaya başlıycam bu gece birde Meryem süresini okuycam 41 gün yapılıyormuş..canım benim göbekten iğneylede başlamıştım ilk tedavimdi yüksek doz iğneden sonra orantısıx büyüyen yumoşlar sonrası doktorum iptal etmişti tüp tedavimi aşılama olmuştu..canım inş bidaki ayada fsh çok yükselmese bence sende tedavine start veririsin..hakımızda hayırlısı olsun..canım bu arada sen çalışmıyormusun sorması ayıp ekonomik özgürlüğün var neden özelde tüp yaptıramıyorsun..benim eşim çalışıyor sadece ve her tür imkansızlığa ramen tedavilerim devam ediyor..

canımcığım sağolasın araştırma hastanesinde çok yoğunlar diye biliyorum öncelikle tedavine başlatırlarmı hemen..canım her ay yumurta sayımız değişiyor..mesela bende başarısız 3 tüp bebek ve 6 ay hiç yumoş görünmedi ama umudumu yitirmedim hiçç ..çok şükür bu ay fsh düştü yumurtalar çıktı inş büyürler..canım zaten bu duaya başlıycam bu gece birde Meryem süresini okuycam 41 gün yapılıyormuş..canım benim göbekten iğneylede başlamıştım ilk tedavimdi yüksek doz iğneden sonra orantısıx büyüyen yumoşlar sonrası doktorum iptal etmişti tüp tedavimi aşılama olmuştu..canım inş bidaki ayada fsh çok yükselmese bence sende tedavine start veririsin..hakımızda hayırlısı olsun..canım bu arada sen çalışmıyormusun sorması ayıp ekonomik özgürlüğün var neden özelde tüp yaptıramıyorsun..benim eşim çalışıyor sadece ve her tür imkansızlığa ramen tedavilerim
canımcığım sağolasın araştırma hastanesinde çok yoğunlar diye biliyorum öncelikle tedavine başlatırlarmı hemen..canım her ay yumurta sayımız değişiyor..mesela bende başarısız 3 tüp bebek ve 6 ay hiç yumoş görünmedi ama umudumu yitirmedim hiçç ..çok şükür bu ay fsh düştü yumurtalar çıktı inş büyürler..canım zaten bu duaya başlıycam bu gece birde Meryem süresini okuycam 41 gün yapılıyormuş..canım benim göbekten iğneylede başlamıştım ilk tedavimdi yüksek doz iğneden sonra orantısıx büyüyen yumoşlar sonrası doktorum iptal etmişti tüp tedavimi aşılama olmuştu..canım inş bidaki ayada fsh çok yükselmese bence sende tedavine start veririsin..hakımızda hayırlısı olsun..canım bu arada sen çalışmıyormusun sorması ayıp ekonomik özgürlüğün var neden özelde tüp yaptıramıyorsun..benim eşim çalışıyor sadece ve her tür imkansızlığa ramen tedavilerim devam ediyor..
Canimmm ayıp olur mu hiç sor tabi..dügunumüzde herseyi biz kendimiz aldık 3 kere ev tasidik tayini çıkınca ev ısınmadi tekrar tasindik bir ton masraf kredi çektik düğün ve taşınma araba için 63 000 kredi çektim onu ödüyoruz benim tayinim çıktı esımistifa etti cçalıştığı yerden başka şehire geldik. .burda kpss ye hazırlandı tek maaş la geciniyoruz bır süredir. Kira kredi kredi kartı derken anca yetişiyor gulneva.

Back
X