Emeeel ben de cok sevindim senin adina , sende bir durgunluk hakimdi uzuluyordum gorunce coook sevindim canim hadi bakalim sakin acele etme en iyi yumurtayi yakalamaya calis ezginin dedigi yontemlerde yapilsin sen elinden geleni yap canim insallah kavusursunuz yavrunuza :)
Gulnevacim anladim canim o zaman bizde hic belli olmuyor kim buyuyecek kim buyumeyecek bu yumoslarda , sen simdi kendini detoks surecine al bakalim uykunu iyi al dengeli beslen kurlerini vitaminlerini ihmal etme bu ay biraz kafa dagit hem biraz uzaklas cocuk meselesinden sana dinlenme molasi olsun bu surec :)
Umutlym , canim bana da doktor gunde 3 tane sabah-ogle -aksam veya ayni anda al dedi.Ben genelde aksam ictim canim.Yalniz carpinti onemli bir yan etki sanirim onu tam bir takip et normal zamanda da oluyorsa pas gecme aman ha yumos olussun derken baska seylere sebebiyet vermeyelim.
Sekerpancaricim :) ben bu orgalutron mudur herneyse onu vurdum ama coook yakti ya digerleri boyle olmamisti bir de igne sert geldi biraz sanki hala vucudumda igne var sende de oldu mu ya nasildi?
Ezgi , ben de sizi seviyorum ya hele de topik boyle hareketli ya kimse bos durmuyor cok hosuma gidiyor once sen sonra hepimiz sirayla kavusalim insallah yavrularimiza :)