FSH yüksek olup ilaçla tedavi olurken hamile kalan varmı arkadaşlarr yardım lütfen

diyetisyene git canm daha çabuk verirsin hem daha sağlıklı.

diyetisyene gitmeyi düşündüm ama kadın doğuma gitmekten ona fırsat gelmedi hiç bakalım .......

geçmş olsun canım ben soğakürü çörek otu tarçın bal yaptım hayıt tohumu içtim aslan pençesi içtim civan perçemi içtim ama hiç bir faydasını görmedim . maalesef bende bıraktım artık doğrudur dediğin bazısına yararı olur bazısına olmaz

sorma bende daha çok bozuluyo çok gidiyorum bu ara sadece hormonlarmda sıkıntı çıktı umarım oda düzelr bende daha gtmek istemiyorum doktora sağlığım

sorma bende daha çok bozuluyo çok gidiyorum bu ara sadece hormonlarmda sıkıntı çıktı umarım oda düzelr bende daha gtmek istemiyorum doktora sağlığım

senin sorunun ne acaba ? hormonnların mı yüksek sadec kist filn var mı acaba bence sende zaman kaybetme aşılama deneyin derim genede siz bilirsiniz tabk artık çocuk sahibi olmak ok zorlaştı yediklerimiz içtiklerimiz hep hormon hrmon organik birey kalmadı artık

Cnm benm ilaclar kapsul.bitkisel ilac.icinde ada cayi aslan pencesi isrgan otu enginar var.sabah aksam ictim gunde 6 kapsul.kapsul olnca daha rahat iciliyor...

canım bende kist yok rahim temiz yumurtalıklar çok iyiymş fsh 10.11 çıktı prolaktinde çıkmş tabi ama ben daha bu ay öğrendm ilaç verdi doktor bakalm düşer belki daha önce fshm yüksek çkmştı ilaçla düşmüştü

Sadik izol.no sunu kaybettm umarm sitesinde yaziyordr.ben d bakir daym kendi de burda.otuz yildr yapiyo bu isi california da okumus herbalist uzerne.yurtdsndan gelnleri var.numarasni bulursam yazarm

canım tek başına günde iki def hayıt tohumu iç yeterli çok karıştırma bitkileri istersen her ay ayrı kür yap !!!! yada 3 ayda bir...
değiştir kürleri ben öyle yaptım ama bu seferde fsh sıfırın altına düştü ben çok karıştırdım herhalde ondan olduu

Sadik izol.no sunu kaybettm umarm sitesinde yaziyordr.ben d bakir daym kendi de burda.otuz yildr yapiyo bu isi california da okumus herbalist uzerne.yurtdsndan gelnleri var.numarasni bulursam yazarm

şuan googledan bakıyorum canımmm teşekkü
rlerrr

tamm canm sağol tavsiyen için canm.. sadece hayt tohumunu içim o zamn

merhaba,sizde söylendimi kilolu olunca tüp bebek tutma ihtimali düşük diye,bende düşünüyorum tüp bebek,ama kiloluyımm,ortalama ne kadar olmam gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…