fsh yüksek olanlar

Emel gonal-f 750 nedir Allah askina yav daha neler arastirmanin doktoru kafayi mi yemis :KK53:hem maddi olarak hem bedeni olarak vurur o ilac.Ben de 225 oluyorum su an bu bile cok dusuk degil o nerdeyse 3 kati , yumurtaliklari soka sokup hepten goturecekler herhalde.Igneler tutuyor ama evet amma pahalilar bir igne 200-300 lira.

Gonal f 750 cok cok yuksek dedigi gibi.ben 300 luk vurulmustum ona bile yuksek diyorlardi emosum kesinlikle ozele git.bebisimiz gelecek insallah annesiii

Inşallah ezgimmm inşallah ALLAHIM BÜYÜK. 450 YADA 750 IKISINDEN BIRINI DEDI BENCE DE GENELDE 225 falan veriyorlar bakalım.kararliyim ALLAH IZIN VERIRSE DENIZHAN DENIZE GIDECEM DR ADI.DOGU FERTIL TÜP BEBEK MERKEZİ NE YAPTIRACAM. BIZIM HASTALAR 3 TÜP BEBEK MERKEZ I VAR EN ÇOK DOĞU FERTILDEN BAŞARILI OLDULAR. Inşallah bende başarılı olurum. .millet bu ay bitki kökü içiyorum diye ümitli ALLAH BILIR TABIDE BEN TÜP BEBEGE ODAKLANDIM HAYIRLISI. ..ANNESI KURBAN OLUR ONU VERENE HELE BIR GELSIN SIMDIDEN ÇOK SEVIYORUM ONU EZGI III. ..

Emel gonal-f 750 nedir Allah askina yav daha neler arastirmanin doktoru kafayi mi yemis :KK53:hem maddi olarak hem bedeni olarak vurur o ilac.Ben de 225 oluyorum su an bu bile cok dusuk degil o nerdeyse 3 kati , yumurtaliklari soka sokup hepten goturecekler herhalde.Igneler tutuyor ama evet amma pahalilar bir igne 200-300 lira.

FKB2012 canım benim evet gerçekten durgun Üzgün yipranmistim. ..inanki araştırma hastanesinde hiç yaptırmak istemiyordum inanki.boyle negatif bir dr la nasıl yola çıkarım zaten korkuyorum bide sürekli negatif elektrik veriyordu dr ne yaparım diye hep düşünüyordum. .ALLAHIM BÜYÜK BIR KAPI AÇTI ŞOK OLDUM ÇOK ŞÜKÜR INŞALLAH DOGRUSU BUDUR..INŞALLAH TUTAR HEPIMIZ IN BEBEKLERI KARNIMIZA DOLAR 2014 ARALIK HEPIMIZDE ÇOK BÜYÜK BIR MUTLULUK BIRAKIR AMINNNNNN☺
RAPORU OLMASA BILE 1000TL FALAN ANCA TUTAR MIS EN FAZLA 1500TL.ARASTIRMAYI ARADIM RAPOR ICIN DR A SORAYIM BELKI VERMEZLER DEDI.CUMA BELLİ OLACAK. BU BENIM EN DOĞAL HAKKIM INSANI SINIR EDIYOLAR RESMEN

Her zaman hakkımızda en hayırlısı ne ise onu istemiyormuyuz, kısmet te ne varsa o oluyor,inşallah o bakımlar işe yarar bende inciri çok istiyorum ama prolaktinden o kadar çok korkuyorumki tüketmeye çekiniyorum, yaptıklarının hepsi yarasın şifa olsun inşallah,Allah gönlündekini önüne koysun inşallah hem de tez vakitte sağlıcakla...
bende prolaktinden dolayı incvir tüketemiyorum sizce yükseltirmi

Gulneva canimcim yeni gorebildim hayirlisi olsun canimcim sen esini ikna edene kadar fsh duser .o sure zarfinda yumosunla dogal denersin tatlim.hem yeni bir tedavi sonrasinda dinlenmis olursun ..takviyelerini ihmal etme incirini de ye kuzum
akşam aradı kızımın ananesi eşim kabul etmiyor dedim olmaz öyle şey bizim gönlüümzden koptu ben konuşucam eşinle dedi bakalım onlarda ikna etmeye çalışsınlar..eşime işten gelince aradılar kabul etmediğini söyledim seninle konuşucaklarmış dedim bişey demedi dur bakalım ikna olmuş gibi ..herşeyde vardır bir hayır diyorum canım fsh 60 gödüğüm için geçen sene bu sene çokta düşük fsh beklemiyordum geçen ay fsh12 görünce çok şaşırdım çok dua ettim ama Allahım bir kapı aç umudum olsun savaşmaya dedim çok şükür Rabime umudum oldu fsh düşmesi..bakalım canım her ay incir yapıcam diyorum yok kist çıkıyor yok klomen kullanıyorum başlayamadım bir türlü..bu ay incir kürü yapıyorum adetin ortasında havuçla incir karışımı yapıcam yumoş varsa çatlaması için ve yakı kullanıcam inş şifa olsun doğalından gelsin bebişim bu ay bu fsh hamiş kalırsam birçok kişiye umut olucam burda..hakımızda hayırlısı canım..

FKB2012 canım benim evet gerçekten durgun Üzgün yipranmistim. ..inanki araştırma hastanesinde hiç yaptırmak istemiyordum inanki.boyle negatif bir dr la nasıl yola çıkarım zaten korkuyorum bide sürekli negatif elektrik veriyordu dr ne yaparım diye hep düşünüyordum. .ALLAHIM BÜYÜK BIR KAPI AÇTI ŞOK OLDUM ÇOK ŞÜKÜR INŞALLAH DOGRUSU BUDUR..INŞALLAH TUTAR HEPIMIZ IN BEBEKLERI KARNIMIZA DOLAR 2014 ARALIK HEPIMIZDE ÇOK BÜYÜK BIR MUTLULUK BIRAKIR AMINNNNNN☺
RAPORU OLMASA BILE 1000TL FALAN ANCA TUTAR MIS EN FAZLA 1500TL.ARASTIRMAYI ARADIM RAPOR ICIN DR A SORAYIM BELKI VERMEZLER DEDI.CUMA BELLİ OLACAK. BU BENIM EN DOĞAL HAKKIM INSANI SINIR EDIYOLAR RESMEN
çook sevindim senin adına canım araştırma yap bütün merkezlere konuş canım tek biyerle bağlı kalma labotuvar çok önmeli burdan araştır orda tüp yaptıran varmı yokmu başarılımı merkezmi..benim gitiğim merkeze çok kişi gidiyor ama çoğunun problemi başka ama bizim gibi yumoşları hasas birileri için emriyolog labotuvar çok önemli canım..doktorunun pozitif olmasıda önemli..bizim çöpe atıcak paramız yokk...ikimizin durumda aynı eşimin çok morali bozuluyor bu duruma birilerina bağlı yaşamak istemiyorum diyor..kafası atmış son olaydan sonra arabayı satıcam onla tedavine devam et diyor...oturduğumuz yerde nasıl biyer araban olmadan gezmelere gidemesin il merkeze son araba akşam 8 bitiyor..markete bile arabanla gidiyorsun minübüs yok..bende olmaz diyorum araba olmasa bana kafayı yedirirsin evde diyorum..Allah yardımcımız olsun yol göstersi bizlere..

Emeeel ben de cok sevindim senin adina , sende bir durgunluk hakimdi uzuluyordum gorunce coook sevindim canim hadi bakalim sakin acele etme en iyi yumurtayi yakalamaya calis ezginin dedigi yontemlerde yapilsin sen elinden geleni yap canim insallah kavusursunuz yavrunuza :)

Gulnevacim anladim canim o zaman bizde hic belli olmuyor kim buyuyecek kim buyumeyecek bu yumoslarda , sen simdi kendini detoks surecine al bakalim uykunu iyi al dengeli beslen kurlerini vitaminlerini ihmal etme bu ay biraz kafa dagit hem biraz uzaklas cocuk meselesinden sana dinlenme molasi olsun bu surec :)

Umutlym , canim bana da doktor gunde 3 tane sabah-ogle -aksam veya ayni anda al dedi.Ben genelde aksam ictim canim.Yalniz carpinti onemli bir yan etki sanirim onu tam bir takip et normal zamanda da oluyorsa pas gecme aman ha yumos olussun derken baska seylere sebebiyet vermeyelim.

Sekerpancaricim :) ben bu orgalutron mudur herneyse onu vurdum ama coook yakti ya digerleri boyle olmamisti bir de igne sert geldi biraz sanki hala vucudumda igne var sende de oldu mu ya nasildi?

Ezgi , ben de sizi seviyorum ya hele de topik boyle hareketli ya kimse bos durmuyor cok hosuma gidiyor once sen sonra hepimiz sirayla kavusalim insallah yavrularimiza :)
benimde bugün randevum var canım bakalım bu fsh yumoş görülcekmi görülsede büyücekmi..sende biraz daha relaks canım iyi düşüncez iyi olucak inş Allahında iziniyle büyücek o yumoşlar..

Inşallah ezgimmm inşallah ALLAHIM BÜYÜK. 450 YADA 750 IKISINDEN BIRINI DEDI BENCE DE GENELDE 225 falan veriyorlar bakalım.kararliyim ALLAH IZIN VERIRSE DENIZHAN DENIZE GIDECEM DR ADI.DOGU FERTIL TÜP BEBEK MERKEZİ NE YAPTIRACAM. BIZIM HASTALAR 3 TÜP BEBEK MERKEZ I VAR EN ÇOK DOĞU FERTILDEN BAŞARILI OLDULAR. Inşallah bende başarılı olurum. .millet bu ay bitki kökü içiyorum diye ümitli ALLAH BILIR TABIDE BEN TÜP BEBEGE ODAKLANDIM HAYIRLISI. ..ANNESI KURBAN OLUR ONU VERENE HELE BIR GELSIN SIMDIDEN ÇOK SEVIYORUM ONU EZGI III. ..
Ben de cok seviyorum yesin onu teyzesiiii ay hep kiz olacak gibi geliyor nedense icime .bu arada torba yasa da tup bebekle ilgili biseyler de yaziyor ilaclari sgk karsilamasi yonunde biseyler vardi cok okumadim ama bakmakta fayda var .gerci tatlim dusuk doz verecekse cok tutmaz.bizde amac cok yumurta olamaz zaten az ama oz yumurta olmasi

çook sevindim senin adına canım araştırma yap bütün merkezlere konuş canım tek biyerle bağlı kalma labotuvar çok önmeli burdan araştır orda tüp yaptıran varmı yokmu başarılımı merkezmi..benim gitiğim merkeze çok kişi gidiyor ama çoğunun problemi başka ama bizim gibi yumoşları hasas birileri için emriyolog labotuvar çok önemli canım..doktorunun pozitif olmasıda önemli..bizim çöpe atıcak paramız yokk...ikimizin durumda aynı eşimin çok morali bozuluyor bu duruma birilerina bağlı yaşamak istemiyorum diyor..kafası atmış son olaydan sonra arabayı satıcam onla tedavine devam et diyor...oturduğumuz yerde nasıl biyer araban olmadan gezmelere gidemesin il merkeze son araba akşam 8 bitiyor..markete bile arabanla gidiyorsun minübüs yok..bende olmaz diyorum araba olmasa bana kafayı yedirirsin evde diyorum..Allah yardımcımız olsun yol göstersi bizlere..
Yok gulnevam ya araba cok onemli ihtiyac biz de ev icin satalim dedik sonra vazgectik hayir ya bence kabul edin bakin ne kadar vermek istiyorlar.onlarin derdi para degil ki size iyilik yapmak.insallah son tedavin olur canimcim .

Gunaydiiiiiiin.gununuz guzel olsun kizlar:)
günaydın canıımcııım..bende hazırlık yapıyorum saat 1 gibi çıkıccam evden saat 3 randevum var eşmde işte mecburen kendim gidicem..doktora yalnız gitmeyi hiç sevmiyorum..ehliyetimde yok araba sürmeyi bilsem arabayla giderdim..tabana kuvet alıştırdık totoyu rahatlığa zor geliyor şimdi..

günaydın canıımcııım..bende hazırlık yapıyorum saat 1 gibi çıkıccam evden saat 3 randevum var eşmde işte mecburen kendim gidicem..doktora yalnız gitmeyi hiç sevmiyorum..ehliyetimde yok araba sürmeyi bilsem arabayla giderdim..tabana kuvet alıştırdık totoyu rahatlığa zor geliyor şimdi..
Canimmm hadi guzel haberlerle insallah haber et bize gelince

FKB2012 FKB2012 canım yaaa evet diğer iğnede bişey hissetmiyordumda bu vurduktan sonra bir acıdı yaktı sanki,ay napiym geçer dedim bende artık uzandım,akşam 9 gibi vur dedi iğnelerini çünkü.
bugün de rapor için konseye girdim,öğlene kadar hastanedeydim.yarın da gene malum yum. kontrolüm var :) inşallah büyümüşlerdir,dr.umla konuştum duruma göre belki cuma opu olabilirmiş :) kısmet inşallah bakalım heyecanlıyım..
gulneva77 gulneva77 inşallah güzel ötesi haberlerle gelirsin...

canımcığım adet tarihin ne zaman yakı kullandınmı jelin yanında..inş doğal hamiş kalıcan..

canım yakı kullanamdım olmazsa diğer ay kullanacam..jel kullandım hayırlısı bakalım..9 aralık adet tarihimm hayırlısı bakalım..

HANIMLAR YARIN TEOG sınavı var 8. sınıflara..bizede görev vermişler ben ilçe merkezindeydim köye vermişler ve gecen sene sevis ayarlamıştı milli eğitim bu sene herkes kendi gidecek yolluk verecez demişler..konuştuk bugün yolluk veriyoruz okullardan 3 er kişiyi aynı yere gönderdik birlikte gidin diye çözüm buymuşş.. araba kullanmayı bilmiyoruz bilsek de yolu bilmiyoruz havalar sert bi yol var hep virajjj.3 bayan ız yarın başak perşemne başka köyee...eğer gidemezseniz karakolun önüne gelin emniyet güçleriyle gidersiniz demişler ..sabah 7 de karakolun önünde olacaz bakalım ne rezillik bekliyoorr biziii....bu milli eğitim hiç mi değer vermez öğretmenine ALALha havale ediyoom vallaaa...yollukk vermeyin servis tutun götürün okulaa...töbe yarabbim ..

HANIMLAR YARIN TEOG sınavı var 8. sınıflara..bizede görev vermişler ben ilçe merkezindeydim köye vermişler ve gecen sene sevis ayarlamıştı milli eğitim bu sene herkes kendi gidecek yolluk verecez demişler..konuştuk bugün yolluk veriyoruz okullardan 3 er kişiyi aynı yere gönderdik birlikte gidin diye çözüm buymuşş.. araba kullanmayı bilmiyoruz bilsek de yolu bilmiyoruz havalar sert bi yol var hep virajjj.3 bayan ız yarın başak perşemne başka köyee...eğer gidemezseniz karakolun önüne gelin emniyet güçleriyle gidersiniz demişler ..sabah 7 de karakolun önünde olacaz bakalım ne rezillik bekliyoorr biziii....bu milli eğitim hiç mi değer vermez öğretmenine ALALha havale ediyoom vallaaa...yollukk vermeyin servis tutun götürün okulaa...töbe yarabbim ..
Allah kolaylık versin canım yaaa bu karda kışta olacak iş mi hiç?inşallah kolayca atlatırsınız bu görevi.atanamazsın bir türlü atanırsın bu sefer de böyle şeyler bulur sizi. ne diyim zor ya çok zor valla öğretmenlik,çokta kutsal...birde en kısa zamanda naçizane tavsiyem araba kullanmayı öğrenin, bende yeni öğreniyorum ve çoook büyük özgürlükmüş,bu zamana kadar bu işi ertelediğime pişmanım,ama var işte her şeyde bir hayır....size hayırlı görevler,kendinize dikkat edin.

Allah kolaylık versin canım yaaa bu karda kışta olacak iş mi hiç?inşallah kolayca atlatırsınız bu görevi.atanamazsın bir türlü atanırsın bu sefer de böyle şeyler bulur sizi. ne diyim zor ya çok zor valla öğretmenlik,çokta kutsal...birde en kısa zamanda naçizane tavsiyem araba kullanmayı öğrenin, bende yeni öğreniyorum ve çoook büyük özgürlükmüş,bu zamana kadar bu işi ertelediğime pişmanım,ama var işte her şeyde bir hayır....size hayırlı görevler,kendinize dikkat edin.
sağol canım benimm işlerini güzel yapsalar hç sorun olmayacakk aslındaaa..hayırlısı bakalım yarın rezillik yaşayacağımız gündür hayırlısı..
evet canı araba aldık bu sene eşim yazın biraz çalıştırmıştı ama ben araba kullanmaktan çook kokuyorum adamın başını şişirdim bana bi bağırdı bende tamam istemiyom dedim sonra gel öğreteyim filan dedi ama okullar açıldıı kkaldı ölee de tabii öğrenmek istiyorum ama bende cesaret yook maalesefff...

sağol canım benimm işlerini güzel yapsalar hç sorun olmayacakk aslındaaa..hayırlısı bakalım yarın rezillik yaşayacağımız gündür hayırlısı..
evet canı araba aldık bu sene eşim yazın biraz çalıştırmıştı ama ben araba kullanmaktan çook kokuyorum adamın başını şişirdim bana bi bağırdı bende tamam istemiyom dedim sonra gel öğreteyim filan dedi ama okullar açıldıı kkaldı ölee de tabii öğrenmek istiyorum ama bende cesaret yook maalesefff...
yaaa eşinle öğrenemiyorsan ehliyet kurslarında özel ders alabilirsin saatlik falan sanırım 12 saatte seni bayağı bir araba kullanır duruma getiriyorlar,eşler bazen sinir yapıyor böyle durumlarda,iyi eş oluyorlar ama sabırları sınırlı olabiliyor sanki onlar annelerinin karnında öğrendiler :)

Back
X