fsh yüksek olanlar

iş olur inşallahhh, ççalışırken çok zor oluyor, bende müdürüme bilgi verdim bu zamanlarda biraz fazla izin alabilirim dedim, gerekirse mesaşye kalırım dedim ne yapayım çalışmak zorundayım başka türlü olmaz tedavi :KK43: dediğim gibi hiçbirşey bitmiş değil, Rabbim bi kolayını göstersin inşallahh
aynen canım 3 seneden beri tedvime devam ediyorum ne elde kaldı ne avuçta üstüne birde hem annemde hem kayınvalidemde hem bizde kredi çektim 3 tüp denemmemde batıkça batıyoruz..Allah yardımcımız olsun ama çalışamam şart artık..

Dik duramiyorum bir turlu.Esimin gosterdigi dik durusun onda birini gosteremiyorum.Umursamaz olamiyorum cok takiyorum insanlari gereksiz takiyorum ama asamiyorum da engel olamiyorum buna.Bi siz varsiniz yaziyorum paylasiyorum yoksa kafayi yiyecegim yakinda.
canımcığım neden çekiniyorsun evlendiğini söylemekten sonuçta Allahım emri evlenmek suç değilki bu senin yaşında evlenen çook bak ne kadar şanslısın eşinde anlayışşlı biriymiş aileside..okulunuda okuyosun mesleğin olucak okul bitince yaşam yolunun başındasın geleceğin parlak inş..canımcığım bebek olmıycak fikrini aklındn çıkart normal yolla hamile kalamasakta tüp bebekle hamiş kalıcaz Allahın izniyle bu menopoz olayınada gelince müdahale edilmese erken menopoz oluyor şimdi tıpta herşeyin çaresi var ölüm hariç yeterki paran olsun..Eşlere gelince erkeklerin özünde var rahatlık onlar bizim kadar duygusal olamaz ve eşinin yaşıda küçük okula gidiyormuş çocuk için acele etmiyorsa sorun yok..benim eşimde bütün olumsuzluklara ramen çok rahat dünya yansa umrunda değil.canım sana bir örnek vereyim benim eltimde evlendikten sonra üniversite okumuş hata çocuk bile varmış..ama kayınvalidem çook yardım etmiş hep o ilgilenmiş çocukla o evine çıkıp ders çalışmış..şimdi bankacı canım..çocuk olunca evlenince okunmaz kim demişse halt etmiş..yeterki eşin anlayışlı olsun çocuğuna bakıcak kimsen olsun..

Dik duramiyorum bir turlu.Esimin gosterdigi dik durusun onda birini gosteremiyorum.Umursamaz olamiyorum cok takiyorum insanlari gereksiz takiyorum ama asamiyorum da engel olamiyorum buna.Bi siz varsiniz yaziyorum paylasiyorum yoksa kafayi yiyecegim yakinda.
Kuzuuuum bak beni sinir etmeeee.neyini soyleyemiyosun evliligin delimisin sen.ben su anki aklim olsa onceden evlenip yapardim cocugumu.evlenmenin utanilacak nesi var afedersin ama zina mi bu.helalinle berabersin.benim arkadasin eczacilikta okurken 1.sinifta evlendi 2 cocuk yapti simdide eczanesinde oturuyo 2 tane prensesi var ve cok mutlu.cocuk olursa annen kayinvaliden bakar tatlim .sen nete yazip da niye kafa karistiriyosun hetkes kendi hayatindan mesuldur.bence bir kadin cok gec kalmadan da evlenmeli.efendimizin hadisleri var kizlarinizi uygun biriyle geciktirmeden evlendirin diye.tamam kafin okumali calismali fakat toplumdaki misyonu annelik hicbisey onun yerini tutar mi.kendine gel lutfen

Benim tatlı arkadaşım öncelikle şunu bunu google a yazıp araştırmaktan bir vazgeç, bu ancak seni yıpratır bence başkada bir işe yaramaz.evet senin bir amacın var ve daha öncede söyledim o kadar yüreklisinki göğsünü gere gere ben evlendim diyebilirsin. aslında bu durumda seni kınayanların ya da kınayacakların birçoğunda hasetliklerinden kıskançlıklarından olacakki senin gösterdiğin cesaretin 10 da birini bile gösteremeyebilirler, eşin ve yakın ailen dışında kimseye ama hiç kimseye hesap vermek ya da açıklama yapmak zorunda değilsin. 2*2=4 gibi bir şey bu,Allah biliyor bu da yeter, özellikle sağlık sigortasıyla ilgili bu durumunu bir an önce hallet, şu an açıktasın, mutlaka medikososyal ide dene. herkes önce kendine bakacak bir diğerini eleştirmeden önce, o işler o kadar kolay değil yok okurken niye evlendin v.s. sorular kimsenin haddine değil, bu konuda çok kesin ve katıyım, ruh halini anlıyorum evlilik başlı başına bir olay ve tabii birde bebek olayımız var. eşin yanında birbirinize hep destek tam destek :) bundan başka bir çıkış yolu yok.çocukların olacak Allahın izniyle bak b1 değil 2 belkide.bu durumda dik durmanın ne denli zor olduğunu sadece anlayabilirim, en fazla empati kurabilirim,yaz paylaş elimizden ne gelirse yaparız inan,dediğim gibi bu dönem zaten zor onu bunu internete yazıp özellikle olumsuz söylemleri okumayı sana yasaklıyorum.medikososyal e geçersen psikolojik destekte alabilirsin. bunu aksatma bence.biz yaşamın hakkında ancak senin verdiğin bilgiler ölçüsünde sana destek oluruz,sen bu durumu birebir yaşıyorsun.allah her konuda yardımcın olsun.

C
slm canlar sayfa ne kadar aktif olmu maşallah..oku oku zor bitirdim...benden güzel haberler yok canlar ya diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..
Canimmm e2 ne bakildi mi 14 mm su an yumurtan

aynen canım 3 seneden beri tedvime devam ediyorum ne elde kaldı ne avuçta üstüne birde hem annemde hem kayınvalidemde hem bizde kredi çektim 3 tüp denemmemde batıkça batıyoruz..Allah yardımcımız olsun ama çalışamam şart artık..
canım maddi ve manevi bu yorucu süreçte Allah ım hepimizin yardımcısı olsun, seni o kadar iyi anlıyorumki bu yolun başında biri olarak, inşallah iyi bir iş buluur ve çalışırsın tedavinde aksamamış olur ve bu tedavin hayırlısıyla bir evlatla sonuçlanır...

C

Canimmm e2 ne bakildi mi 14 mm su an yumurtan
canım e2 bakılmadı pazar günü 17mm yavaş büyüyen yumoş diğeride cumartesi kontolümde 12mm canlanmış gelişmeye başlamış demişti doktorum pazar günü sonradan gelişen 14mm olmuş..dün yine kontrolüm vardı 14mm yumoş yok çok ilginç dedi çok şaşırdı doktorum..diğeride gelişimi durmuş sanki dedi küçülmemesi iyimiş tekrar takviye iğne yaptı bakalım canım ya büyürse 18mm olursa e2 yapıcaz diyor doktorum şuan gerek yok dedi..

canım maddi ve manevi bu yorucu süreçte Allah ım hepimizin yardımcısı olsun, seni o kadar iyi anlıyorumki bu yolun başında biri olarak, inşallah iyi bir iş buluur ve çalışırsın tedavinde aksamamış olur ve bu tedavin hayırlısıyla bir evlatla sonuçlanır...
Amin canımcığım Allahım hepimize kolaylık versin..Allahım öyle bir doktor çıkardıki karşıma canım benden nerdeyse 1 seneden beri para almıyor muaynede sağolsun..Rabim büyük inş çıkış yolu göstercek işimiz Allaha kaldıysa olmuş bil derler..

Ca
canım e2 bakılmadı pazar günü 17mm yavaş büyüyen yumoş diğeride cumartesi kontolümde 12mm canlanmış gelişmeye başlamış demişti doktorum pazar günü sonradan gelişen 14mm olmuş..dün yine kontrolüm vardı 14mm yumoş yok çok ilginç dedi çok şaşırdı doktorum..diğeride gelişimi durmuş sanki dedi küçülmemesi iyimiş tekrar takviye iğne yaptı bakalım canım ya büyürse 18mm olursa e2 yapıcaz diyor doktorum şuan gerek yok dedi..[/QUOTE
Canim bu benim de basima gelmisti 12 mm yumos 1 hafta igne vuruldum ben zannediyorum 20 mm filan olmustur diye dr bi bakti oyle bisey yok bir tane 10 mm var demisti.bizde olabiliyo canim.canim bol incir ye bi kac gun insallah buyur gulnevacim pozitif dusun evet bu surec cok yorucu ama baska sansimiz yok sabredecegiz rabbimiz mukafatimizi verir elbet

evet canım bende aha öncede olmuştu güzel büyürken iki gün sonra yok nedense..doktorum sende hiç beli olmuyor diyor o yüzden hergün kontrol ediyor..canım örnekleride çook var aslında mesela hiç yumoş yok denilipte hamile kalanları biliyorum burda kk ...Allahım ol derse oluyor canımcığım ya Allahım hangi gün hamiş klaıcaz yazdıysa o zman olucak biz üzülsekte birtaraflarımızı yırtskta olmayıncada olmuyor..canım ben birde kendimide suçladım duaya başlamıştım misafilerim vardu duama devam edemedim..aslında buda bahane değil gidincede yapabilirdim duamı tembelik işte..bazen diyorum belkide biz çook anne olmaya hazır değiliz o yüzden vermiyor Rabbiim..kafamda karmakarışık sorular..

evet canım bende aha öncede olmuştu güzel büyürken iki gün sonra yok nedense..doktorum sende hiç beli olmuyor diyor o yüzden hergün kontrol ediyor..canım örnekleride çook var aslında mesela hiç yumoş yok denilipte hamile kalanları biliyorum burda kk ...Allahım ol derse oluyor canımcığım ya Allahım hangi gün hamiş klaıcaz yazdıysa o zman olucak biz üzülsekte birtaraflarımızı yırtskta olmayıncada olmuyor..canım ben birde kendimide suçladım duaya başlamıştım misafilerim vardu duama devam edemedim..aslında buda bahane değil gidincede yapabilirdim duamı tembelik işte..bazen diyorum belkide biz çook anne olmaya hazır değiliz o yüzden vermiyor Rabbiim..kafamda karmakarışık sorular..
Tatlim uzme kendini.rabbimden istemeye dua etmeye devam et.gecen bahsetmistm 50 yasinda umudunu yitrmeyen bir kadin dogal yoldan ikiz prenses sahibi oldu.olmaz olmayacak diye bisey yok.ben bugun niyetliyim iftarda ismen dua edicem sana...

Nete yaziyorum okurken evlenmek..Allahim ne yorumlar okurken evlenenleri bir linc etmedikleri kalmis.Bu sitede de oyle.Diyorum senin bir sebebin var keyfi evlenmedin.Ama aliniyorum yazilanlari da ustume.Yok okulu bitiremezsin hele bir de cocuk olursa unut okulu falan yazmislar.Ben bir psikolojik destek mi alsam.Of her sey para zaten.Cok sıkildim , tatil istiyorum biraz col bunaldim :KK43:
Kuzumm lutfen ama bak kiziyorz artik.evlenmenin neyi ayip ya.afedersin de ne igrenc durumlar oluyorda evlnmek zorunda kaliyor kizlar.bekarken hamile kalanlar utansin sen niye utaniyorsun.bu guzel yaslarini bu guzel yillarini uzerek gecirme.cunku ben de ayni hatayi yaptm.19 da evlndim.niye erken evlendm diye cok hayiflandm.yasitlarim okuyor geziyorlardi.cok zor adapte oldum seni anliyorm.bir baktm ki zamn hizla geciyor 27 yasndaym simdi.o guzel yaslarimi kompleksle gecrdgm icin kendme cok kizginim.ve simdi diyorum ki iyi ki erken evlendim.her iste hayir var bosa degil.evlnmeden once cok stresteydim birgun saatlerce oturup dua ettim ALLAHIM ne olur yardm et bana hayirl bir yol ver dedim.kafamda hic evlilk yoktu.bir hafta sonra esimle tanistm ilk goruste asik oldum.kabul ettim 3 ay sonra da evlndim.cok hizli gelisti.ilk zamnlar senin gibi uzuldum.ama okulumu da okudum evliyken.tamam senin ki gibi zor bir bolum degil iktisat okudum.bir de guzel bir kizim oldu.en buyuk kazanimim o.iyi ki erken evlendim.o gun ettigim duam kabul olmus meger simdi anliyorm.eger 24 yasnda evlnseydm kizim olmayacakti.istedgin kadar gez toz hepsi geciyor hicbisey senin parcanin, evladinin verdgi hazzi veremez.ablamin gorumcesi de doktor.okul uzmanlk derken 33 unda anca evlendi.isler yogun dedi iki yil yapmadi cocuk.iki yilin sonunda bir kizi oldu down sendromlu..kari koca uzman doktor ama dunyalari karardi.keske keske keske diyor erken evlenseydim bir suru cocuk yapsaydim.keske uzman dr degil de dort cocuk annesi olsaydim diyor.biliyorsun gec yasta anne olmanin down sendromu riskini arttiryo cocukta.su an 40 yasinda.baska cocugu olmadi zaten korktu yapamadi artik..tıp 6 da okuyan arkdasm var bizim sinifta bicok kiz evlendi ikinci ucuncu sinifta.erken anne olmk icin.okula uzmnlga daliyorz cocugu erteliyorz onun icin iyi yaptlar.ah ben de evlensem de cocuk yapsam hemen der hatta.insallh anne olacaksin cocugunla aranda cok yas olmuyack dusunsene.yillar sonra canindan parcandan bir yoldasin arkadasin olacak.o zaman o hissinn dunyadaki hicbirseye degismeyecegini anlayacaksin....seytanin vesveselernden uzak dur ve psikolojk yardm al..

gülnevaa çok üzüldüm canım ama sen sakin olmaya çaış üzüntüyü bırak canım benim..bol ol dua edelimm canım..

Nete yaziyorum okurken evlenmek..Allahim ne yorumlar okurken evlenenleri bir linc etmedikleri kalmis.Bu sitede de oyle.Diyorum senin bir sebebin var keyfi evlenmedin.Ama aliniyorum yazilanlari da ustume.Yok okulu bitiremezsin hele bir de cocuk olursa unut okulu falan yazmislar.Ben bir psikolojik destek mi alsam.Of her sey para zaten.Cok sıkildim , tatil istiyorum biraz col bunaldim :KK43:
canım merhaba..valla evlenmekle en güzelini yapmışsın sen söylenilenleri boşverrr yanlış yaptığın bir şey yokk..ne zaman istersen evlenirsinn kimse karışamazz..artık şu ne der bu ne derr kavramlarını kafamızdan atmamız lazım ..sen kulağına dışarıya kapat..mutluluğuna bakk..

Nete yaziyorum okurken evlenmek..Allahim ne yorumlar okurken evlenenleri bir linc etmedikleri kalmis.Bu sitede de oy senin bir sebebin var keyfi evlenmedin.Ama aliniyorum yazilanlari da ustume.Yok okulu bitiremezsin hele bir de cocuk olursa unut okulu falan yazmislar.Ben bir psikolojik destek mi alsam.Of her sey para zaten.Cok sıkildim , tatil istiyorum biraz col bunaldim :KK43:

Canimmmmm inanki senin yasadiklarinin aynisini bizlerde yasadik aslinda senin sorunun evlilik degil altta yatan bebek olmazsa korkusu belkide. 2 yildir esime haksizlik edıyorum dedim agladim agladim surekli bunalim takildim en sonunda esim hayati zindan ettigimi cok zor evlendigimiz halde boyle gitmeyecegini yalnizca benimle mutlu bir evlilik istedigini cocugun onemli olmadigini soyledi durdu ama ben dinlemedim surekli agladim tukettim kendimide onuda..ams aslinda benim istedigim cocuk degildi belkide ozamanlar.ya olmazsa korkusuydu.inanki simdiki aklim olsa sartlari zorlar tum herkesi ikna etmeye calismaz kucuk yasta evlenir hemen bebek yapardim.ama 3.5yil bekledik mecburen anca evlendik.yas oldu 23.5...1.5 yil artist gibi cocuk istemedik.simdi geldigim nokta 26 yasindayim 3 yillik evliyim fsh 89 u gordu yumurtam cok az yumurtlamiyorum...
oyuzden kendini topla canim benim biran once cocuk yap kendini ve esini garantiye al..yillarca kendini suclamazsin o zaman..gerisi gelir bak gör hersey cok guzel olacak tatlimmmm..

Yazdiklarinizi dönüp dönüp okudum kizlar o kadar iyi geldi ki , cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz.Evet galiba ilk yapmayi birakmam gereken sey google a eksiye kadinlar kulubune okurken evlenmek yazip aratmak.Bu beni mahvediyor.Hayatin kaymis kafayi yemissinden baska yorumlar yok.Herkesin hayati kendine ben bebegim icin tum okul hayatimi riske atip girdim bu yola ordakilerin yorumlari beni baglamamali.Son iki gundur saglik guvencesi isi de canimi sıkti.Bugune kadar hic boyle bir kaygim olmamisti simdi nerden saglik guvencesi alabilirim kaygisina dustum.Galiba hayati ogreniyorum yavas yavas.Okula gidince de uzuluyorum bebegim olursa okula devam edemem koparim bitiremem diye.Bu beni kahrediyor zaten okulumu okumayi ve tipi cok seviyorum cunku.Ama bebegim simdi olmazsa bir daha hayatim boyunca olmayacak bunun uzuntusu daha baska.Bilmiyorum hayatimin son 1 yilini ve onumdeki 5-6 yili koparip atmak istiyorum.Dusundukce icim karariyor.Evlilik icin cok dusundum ama sonra dedim ki hayat boyu pismanlik yasamaktansa 5-6 yillik zorlugu tercih ederim ilerde cocugum olmasa bile en azindan ben elimden geleni yaptim derim icim rahat olur dedim.Simdi o 5-6 yillik zorlugun icindeyim Allahim yardim etsin.Biliyorum eger evlenmeseydim ilerde yasayacagim pismanligin boyutu suanki zorluklardan cok daha zor olacakti.Insallah yuzum kara cikmaz hem bebegime kavusur hem okulumu bitiririm.O gunleri iple cekiyorum.Allah hepinizden razi olsun.Bugun yuregimi rahatlattiniz.Allah en kisa zamanda sizleri de bebeklerine kavustursun.Once ezgiyi anne edelim sonra hepimiz arkasindan gidelim :) moral bozmak yok bu bizim imtihanimizsa kazanacagiz insallah.Allah hepinizin gonlune gore versin.

Canim sizin yediginiz ictiginiz herseyi denedim .hayit pence vvs.ama gebe kalmadan bi ay once yumurtaligim icin hacamat yaptirdim ve dhea kullandim follikulum olmazdi o ay 4 tane olmustu sanirim ikisi yaradi bana .
hacamat nasıl yaptırdın cnm.sırtına mı kanlı yapıyorlar. yumurtalıklara nasıl oluyor? kendimiz yapamayız di mi

hacamat nasıl yaptırdın cnm.sırtına mı kanlı yapıyorlar. yumurtalıklara nasıl oluyor? kendimiz yapamayız di mi
Hayir canim kendin yapamazsin genel tedavi icin sirttan yaparlar.fakat ben sirtim in asagisina kalcama dogruda yaptirdim o isin uzmami olmali.kesilecek noktalari o belirliyor ve 3 cizik atiyor o noktaya sonra kupayla cekiyo o kani.dogumdan sonra yine yaptiracagim nasipse

Gunaydim kizlar guzel bir gun dilegiyle
günaydın canımmm bugün kontrolüm var ben ilk defa yalnız gidicem kontrole eşim iştee izin alamadı gelemiycek..sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor evde günler...ev hanımı olmak güzelmişmi canım..

Back
X