- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 596737" data-quote="FKB2012" data-source="post: 37862528"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=37862528"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-37862528">FKB2012 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sen benden cok yasayacaksin gecen aynisini yaptim gecmise gittim baktim ezgi sey yazmis yumoslardan biri buyuse transfer edilse test yapsam pozitif ciksa hayali bile guzel kendi ne kadar guzeldir nasil bir duygu acaba gibi bir sey..Ben de alip kopyalayacaktim buraya da o ara kendi derdime dustum aklimdan cikti cok duygulandim ben de insallah sagsalim kavusurlar :)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Amin cnm insallah.Allah herkese kız evlat nasip etsin.dusunsene senin gibi pıtır pıtır sevimli bi kizin oluyor.minicik yuregyle en buyuk arkadasn oluyor, minik elleryle minik bedeniyle hayatinin en kocamani oluyor.sen makyaj yapinca merakli bakislarla seni izliyor sonra muzurluk yapip kendi suruyor.tasiriyor bayagi ruju..senin topuklu ayakkabilarnla sapsal sapsal yuruyor.elini beline koyup babasina karsi koruyor seni...Dusunsene simdi bir kizin olsa aranzda yas farki az olacak.ilerde arkadas gibi olursnz.Kiz evlat baskadr Rabbim verse 3 kizim daha olsun isterm.Sonra da yok yok kiz olmasn artk diyorm kızlar cekiyo annelerinin fsh ini...</div>