fsh yüksek olanlar

Sen benden cok yasayacaksin gecen aynisini yaptim gecmise gittim baktim ezgi sey yazmis yumoslardan biri buyuse transfer edilse test yapsam pozitif ciksa hayali bile guzel kendi ne kadar guzeldir nasil bir duygu acaba gibi bir sey..Ben de alip kopyalayacaktim buraya da o ara kendi derdime dustum aklimdan cikti cok duygulandim ben de insallah sagsalim kavusurlar :)
Amin cnm insallah.Allah herkese kız evlat nasip etsin.dusunsene senin gibi pıtır pıtır sevimli bi kizin oluyor.minicik yuregyle en buyuk arkadasn oluyor, minik elleryle minik bedeniyle hayatinin en kocamani oluyor.sen makyaj yapinca merakli bakislarla seni izliyor sonra muzurluk yapip kendi suruyor.tasiriyor bayagi ruju..senin topuklu ayakkabilarnla sapsal sapsal yuruyor.elini beline koyup babasina karsi koruyor seni...Dusunsene simdi bir kizin olsa aranzda yas farki az olacak.ilerde arkadas gibi olursnz.Kiz evlat baskadr Rabbim verse 3 kizim daha olsun isterm.Sonra da yok yok kiz olmasn artk diyorm kızlar cekiyo annelerinin fsh ini...

Gunaydin kizlar.Benim adet kirmiziya dönmüs ama cok degil su an icin.2-3 gunde rahim incelir yeni yumos buyur mu ya :KK43: ne diyorsunuz siz anlarsiniz belki degisimler ne kadar sure icinde oluyor rahimde?
Gunaydin kizlar.Benim adet kirmiziya dönmüs ama cok degil su an icin.2-3 gunde rahim incelir yeni yumos buyur mu ya :KK43: ne diyorsunuz siz anlarsiniz belki degisimler ne kadar sure icinde oluyor rahimde?
Tatlim yumurtalar gunde 1-2 mm buyur.Rahim cok ilginc gercekten ve degsmeler anlamayacagmz hizla oluyor.ben yazin doktora gittigimde henuz adet degildim.ultrasonla bakti doktor, hic folikul yumurta yok dedi.uzun zamndr adet olmuyorm dedim.adet olacagina dair bisey gorunmuyor dedi.ve ben ertesi sabah adet oldum demek ki hizla degism ve gelisim oluyor

Ezgimm biraz gecmisi okuyaym dedim cok duygulandm..bir kızın oluyor işte, kabul olmuşş duan kızın geliyorr...
Faraaaaah aglattin beni tatlim yaaaa cok duygusalim .demi ne kadar icten istemisim biliyormusun hayal gibiydi o zamanlar simdi icimde kipir kipir vuruyor.Rabbim ne buyuksun seen.inanirmisin ben de 2 kizim olmasini cok istiyorum.hic gozum doymayacak kiza .birde efendimizin kiz cocuklarla ilgil hadisleri var onlari okudukca daha cok istiyorum.gecen esim eve gelince ne dedi biliyomusun sen cok bereketlisin dedi nasil yani dedim ilk cocugun kiz olmasi kadinin bereketinden mis.biri soylemis esime de o da seviniyodu.cok sukur rabbim dilegimi duydu kabul etti ve insallahda saglicakla veririr.canlarim hepinizin dilegi bi evlat rabbim sizinkini de versin insallllllah.

Canim durum soyle oluyor adete kadar maksimim kalinliga ulasan rahim adet dongusunde sokuluyor ve atiliyor.bu esnada yumurtaliginin icindeki kucuk follikullerden biri yavas yavas buyumeye basliyor ve rahim adet dongusunun sonunda o dollenecek yumurtayi saklamak yani bebek icin yeniden kalinlasmaya basliyor .canim o 3 follikulunden biri buyuyecektir.fakat soyle bi nokta var bizim hormonal duzensizligimiz oldugu icin bizde follikul olmasada sonradan buyuyebiliyor .onun icin adetin bittikten sonra 3 yada 4 gun sonra ultrasonda baktir canim

Canim amh 0.1 den küçük fsh 89 u gördü geçen yıl o yüzden diyorlar.ama 2 aydir 3 yumurtam oluyor çok şükür. Fsh ta 2 ay önce 12.88 du. Hayıt tohumu ve aslan pencesi içtim.
ilaçlar 1.500-2000 arası. Hastane ye 1000 tl verecekmisiz toplam 2500 falan tutarmis Marta kadar dolularmis ama adet olunca git canım biz erken menopoz olunca Marta bırakmaz lar bence. Konsey toplanıp arayacaklar beni. 1 hafta oldu ben gideli.bakalim hayırlısı.

ben amh yaptrmadım ısterler mı?
canım bu raporlu halı mı toplam da 2.500 tutuyo
tup bebekte kac doktor var. sen hangısıne gıttın[/QUOTE]
Evli mutlu canim ogretmendin sanirim ozel hastaneyi neden tercih etmedin...

bu işten anlamıyorum işte akşam dr. a gidicem ya sorarım ama,sabahta kan verdim,yakındaki bir hastanede.1 saat bekledim ama olsun.ben bunu bilir bunu söylerimki erkek dr.lar 10 numara.hiç bir yamukları yok.devlette kan verdim çünkü.güzelce dinledi aslında anlatma niyetinde değildim sadece kan tahlil isteyecektim.o kadar şaşırdımki devletteki kadın dr. tecrübemden sonra oraya gitmeyede korkar oldum :KK43: benimde 2. günüm reglimin.sen merak etme kafana takma,derslerine yoğunlaşmaya çalış olmuşa ölmüşe çare yok.bekleyip görücez,vesvese yapma bunu kendine.
Seker sen de mi adetsin basliyor musun bu ay tedaviye canimmm

Faraaaaah aglattin beni tatlim yaaaa cok duygusalim .demi ne kadar icten istemisim biliyormusun hayal gibiydi o zamanlar simdi icimde kipir kipir vuruyor.Rabbim ne buyuksun seen.inanirmisin ben de 2 kizim olmasini cok istiyorum.hic gozum doymayacak kiza .birde efendimizin kiz cocuklarla ilgil hadisleri var onlari okudukca daha cok istiyorum.gecen esim eve gelince ne dedi biliyomusun sen cok bereketlisin dedi nasil yani dedim ilk cocugun kiz olmasi kadinin bereketinden mis.biri soylemis esime de o da seviniyodu.cok sukur rabbim dilegimi duydu kabul etti ve insallahda saglicakla veririr.canlarim hepinizin dilegi bi evlat rabbim sizinkini de versin insallllllah.
Amin cnm.Saglikla kucagina al.Evet Efendmz kiz cocuklarina cok onem verirmis.Icinde kiz cocugu olan eve 12 melek rahmet edermis.Anne babalarina sevap yazdrirmis.3 kiz cocugu olup ta onlari guzel yetstirenlere Efendimiz cennetle mujdeleneceklerini buyurmus.bir kız dogdgnda 40 mahalleye nur yagarmis.aslnda ne guzel bir dinimiz var oysa ki dinimizi kadin dusmanligi olarak niteleyen zihniyetler var.Bu topikteki herkese Allah saglkli evlatlar versin, gonlunden kiz erkek ne gecyorsa versinn..Zehra yi da sag salim kucagina alip kokusunu cekmeyi nasip etsin :)

Evet canim bence aslinda erkekler hemen her konuda kadinlardan iyi kadinlar daha kaprisli oluyor cunku kadinlarin yuku agir erkekler isine daha cok verebiliyor kendini.Ben de katiliyorum buna ama benim esim bayan doktor olsun dedi ben de ilk kez baslayinca bayan doktorla basladim bakalim , doktorumu sevdim cok sukur yoksa ben de ikna yollarina girebilirdim esimi eger kafama yatmasaydi.Benim de kafam karisti ama gun boyu takip edeyim kanama yeterli miktarda olursa bugunu 1 sayip yarin yine kan vermem gerekebilir.Isin kotusu bizim saglik sigortasi araligin 1inde belli olacak prim miktari falan simdi bostayiz her seye para oduyoruz bir fsh testine 55 lira verdim icime oturdu simdi hem fsh hem e2 vermem gerekecek bayilirim yine paralari.
yaaaa şimdi benimde iş yerime uzak düzen lab. o yüzden en yakın hastaneye gittim hiç olmazsa fikir verir diye,çünkü belki dr. ister bugün.inşallah makine kalibrasyonları falan iyidir. sağlık işi zor neyse 1 Aralık a bişey kalmamış.bir an önce başlasında ufak tefek testlere ücret ödemezsin en azından.

Seker sen de mi adetsin basliyor musun bu ay tedaviye canimmm
Ezgi siz çok büyük yürekli güçlü kadınlarsınız.ben anladım.Allah bu imtihanı herkese vermiyor,resmen kulunu sınıyor.dağına göre kar veriyor.yazdıklarınız öyle güzel ki.allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sağlıcakla uzun uzun yaşayın inşallah.her biriniz gerçekten ayrı iyisiniz.bu yolda ortağız tabiki.
evvet adetimin 2. günü, sabah kan verildi. akşam dr. a gidiliyor. heyecan var azıcık.bakalım ne durumdayız.

ben amh yaptrmadım ısterler mı?
canım bu raporlu halı mı toplam da 2.500 tutuyo
tup bebekte kac doktor var. sen hangısıne gıttın
Evli mutlu canim ogretmendin sanirim ozel hastaneyi neden tercih etmedin...[/QUOTE]

canım ozelde yaptırırsam kredı cekmek zorundayız.
hıc dusunmeden nasılsa olur cocugumuz deyıp ev aldık araba aldık.evdekı hesap carsıya uymadı.
ozel mı daha ıyı devlet mı sence ne yapmalıyım

ezgı tupte senın bı yumurtan mı oldu .30 yas altındakılerde bı yumurta mı döllüyorlar nasıl oluyo?
hangı ıgneyı kullandın?

Evli mutlu canim ogretmendin sanirim ozel hastaneyi neden tercih etmedin...

canım ozelde yaptırırsam kredı cekmek zorundayız.
hıc dusunmeden nasılsa olur cocugumuz deyıp ev aldık araba aldık.evdekı hesap carsıya uymadı.
ozel mı daha ıyı devlet mı sence ne yapmalıyım[/QUOTE]
Canim emelin soyledigine gore devlette siraya girmen lazim..bizim rahataizlik daha ozel oldugu icin ozel daha iyi sanirim.ben kayseri acibadem de yaptirmistik canim.ama bu isin maddi boyutu da var ozelde 7000 i bulur ignelerle.ben igne kullanmadim canim benim ki bi anda oldu zaten fsh 16 cikinca umudum yoktu dr a gittim kontrole 4 follikulun var dedi bu ay gecti dedi ben de ne kullanayim bi ilac diyin bana dedim klomen kullan o zaman dedi 5 gun ictim sonra kontrolde 2 kocaman yumurta vardi 11.gunumdu .dr bunlari tup yaptir kesinlikle dedi ve bana kayseri acibademi ayarladi apar topar 2 gun sonra yumosum toplandi fakat 1 saglikli yumurta oldu onu transfer ettiler.devleti bilmiyoeum ama ozel de 3 bile koyuyorlar benim 2 si olsaydi 2 sinide koycaklardi

Ezgi siz çok büyük yürekli güçlü kadınlarsınız.ben anladım.Allah bu imtihanı herkese vermiyor,resmen kulunu sınıyor.dağına göre kar veriyor.yazdıklarınız öyle güzel ki.allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.sağlıcakla uzun uzun yaşayın inşallah.her biriniz gerçekten ayrı iyisiniz.bu yolda ortağız tabiki.
evvet adetimin 2. günü, sabah kan verildi. akşam dr. a gidiliyor. heyecan var azıcık.bakalım ne durumdayız.
Canim ayni sekilde sen de oylesin tesekkur ederim.guclu olmaliyiz yoksa basarili olamayiz demi.hadi hayirlisi fistigim duzen labartuvari cok iyiymis e2 ni de olcturdunmu

Canim ayni sekilde sen de oylesin tesekkur ederim.guclu olmaliyiz yoksa basarili olamayiz demi.hadi hayirlisi fistigim duzen labartuvari cok iyiymis e2 ni de olcturdunmu
fsh, lh, prolaktin, e2 ve tsh hepsine bakacaklar.düzen çok iyi ama iş yerime uzak :( izin alması bir dert zaten,o yüzden yakındaki devlet hastanesinde yaptırdım bakalım.

fsh, lh, prolaktin, e2 ve tsh hepsine bakacaklar.düzen çok iyi ama iş yerime uzak :KK43: izin alması bir dert zaten,o yüzden yakındaki devlet hastanesinde yaptırdım bakalım.
Canim duzenin sgk anlasmasi yok.Benim sgk olsa su an ben de yaptirmam duzende cok pahali tutuyor cunku.Devlet hastanelerinin lablari kontrol ediliyor diyorlar o yuzden guven bence sonuca zaten ultrasondan da anlar doktor az cok.Hadi bakalim iyi haberlerle gel.

Canim durum soyle oluyor adete kadar maksimim kalinliga ulasan rahim adet dongusunde sokuluyor ve atiliyor.bu esnada yumurtaliginin icindeki kucuk follikullerden biri yavas yavas buyumeye basliyor ve rahim adet dongusunun sonunda o dollenecek yumurtayi saklamak yani bebek icin yeniden kalinlasmaya basliyor .canim o 3 follikulunden biri buyuyecektir.fakat soyle bi nokta var bizim hormonal duzensizligimiz oldugu icin bizde follikul olmasada sonradan buyuyebiliyor .onun icin adetin bittikten sonra 3 yada 4 gun sonra ultrasonda baktir canim
Yok benim merak ettigim rahim dunden bu gune fark eder mi acaba diye.Zaten kanamam artti benim bugunu 1 sayiyorum cuma icin randevu alayim.Yarin da yine kan verecem.Insallah baska folikulum buyumustur rahim de incelmistir.

Amin cnm insallah.Allah herkese kız evlat nasip etsin.dusunsene senin gibi pıtır pıtır sevimli bi kizin oluyor.minicik yuregyle en buyuk arkadasn oluyor, minik elleryle minik bedeniyle hayatinin en kocamani oluyor.sen makyaj yapinca merakli bakislarla seni izliyor sonra muzurluk yapip kendi suruyor.tasiriyor bayagi ruju..senin topuklu ayakkabilarnla sapsal sapsal yuruyor.elini beline koyup babasina karsi koruyor seni...Dusunsene simdi bir kizin olsa aranzda yas farki az olacak.ilerde arkadas gibi olursnz.Kiz evlat baskadr Rabbim verse 3 kizim daha olsun isterm.Sonra da yok yok kiz olmasn artk diyorm kızlar cekiyo annelerinin fsh ini...
Canim benim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Eminim ki cok guzel bir seydir kiz annesi olmak.Ben de kiz cocuklarini cok severim hep kizim olsun istemisimdir ama dedigim gibi kendi yasadiklarimdan sonra erkek cocuk ister oldum.Tabi once saglikli olsun her seyden once.Annem bana cok uzuluyor ben de ayni seyleri bir de cocugum icin yasamak istemiyorum cunku cok yiprandim son 1 yil icinde.Bayiliyorum yoksa kiz cocuklarina.Allah yavrularinizi size bagislasin , ezgiyi de sag salim de kavustursun insallah.

sonuçlarım çıkmış :)
fsh 13,6
e2 38,39
prolaktin 10,29
tsh 1,38
LH 6,04
Serbest T3 4,61
Serbest T4 21,98

fsh çok az değişmiş ama 15'in altında en azından. e2 de oldukça fazla düşmüş, işte bunu anlamadım :110:neyse artık bakalım dr.cum ne diyecek,neler görecek,hadi hayırlısı.

sonuçlarım çıkmış :)
fsh 13,6
e2 38,39
prolaktin 10,29
tsh 1,38
LH 6,04
Serbest T3 4,61
Serbest T4 21,98

fsh çok az değişmiş ama 15'in altında en azından. e2 de oldukça fazla düşmüş, işte bunu anlamadım :110:neyse artık bakalım dr.cum ne diyecek,neler görecek,hadi hayırlısı.
Canim e2 50 nin altinda cok iyi fsh de oyle tedavine basla bence tatlim

Back
X