• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh yüksek olanlar

Şeker pancarı☺
aslında ilk gittiğimizde dr çok tersti çok gicikti çok üzüldüm eşime ne yapacam ben bu Dr la dedim canım çokssıkıldı sonra görüştüğümüz de adam birden sihirli değnek degmis gibi değişerek geldi şok oldum
Sonra benim uzuldugumu anladı galiba iyi konuşmaya başladı ama tamamen kendini yakın hissettin mi dersen yüzde 70 derim.insallah zamanla daha da içten destek olurlar tek umudumuz ALLAHIMIZ SONRADA DR A GUVENIMIZ O YÜZDEN DR ÇOK ÖNEMLİ BİR FAKTÖR ama işte şansımız diğer insanlara göre az ya daha da cabalamalarini bekliyor insan
senin bu pozitifligin beni çok mutlu ediyor inşallah bu enerjin sayesinde anne olacaksin inanıyorum arkadaşım. ..ALLAHIM BÜYÜK MELEKLERIMIZ GELECEK BIR BIR INŞALLAH Aminn

Okulummmm☺
hoşgeldinnnnnn canimmmm çok sevindim tatlım senin için inşallah bu ay olur canım ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN INŞALLAH. .AMINNN..
OKULUM 4444 SALAVATI TEFRICIYE OKU ISTERSEN INAN KI ÇOK TESIRLI. .OKUDUGUMDAN BERI AKLIMA NE GELSE 10 DK SONRA OLUYOR ÇOK ILGİNC GERCEKTEN. .3010 DAYIM BEN. ..ARKADASLARIMMMMMM HERKES OKUMAYA ÇALIŞSIN GERCEKTEN ÇOK ETKILI INŞALLAH SONUCU IYI OLURR...AMINN

POF ne demek pardon?
Canim sekerpancari aciklamis zaten POF'u.Hsg temiz cikmis gozunaydin :) amh da iyi bence ya artik 40lara dogru gidiyorsun cunku 40tan sonra menopoz bile normal senin daha var yumurtan iyisin bence sadece cocuk sahibi olmak istedigin icin yasin dezavantajini yasayabilirsin onun disinda bir sorun yok gibi.
cnm sen bu ilaçları nerden aldın internettense bana önereceğin bir yer var mı? melatonin kullanıyor musun? denildiği gibi uyku yapıyor mu bu ilaçlar sence??
Canim biz yol ustundeki ilk eczaneden aldik direk yokmus ellerinde ama 2 saate getirecek oldular tamam dedik geldi de.Yani yakin eczane varsa git al yoksa da getirirler.Ben de cok korkarak basladim ama henuz olumsuz denecek bir sey yasamadim ozellikle DHEA konusunda o kadar korkulu ilaclar degiller :)Uykuya hic dikkat etmedim canim ya normal uyuyorum asiri bir sey olmadi yani olsa fark ederdim.

aynen canım fsh değeri değişken olabiliyor ve bunuda stres etkiliyor fsh düşünce olağn yumoşlar büyüyüor şuan bir hamişimiz var canım ezgii arkadaşımız hamiş..
Ayy masallah cok sevindim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin benim hem fsh hemde amh dusuk yani imkansiz degil olabiliyor cok sevindim bana umut oldu
Darisi bizlerin basina insallah

Okulummmm☺
hoşgeldinnnnnn canimmmm çok sevindim tatlım senin için inşallah bu ay olur canım ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN INŞALLAH. .AMINNN..
OKULUM 4444 SALAVATI TEFRICIYE OKU ISTERSEN INAN KI ÇOK TESIRLI. .OKUDUGUMDAN BERI AKLIMA NE GELSE 10 DK SONRA OLUYOR ÇOK ILGİNC GERCEKTEN. .3010 DAYIM BEN. ..ARKADASLARIMMMMMM HERKES OKUMAYA ÇALIŞSIN GERCEKTEN ÇOK ETKILI INŞALLAH SONUCU IYI OLURR...AMINN
DOĞRU CANIM BENİM OKUMAYA BAŞLARIM BENDE ADETİM BİTSİN DE..

Okulummmm☺
Tatlim cok sevndm inan.insallh burda bize cok daha guzel haberler verirsin

Gulneva ve sekerpancari kizmayin bana da sartlarmi zorladm gidemedm ama.kizimi birakamadm gozlerini doldurdu anne gitme hastayim dedi:( yarin gitsem olur mu acaba.zaten test yapmicam gecen ay yapmistmm doktorum iki ay bekle demisti sonra hatrladm.gitsem ultrason icin giderm.4.gun olur mu ki ultrason icin

Canım biesteron dhea kullandım ben çok yararı oldu bende hiç yumurta olmazdı şimdi 3 tanede olsa oluyor az ama olsun cok şükür. .yan etkisini de hiç görmedim inşallah sanada iyi gelir arkadaşım. .
canım bizim bünyemiş birbirimize çok benziyor benim yazın hiç yumurtam görülmez kış geldi yumurtalarımız çıktı..bizim yumoşlar sıcağım sevmiyor..doktorla görüşmene çok sevindim canım birazda olsa için rahatlamıştır..bende bu ay tedaviye başladığımda adetin 3 günü önden giden iki yumurtam vardı 12mm birde küçük yumurtam vardı diğer ikisi büyümedi zaten küçük geriden gelen büyüdü bir ara diğer yumoşta canlanmıştı ama sonrada yok oldu..bence doktorun dediğ doğru önden giden yumoşlar kalitesiz bende öyle oldu bak dölenmedi keşke benim doktorumda beni uyarsaydı bu konuda neyse öğrenmiş olduk..

amh 1.00 çıktı... Yani çok düşük değil ama süper de değil. Sonuçta yaş 38 :)
Yalnız doktor cumartesi gel klomenin bitiyor. Çatlatma iğneni yaparız dedi. Yani 10. gün iğne vurulma ihtimali var. Öncesinde bir iğneler bişiler verecekmiş bana. Şart mı? Çok erken değil mi??
Bence amh in kotu degil 1 in altnda olmamasi cok iyi.ben amh i degsken degil diye biliyordm ama o da degskenmis doktorum soylemisti.benm amh gecen yil 1.2 idi ama yumurta olusmuyor uzun zamndr.belki dusmustr simdi.aslnda fsh amh hikaye.nice yuksek fsh dusuk amh li gebeler gorduk.Olacagi varsa zaten amh fsh a bakmiyor..

Tatlim senin de durumun cok guzelmis bir daha ki aya pozitif haberlrni alabilirz..durmak yok calismaya devam :)
şükür kafamı rahatlatmam gerektiğini biliyorum farahcım sen biliyorsun bi konu açmıştım ya eşimin ailesi hakkında o beni bu ay çok yıprattı devam da ediyorr..zora girdikçe aklıma geliyor cinlerim tepeme çıkıyoorr..bu da stress ..

KIZLARR BEN de hastaneden geldim ..dr muayene ettii rahim kalınlığı gebeliğe hazır herhangi bir kistik yapı yok dedii..klomen verdi gene hayırlısı bakalım..dr bu ay herşey güzelmiş ama olmamış öyle durumda bizde bişey diyemiyoruz dedii..bende dedim işte burda nasip kısmet dyoruz dedim bende..hayırlısı bakaım bu ay sonuç ne olacak...
canım bu ay incir kürü denensene belki işe yara incir kürüyle hamiş kalan çook..hadi bakalım bu ay çok çalışın bitane jel var canım spermleri gidişinde kolaylık sağşlayan..bir araştırsana net onunlada hamiş kalan çok hata bir arkadaşımı fsh yüksek olduğu halde bu jele hamiş kaldı..biraz araştırayım ismini yazıcam..

şükür kafamı rahatlatmam gerektiğini biliyorum farahcım sen biliyorsun bi konu açmıştım ya eşimin ailesi hakkında o beni bu ay çok yıprattı devam da ediyorr..zora girdikçe aklıma geliyor cinlerim tepeme çıkıyoorr..bu da stress ..
Tatlim stres bizm bas dusmanimz biliyorsun.takma ya sinirlenme.gercktrn birseyleri dert etmemeyi ogrendgmzde tam olarak mutlulugu yakalayacaz ve hastalklarmzdan kurtulacaz.bakma sana nasihat verdgme ben de cok takintili ve stresli biriym ondan bu hale geldim.simdi takmiyorm aştim bircok seyi ama olan oldu..

Gulneva ve sekerpancari kizmayin bana da sartlarmi zorladm gidemedm ama.kizimi birakamadm gozlerini doldurdu anne gitme hastayim dedi:KK43: yarin gitsem olur mu acaba.zaten test yapmicam gecen ay yapmistmm doktorum iki ay bekle demisti sonra hatrladm.gitsem ultrason icin giderm.4.gun olur mu ki ultrason icin
olur canım neden olmasın yarında gidebilirsin 4 günü tahlil doğru sonuç verirmi blememde ama yumurta varsa klomen başlatır en azından kontrolünü yapar kist varmı diye..anne olmak böyle bişey canım bizim kusurumuza bakma sen..evladın o durmdayken gidemezdin zaten..

canım bu ay incir kürü denensene belki işe yara incir kürüyle hamiş kalan çook..hadi bakalım bu ay çok çalışın bitane jel var canım spermleri gidişinde kolaylık sağşlayan..bir araştırsana net onunlada hamiş kalan çok hata bir arkadaşımı fsh yüksek olduğu halde bu jele hamiş kaldı..biraz araştırayım ismini yazıcam..
canım benim bende prolaktin yüksek çıkıyrdu o yüzden incir kürünü yapamıyorum ben..evet o jeli araştırıyorum bende prseed onu alacamm bu ay kullanacam bakalım..çok sağol gülnevam..

Tatlim stres bizm bas dusmanimz biliyorsun.takma ya sinirlenme.gercktrn birseyleri dert etmemeyi ogrendgmzde tam olarak mutlulugu yakalayacaz ve hastalklarmzdan kurtulacaz.bakma sana nasihat verdgme ben de cok takintili ve stresli biriym ondan bu hale geldim.simdi takmiyorm aştim bircok seyi ama olan oldu..
evet evet takmamak gerekli o zaman herşey daha iyi olurr..haklısın boşvermek lazım amaaann demek lazım ama olmuyorr ALLAH ım yardımcımız olsun..

Back
X