fsh yüksek olanlar

ah cnm bnm ya sağolasın ne güzel Allah bağışlasın bir çocuğun varmıi inşallah rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlarla bu duyguyu tattırır... bunu yaşamayanlar insanın halinden anlamıyo.çocuğuna doğal mı hamile kaldın tedaviyle mi?fsh 3 yıldır mı böyle yüksek? ve buna rağmen yumurta görülüyo mu sende?
Canim merhaba.cyclo prognova ile soru sormussun.bu ilac ostrojen ilaci biz menopoz evresindekilerin ostrojen ihtiyacini karsilamak icin veriyor.ayrica kist olusumunu da engelliyor
Dogum kontrol ilaci degil hatta hayye nickli bi arkadasimiz bu ilaci kullanirken gebe kaldi.ilac bitince 1 hafta icinde adet oluyosun

Tiroidle erken menopozun baglantisi ikisi de otoimmun hastalik.Yani vucut kendi hucrelerine savas aciyor.Genelde birlikte bulunuyorlar.Benim annemde de var hasimato tiroid bende de antikorlar pozitif cikti ilerde olacak yani.

Tiroidle erken menopozun baglantisi ikisi de otoimmun hastalik.Yani vucut kendi hucrelerine savas aciyor.Genelde birlikte bulunuyorlar.Benim annemde de var hasimato tiroid bende de antikorlar pozitif cikti ilerde olacak yani.
Bu hasimatonun hic tedavisi de yok.omur boyu ilac iciyorsun:(

Bu hasimatonun hic tedavisi de yok.omur boyu ilac iciyorsun:KK43:
Evet canim hasimatonun tedavisi yok ama en azindan ilacini aldigin surece hicbir sıkinti yasamiyorsun.Yani keske erken menopozda oyle olsa yani ben erken menopozu gordukten sonra hasimato cok kolay bir hastalik gibi geliyor.

Canim merhaba.cyclo prognova ile soru sormussun.bu ilac ostrojen ilaci biz menopoz evresindekilerin ostrojen ihtiyacini karsilamak icin veriyor.ayrica kist olusumunu da engelliyor
Dogum kontrol ilaci degil hatta hayye nickli bi arkadasimiz bu ilaci kullanirken gebe kaldi.ilac bitince 1 hafta icinde adet oluyosun
anladım cnm sağolasın. a dediğim gibi benim bundan 6 ay önce hatta son 3 ay önce fsh düşüktü ama yazın bi düzensizlik oldu üst üste 2 ay söktürücüyle oldum adet.bu ay ise bir hafta gecikmeli kendim oldum ama doktor kullan daha iyi olur dedi. bu ilacı 2.gün başlanıyo dimi ilaca? ilacı bırakınca ya gene olmazsam diye korkuyorum ama fsh şuan 30 :( fsh düşürüyor mu bu ilaç biliyomusun peki? sen doktor olacaktın sanırım sana soruyorum:)

anladım cnm sağolasın. a dediğim gibi benim bundan 6 ay önce hatta son 3 ay önce fsh düşüktü ama yazın bi düzensizlik oldu üst üste 2 ay söktürücüyle oldum adet.bu ay ise bir hafta gecikmeli kendim oldum ama doktor kullan daha iyi olur dedi. bu ilacı 2.gün başlanıyo dimi ilaca? ilacı bırakınca ya gene olmazsam diye korkuyorum ama fsh şuan 30 :KK43: fsh düşürüyor mu bu ilaç biliyomusun peki? sen doktor olacaktın sanırım sana soruyorum:)
Yok canim nerdeeee ben ogretmenim:)canim estradiolu dengeliyor ama fsh dusurmuyor .bu ilacla mutlaka olursun adet canim merak etme.3.gun basliyorsun ilaca

Yok canim nerdeeee ben ogretmenim:)canim estradiolu dengeliyor ama fsh dusurmuyor .bu ilacla mutlaka olursun adet canim merak etme.3.gun basliyorsun ilaca
fsh düşmez mi cnm ya agnucaston da almıştım ama ikisini beraber kullanma dedi.kullanan da var.mesela hayıt çayı aslanpençesi içiyorum o zaman cylo prg ile çayları içsem sıkıntı olurmuki? agnucaston da hayıt hapı sonuçta çok karıştımmm...sen neler kullanıyorsun??

fsh düşmez mi cnm ya agnucaston da almıştım ama ikisini beraber kullanma dedi.kullanan da var.mesela hayıt çayı aslanpençesi içiyorum o zaman cylo prg ile çayları içsem sıkıntı olurmuki? agnucaston da hayıt hapı sonuçta çok karıştımmm...sen neler kullanıyorsun??
Canim ben su an bir sey kullanmiyorum 6 aylik hamileyim cunku.tup bebek ile hamile kaldim fsh 16 di hamile kaldigimda.ama hamilelikten once cyclo kullandim.cyclo kullan bence karistirma kafani baska seylerle onemli olan fsh degil kaliteli yumurta.cyclo kullan ve bol bol kuru incir ye suyunu ic

canlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür benim tek taşım büyümüş ve yanına bir kardeş daha almış diğer büyümesi duran yumoşumda biraz canlamış büyümüş dedi doktorum takviye menogon iğne yaptı bakalım yarın tekrar kontrolüm var..canlar ben klomenim bitince gece iki adet inciri zeytinyağında bekletip sabahları aç karınla yedim büyümeyen yumoşları canlandırdı bence çok mucizevi bir karışım tavsiye ederim..yarın e2 bakılarak opu tarihi için gün verilecek inş e2 iyi çıksın canlar dualrınıza ihtiyacı var

canlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür benim tek taşım büyümüş ve yanına bir kardeş daha almış diğer büyümesi duran yumoşumda biraz canlamış büyümüş dedi doktorum takviye menogon iğne yaptı bakalım yarın tekrar kontrolüm var..canlar ben klomenim bitince gece iki adet inciri zeytinyağında bekletip sabahları aç karınla yedim büyümeyen yumoşları canlandırdı bence çok mucizevi bir karışım tavsiye ederim..yarın e2 bakılarak opu tarihi için gün verilecek inş e2 iyi çıksın canlar dualrınıza ihtiyacı var
Canmmm cok guzell bi haber bu.dualarmz seninle.Rabbim yuzunu guldursun insallah hersey yolunda olur ve bize en kisa zamnda pozitif pozitif haberler verirsinnnnn

Tatlim bu arada kuru incir mi kullandn taze mi

Canmmm cok guzell bi haber bu.dualarmz seninle.Rabbim yuzunu guldursun insallah hersey yolunda olur ve bize en kisa zamnda pozitif pozitif haberler verirsinnnnn
amin canımcığım amin inş hepimiz sırayla hamiş haberleri vericez Allahında izniyle..canım ben 3 ay adet olamayınca tammam herşey bitti diye düşünürken Rabim büyük canım bitiğim dedi anda kuluna yetim dermiş ve ben aynı zamanda inanıyorumki kabul etmiyceği bir duayı etirmezmiş Rabim ve bizlerde anne olucaz..

Canimmm benim inanki bugün misafirden dönerken kendi kendime dedimki acaba gulneva nin kontrolü bigün mu yarın miydi diye düşünüyordum baktım ki sen yazmışsın. .tatlimmmm çok sevindim inan ki arkandan bende gelecem adet olunca inşallah hayırlısı ile..çok şükür inşallah iki tane olur en az ikiside dölenir veeeeee ikiz olur inşallah annesiiiii. .aminnnnn

Canimmm benim inanki bugün misafirden dönerken kendi kendime dedimki acaba gulneva nin kontrolü bigün mu yarın miydi diye düşünüyordum baktım ki sen yazmışsın. .tatlimmmm çok sevindim inan ki arkandan bende gelecem adet olunca inşallah hayırlısı ile..çok şükür inşallah iki tane olur en az ikiside dölenir veeeeee ikiz olur inşallah annesiiiii. .aminnnnn
amin inş caanım..Allahım hepimize çifter çifter sağlıklı evlatlar versin..o kadar insaflı bir doktorum varki canım her ay konrtole giderim beş kuruş para almaz ve buna ramen çook ilgili en ince ayrıntısına kadar konuşur sorular sorarız bir kere ters cevap verdiğini duymadım resmen Rabimin bana gönderdiği melek gibi..yarın tekrar kontolüm var sırf benim için muyananesini açıyor sağolsun..Rabim hepsinizin karşısına böyle melek doktorlar çıkarsın..

K8zlar merhaba.proftan ciktim muaywne oldum cok sukur kizimda problem yok.suyun sinir yani tedavi gerektirmesi icin 8 in altina inmesi lazimmis benimki 11 mis.su an gayet iyi bi sorun yok icini ferah tut dedi.bobrekte vs sorun yok gelisimide cok iyiymis kizim 4 gunde 80 gram almis 744 gramdi teyzeleri cok sukur rabbime dunyam aydinlandi.dualariniza minnettarim...
canım çok sevindimm ..sen hiç kötü düşünmee rahat ol olu rmu canım..bebeğin sağ salim doğacak merak etme sen..
oyyyyyy çok sevindirik oldum benn bu habere..maşALAHH CANIM HER AŞAMASI MUTLU OLCAĞIMIZ ŞEKİLDE SONUÇLANIRDA HAMİLE OLURSUUN CANIIM BENİM...

Gulneva cnm insallah guzel haberlrr alirsin.insallah bizim yumoslar ve hormonlar da duzelir cnm.incir beletme demissin ya ne kadar yag koydun.ben simdi koydum taris marka yag olur herhalde.incir cok faydali ama prolaktini de artiriyo sanki.

Canim ben su an bir sey kullanmiyorum 6 aylik hamileyim cunku.tup bebek ile hamile kaldim fsh 16 di hamile kaldigimda.ama hamilelikten once cyclo kullandim.cyclo kullan bence karistirma kafani baska seylerle onemli olan fsh degil kaliteli yumurta.cyclo kullan ve bol bol kuru incir ye suyunu ic
Ne guzel Allah nasip etmis kucagina da alirsn i nsallah. Senin fsh cylo ile dusmedi mi.neden vermisti doktor.yani e2 fsh amh falan nasildi verdiginde ilaci ve bu ilaci ne kadar kullanip hamilelik oldu?? Bize de dua et cnm hele dogum ani daki dua kabul olurmus..

Back
X