- Konu Sahibi melekylmz2828
-
senin fsh kaç canım yüksek mi düşük mü?yüksekse eğer doktorlar ilaçla düşürtüyor ve hamile kalma ihtimalin yükseliyor düşük olunca bir şey yaptıklarını dymadım hiç....
ben tsh 11 ken hamile kaldım yuksek olduğunu bile bilmiyodum şimdi tedaviyle 3-4 gibi durumum
selam canım doktordan geliyorum maalesef iyi geçmedi .....ikimizde de sorun oldğu için aşılama yada tüp bebek dedi doktor doğal yollarla boşuna kilo aldırmyalım sana dedi doktor canım çok sıkkın inankii
canım benm möralini bozma bak en azından çok şükürki günümüzde herşeyn çaresi var.. bak bende bu ay olmazsa doktora dicem aşılama yaptrcam ..aşılama zor bi işlem dğlmş benm arkadaşm yaptrdı hemde 3 defa bende zaman kaybetmemek içi düşünüyorum o yüzden hç dert etme
üzülmemeye çalışıyorum canım .... yazın tüp bebek yaptıracağım ben aşılamayla zaman kaybetmek istemiyorum.....
bakalım....zaman ne gösterecek..
istersen aşılamayıda dene canm ama tabi sen bilirsin tüp bebek hemen olur ama şansı daha yüksek.
aşılama şansımız düşük canım onun için istemiyorum ......... tüp bebek yaptıracağım mecbur..... 4 ay daha dişimi sıkmam gerecek ozaman kadar kaç kilo verirsem kar..bana daha iyi olur benim için tutma ihttimali artar
haklısın canm kilon fazlaysa tabiki önce kilo ver öle yaptr ..dediğin gbi o zamn tutma olasılığı yüksek
Kzlarr benm gecen ay fsh im 45 ti.bugun hamile oldgmu ogrendim...
Kzlarr benm gecen ay fsh im 45 ti.bugun hamile oldgmu ogrendim...
evet ama çok zor veriyorum inşallah verebilirim 4 aaya kadar
Ben tibbi tedavi olmuyordm cunku dr lar olmaz deyip adet duzenleceyci verip yolluyodular ne asilama ne tup bebek olmaz yumurtalar 50 yasndaki kadinin yumurtasi gibi dediler.ustelk 26 yasndaym...menopoz olmusum yani tibben.iki ay once bi lokman hekime gittm hazrladgi bitkisel ilaclarla adet olmaya basladm ve iki ay sonunda cok sukur sonucunu aldim.size tavsiyem dr lara cok bagli kalmayn alternatf yollar deneyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?