- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Marasli bir arkadasm var anlatr hep.gelenek gorenekleri cok hosuma gitmisti bizim buraylaa da benziyo hatta.evet memleket baskadr hele ailen nerdeyse cocukligun nerde gecmisse orasi baskadr.bizm burda da cok luks cok guzel evler var.kocaman evler ve sitelerdeki ozellikler 5 yildzli oteller gibi.spor salonundan kapali oyun alanlarina, cafesi yuzme havuzu herseyiyle cok guzel ve maksimum 250-300 bin.Biz de aslen burali degiliz canim ya esim marasli ben adanaliyim ama benim ailem de marasta yasiyor tayin yuzunden gelmistik sonra da sevdik kaldik ama annemlerin de yanima gelme durumu var hele de bebek isi olrsa sart olacak.Ankaraya ogrencilik dolayisiyla geldik ikimiz de esimle daha uzuun burda gibiyiz bakalim :) ben de ankarayi seviyorum asiri olmasa da, rahatiz en azindan ulasim falan kolay saglik ve alisveris yonlerinden iyi ama evler , yurtlar vs asiri pahali.Sen diyarbakirdaydin di mi canim orasi da buyuk sehir , insan nereliyse orayi daha cok seviyor genelde biz marasi ozluyoruz yemeklerini havasini suyunu bir de evler cok guzeldir marasta en kucuk ev 200 metrekaredir orda burda bit kadar evlere bu paralari verince aciyor insan.