fsh yüksek olanlar

Biz de aslen burali degiliz canim ya esim marasli ben adanaliyim ama benim ailem de marasta yasiyor tayin yuzunden gelmistik sonra da sevdik kaldik ama annemlerin de yanima gelme durumu var hele de bebek isi olrsa sart olacak.Ankaraya ogrencilik dolayisiyla geldik ikimiz de esimle daha uzuun burda gibiyiz bakalim :) ben de ankarayi seviyorum asiri olmasa da, rahatiz en azindan ulasim falan kolay saglik ve alisveris yonlerinden iyi ama evler , yurtlar vs asiri pahali.Sen diyarbakirdaydin di mi canim orasi da buyuk sehir , insan nereliyse orayi daha cok seviyor genelde biz marasi ozluyoruz yemeklerini havasini suyunu bir de evler cok guzeldir marasta en kucuk ev 200 metrekaredir orda burda bit kadar evlere bu paralari verince aciyor insan.
Marasli bir arkadasm var anlatr hep.gelenek gorenekleri cok hosuma gitmisti bizim buraylaa da benziyo hatta.evet memleket baskadr hele ailen nerdeyse cocukligun nerde gecmisse orasi baskadr.bizm burda da cok luks cok guzel evler var.kocaman evler ve sitelerdeki ozellikler 5 yildzli oteller gibi.spor salonundan kapali oyun alanlarina, cafesi yuzme havuzu herseyiyle cok guzel ve maksimum 250-300 bin.

Yaaa ben bu iğneyi çok zor vurdum valla bilseydim polikliniğe giderdim, iğne ucu kalın zaten birde zor hazırladım iğneyi,ya şifa olur inşallah, diğerleri bunun yanında hava civarında :(

Marasli bir arkadasm var anlatr hep.gelenek gorenekleri cok hosuma gitmisti bizim buraylaa da benziyo hatta.evet memleket baskadr hele ailen nerdeyse cocukligun nerde gecmisse orasi baskadr.bizm burda da cok luks cok guzel evler var.kocaman evler ve sitelerdeki ozellikler 5 yildzli oteller gibi.spor salonundan kapali oyun alanlarina, cafesi yuzme havuzu herseyiyle cok guzel ve maksimum 250-300 bin.
Canim buyuksehirlerin insani hep oyle ya fazla yorulmaktan sehir yordugundan midir nedir hep beton gibi suratlar , esnaflar , memurlar vs Bazen metroda ben de bakiyorum cok yorgun suratlar diyorum herhalde ben de disardan boyle duruyorum ama evet genellemek yanlis bize de adanaliyiz deyince bir dudak bukuyorlar kiro diyorlar ama ben hic de oyle oldugumuzu dusunmuyorum.Marasta tarhana ve dondurma kulturu var en guzel sey onlar herhalde sehirdeki.Evet sitelerde aynen dedigin gibi burda oyle bir sitede oturayim desen trilyon bayilirsin herhalde.Sizin oranin da yemekleri guzeldir simdi :) Canimm whatsapp grup isi bana uyar eger diger kizlar da tamam derse yollarim numarami.

Son düzenleme:
Yaaa ben bu iğneyi çok zor vurdum valla bilseydim polikliniğe giderdim, iğne ucu kalın zaten birde zor hazırladım iğneyi,ya şifa olur inşallah, diğerleri bunun yanında hava civarında :KK43:
Ay cidden mi yaa benim diger ignelerde bile cok canim aciyor esimden surekli azar isitiyom artik o ignede noluruz kimbilir. :(

Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi :) Maşallah şenlenmiş buralar, pozitif pozitif konuşmalar aferin size :) Çok beğendim. Çok çok geçmişi okuyamadım kızlar ama anladığım kadarıyla hiçkimse umutsuz değil veeee buna çok çok mutlu oldum ,özledim sizi canımcıklarım :)

Kizlarr yarin doktora gidicem.korkuyorm biraz... dua edin bana insallah durumum duzelmistir..
Canim korkma bana doktorum dheaya ve diger ilaclara basladigimda dedi ki gelecek ay fsh 10 lara yaklasirsa baslariz ola ki 20 lerde kaldi ilaclara devam dedi.Sen de oyle dusun , daha yeni basladin dheaya falan da insallah iyi sonuclar alirsin , rahat ol korkma olur mu?

Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi :) Maşallah şenlenmiş buralar, pozitif pozitif konuşmalar aferin size :) Çok beğendim. Çok çok geçmişi okuyamadım kızlar ama anladığım kadarıyla hiçkimse umutsuz değil veeee buna çok çok mutlu oldum ,özledim sizi canımcıklarım :)
Amann da aman da kimler gelmis.yahu nerelerdeydin canm ya.cok ozledik seni.

Canim buyuksehirlerin insani hep oyle ya fazla yorulmaktan sehir yordugundan midir nedir hep beton gibi suratlar , esnaflar , memurlar vs Bazen metroda ben de bakiyorum cok yorgun suratlar diyorum herhalde ben de disardan boyle duruyorum ama evet genellemek yanlis bize de adanaliyiz deyince bir dudak bukuyorlar kiro diyorlar ama ben hic de oyle oldugumuzu dusunmuyorum.Marasta tarhana ve dondurma kulturu var en guzel sey onlar herhalde sehirdeki.Evet sitelerde aynen dedigin gibi burda oyle bir sitede oturayim desen trilyon bayilirsin herhalde.Sizin oranin da yemekleri guzeldir simdi :) Canimm whatsapp grup isi bana uyar eger diger kizlar da tamam derse yollarim numarami.
Olur cnm.simdilik sekerden geldi numara.watsapli kizlar da okeylersee super olur

Amann da aman da kimler gelmis.yahu nerelerdeydin canm ya.cok ozledik seni.
Amanda mı gelmiş o da kim öğğ iğrenç bir espriyle giriş yaptım Allah sonumu hayır ede :) Ah ah Farahcımcım hiç sorma acaip işlere giriştim yönümü şaştım pusulamı kaybettim :) Nete girmeyeli uzun zaman olmuş.Kızımın doğum günü için konsept bakayım diye girdim girmişken inatçı kocamdan değiştirdiği şifremi aldım ve size de merhaba demeden geçmeyeyim dedim :) Ben de sizleri özledim ama maalesef eşim uzun zamandır neti , kadınlar kulubünü ve sorunları forumları vs. vs. her şeyi yasakladı yetmedi şifremi değiştirdi :) Her şeyi benim için yapıyor o da ne yapsın :)

Bu forum çok değişmiş yahu, acaip janjanlı olmuş gözlerim yoruldu tam genç işi olmuş ay ben yaşlanmışım :) Geçen rica ettim şifremi vermedi ben de efulim diye bir nickle tekrar kayıt oldum bu sefer de mail şifremi unuttum :) Yani anlayacağın Farahcım bir türlü giremedim çok da yoğunum. Bu yaştan sonra bu kadar yoğunluğa 2. üniversiteyi de ekledim :) İlahiyat okuyorum diploma kolleksiyonu yapacağım ;) Ben de her şey tam gaz devam canım sizler de iyisiniz maşallah.

Amanda mı gelmiş o da kim öğğ iğrenç bir espriyle giriş yaptım Allah sonumu hayır ede :) Ah ah Farahcımcım hiç sorma acaip işlere giriştim yönümü şaştım pusulamı kaybettim :) Nete girmeyeli uzun zaman olmuş.Kızımın doğum günü için konsept bakayım diye girdim girmişken inatçı kocamdan değiştirdiği şifremi aldım ve size de merhaba demeden geçmeyeyim dedim :) Ben de sizleri özledim ama maalesef eşim uzun zamandır neti , kadınlar kulubünü ve sorunları forumları vs. vs. her şeyi yasakladı yetmedi şifremi değiştirdi :) Her şeyi benim için yapıyor o da ne yapsın :)
Ayyy cok sinir oldum simdi kocana:KK20: neyse dur dur sakim dusunem bari.tamam senin icinse eyvellah ta cnm ya arada da olsa gir durumunu yaz.nese saç yine bize.dinleme kocani.hem bak biz cok degstik no olumszluk no problem.eglene eglene gule mucadele veriyor birbirimize destek oluyorz.sana da ihtiyac var.yoggg kocam birakmiyo şu bu bahane yok tatlim...bu arada o kadar da igrenc bi espiri degildi:-)

Bu forum çok değişmiş yahu, acaip janjanlı olmuş gözlerim yoruldu tam genç işi olmuş ay ben yaşlanmışım :) Geçen rica ettim şifremi vermedi ben de efulim diye bir nickle tekrar kayıt oldum bu sefer de mail şifremi unuttum :) Yani anlayacağın Farahcım bir türlü giremedim çok da yoğunum. Bu yaştan sonra bu kadar yoğunluğa 2. üniversiteyi de ekledim :) İlahiyat okuyorum diploma kolleksiyonu yapacağım :KK66: Ben de her şey tam gaz devam canım sizler de iyisiniz maşallah.
Hadi yaa ayy ben de kayit yaptrdim.evde sıkılyodm bari aof ye kayit yaptriyim bi diploma daha alaym dedim de ya aslnda benm kafamda da ilahiyat vardi ama dersler cok agirdi.onu yazmadm.turk dili ve edebiyatina kayit yaptm.haftaya sinav varmis yahu.hic calismadm :KK43:

Ayyy cok sinir oldum simdi kocana:KK20: neyse dur dur sakim dusunem bari.tamam senin icinse eyvellah ta cnm ya arada da olsa gir durumunu yaz.nese saç yine bize.dinleme kocani.hem bak biz cok degstik no olumszluk no problem.eglene eglene gule mucadele veriyor birbirimize destek oluyorz.sana da ihtiyac var.yoggg kocam birakmiyo şu bu bahane yok tatlim...bu arada o kadar da igrenc bi espiri degildi:-)
Aslında eşiminki biraz yanlış anlama oldu şubat anneleri sık kullanılanlara ekliydi ben de farkında olmadan açık bırakmışım o da ben üzülüyorum içime atıyorum , sürekli bakıyorum,okuyorum sandı rica etti söz verdim ben de . Ondan sonra da bir yoğunluk hiç sorma canım. Bir de hafız olak için yol alaya çalışıyorum yazsa yaptıklarıı burdan Diyarbakır'a yol olur inan ;) Canımcım gördüm neşenizi maşallah , Rabbim arttırsın inşallah. Ha şöyle umudunuz umudum olsun ,hepimizin yolu açık olsun inşallah.

Hadi yaa ayy ben de kayit yaptrdim.evde sıkılyodm bari aof ye kayit yaptriyim bi diploma daha alaym dedim de ya aslnda benm kafamda da ilahiyat vardi ama dersler cok agirdi.onu yazmadm.turk dili ve edebiyatina kayit yaptm.haftaya sinav varmis yahu.hic calismadm :KK43:
Benimmm m harfinde bir sorun varrrrrmış :) Canım hayırlısı olsun inşallah. İlahiyat çok da zor değil Arapça biraz zorlardı onu da biraz çalışarak hallederdin canım. Hayırlısı canım Edebiyatta iyi.

Bu forum çok değişmiş yahu, acaip janjanlı olmuş gözlerim yoruldu tam genç işi olmuş ay ben yaşlanmışım :) Geçen rica ettim şifremi vermedi ben de efulim diye bir nickle tekrar kayıt oldum bu sefer de mail şifremi unuttum :) Yani anlayacağın Farahcım bir türlü giremedim çok da yoğunum. Bu yaştan sonra bu kadar yoğunluğa 2. üniversiteyi de ekledim :) İlahiyat okuyorum diploma kolleksiyonu yapacağım :KK66: Ben de her şey tam gaz devam canım sizler de iyisiniz maşallah.
Ayy sen de ne var sanki yasinda.2. universite isi guzel aslnda.ben de bi heves yazdm ama aof okumak zor diyorlar yillarca bitmiyormus.neyse acelemz yok zaten.
Aslında eşiminki biraz yanlış anlama oldu şubat anneleri sık kullanılanlara ekliydi ben de farkında olmadan açık bırakmışım o da ben üzülüyorum içime atıyorum , sürekli bakıyorum,okuyorum sandı rica etti söz verdim ben de . Ondan sonra da bir yoğunluk hiç sorma canım. Bir de hafız olak için yol alaya çalışıyorum yazsa yaptıklarıı burdan Diyarbakır'a yol olur inan :KK66: Canımcım gördüm neşenizi maşallah , Rabbim arttırsın inşallah. Ha şöyle umudunuz umudum olsun ,hepimizin yolu açık olsun inşallah.
Ayyy masallahhh canim bin kere.kolay gelsin zor ama bir o kadar kutsal.Allah yardm ediyor ama.benim de cok hafiz arkadsm var hayret ederm cok ta ozenirim.masallah cok guzel bir yola girmisin cnm.ama dikkat et arkadslarmdan biliyorm kendilerini cok zorluyolar strese giriyorlar sonra.ilahiyat agirdr goze almadm ama sonra pismn oldm.keske yazsaydm dedm.medreseden destek almak lazim..

Bu arada Farah biz ekimde korunmayı bıraktık eşim korunuyordu zaten. Bu ay adetim 15 gün gecikti ilk defa bu kadar biliyorsun. 2. hamilelğimde de gecikmişti biliyorsun onca test yapmıştık çıkmamıştı bu da öyledir dedik bekledik ama çok da umutlanmadım neyse 25 kasımda inanılmaz bir ağrıyla kanamam oldu eşim kesin bebek vardı düşük yapıyorsun dedi. Parça parça gelenler var ama adetim de öyle oluyordu benim. Aksi gibi eşim şehir dışında görevde ben de doktora gidemedim devam ederse giderim artık napim.

Ayy sen de ne var sanki yasinda.2. universite isi guzel aslnda.ben de bi heves yazdm ama aof okumak zor diyorlar yillarca bitmiyormus.neyse acelemz yok zaten.

Ayyy masallahhh canim bin kere.kolay gelsin zor ama bir o kadar kutsal.Allah yardm ediyor ama.benim de cok hafiz arkadsm var hayret ederm cok ta ozenirim.masallah cok guzel bir yola girmisin cnm.ama dikkat et arkadslarmdan biliyorm kendilerini cok zorluyolar strese giriyorlar sonra.ilahiyat agirdr goze almadm ama sonra pismn oldm.keske yazsaydm dedm.medreseden destek almak lazim..

Çok sağ ol canım. Hafızlık benim hayalimdi daha çok başındayım ama çok istiyorum. Hele bir doğu görevimiz bitsin memlekete çıkarsa tayin kızımı babaannesinin sorumluluğuna bir bırakabilsem daha neler yapacam da şimdi ona kıyamıyorum :)

Bu arada Farah biz ekimde korunmayı bıraktık eşim korunuyordu zaten. Bu ay adetim 15 gün gecikti ilk defa bu kadar biliyorsun. 2. hamilelğimde de gecikmişti biliyorsun onca test yapmıştık çıkmamıştı bu da öyledir dedik bekledik ama çok da umutlanmadım neyse 25 kasımda inanılmaz bir ağrıyla kanamam oldu eşim kesin bebek vardı düşük yapıyorsun dedi. Parça parça gelenler var ama adetim de öyle oluyordu benim. Aksi gibi eşim şehir dışında görevde ben de doktora gidemedim devam ederse giderim artık napim.
Tatlim esin yoksa sen gitsen keske.dedigin gibi de olmus olabilir.benm arkadasmda hamile oldgunu anlamadan bir kanamasi oldu.adet kanamasi sanmis.cok agrili cok sancili gecmis ama.iki hafta sonra bulanti baslayinca suphelenmis oyle gitms doktora.meger hamileymis.o kanamasi da dusuk riskindenmis.dikkat et cnm dr u ihmal etme

Back
X