- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi melekylmz2828
-
İNŞALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAHHHH HAMİLESİNDİR.bak sana ne dedim,benim böyle söylediklerim hep hamile kalıyor,hayırlsıı,,,,
hoşgeldn canm :) canım yalnız tsh mı yoksa fsh mı yüksekti benm fsh yüksekte ?
merhaba,sizde söylendimi kilolu olunca tüp bebek tutma ihtimali düşük diye,bende düşünüyorum tüp bebek,ama kiloluyımm,ortalama ne kadar olmam gerekli
sadece tsh yuksek benim euthyrox 75 kullanıyorum ömür boyuda kullanacakmışım
Blmiyorm henuz bugun kan tahlilnde ogrendim.cuma gunu gidcm dr a o zaman belli olur ins kese de gorunur...
canım elbette tüp bebeği olumlu etkiliyor kilo ne kadar verilirse o kadar iyi ben 90 kioydum 80 e düştüm 15 kilo daha verebilirsem 4 aya kadar iyi ama zor yalnız verebileceğime inanıyorum inşallah hayırlısı sen kaç kilosun canım ???
merhaba,ben 86 idim,şimdi 81 e düştüm ve benim bundan sonraki adetimde tüp bebeğe gidiyorum,,siz nereye gitceksiniz,,,
Cok saol cnm darisi basina ins.ewet sen demistin ama bilmiyorum dr lar kesin hamilesin dediler ama ben dis gebelkten korkuyorm burda o kadar okuyorz ki...cumaya kese gorunurse rahatlicam.hala inanamiyorm 602 ppozitf sonuc gorunce sookkk oldumm zaten seni aricaktm...bekliyim dedm belki dis gebelkitr dayanamdm paylastm kk ailem oldu...sans grtrdi bana...umarm sen de muczene kavusrsun cnm....
canm ya ben sana bişey sorucam.. benm fsh 10,11 çktı ayaklarmda yanma oluo ve midem bulanıo sennde fsh yüksekken oluomuydu böle?
Ewet benm de olurdu ozellkle gece ates basardi ama midem bulanmazdi.umarm atlatrsn..
hımmm sende 5 kilo vermişsin canım ne güzel... senin uzun zamanın yok on kilo verebilsen iyi olurdu elbet canım ama ne kadar var tüp bebek yaptırmana sen nerede oturuyorsun canım hangi ilde?? ben bugün bi hastaneyi aradım 3.500 e yapıyorlarmış ilaçlar hariç ilacalar dahil 5 i bulurmuş öyle dediler adet olduğunuzd geliyorsunuz doktor yumurta buyucu iğne veriyor dedi bellirli bir günde çağırıyor eşinizden embiryo alınıyor ve daha sonra transfer yapılıyor dedi.....maddi yönden sıkıntımız yok şükürler oldun on milyar olsa bile yaptırırız gücümüz var şükrler olsun ... ama maneviyattan dolayı 4 ay bekllemem gerekli.....
tekrar merhaba,orası uygunmuş,ben ist da yaptıracağım,biraz tuzlu orası,acıbadem,maddi yönden biz çok iyi değil iz,ama artık borç harç halledeceğiz,bizimki 7 tutuyor,hadi hayırlısı,,,,hepimiz için hayırlısı,,,,
hımm anladım canım ...dün haberlerde gördüm gece haberlerinde ağrısız sızısız tüp bebek yöntemi çıkmış ...... iğne beş taneden bir taneye düşmüş bir tek iğne 7 gün görev görüyormuş maddi manevi daha kolaylaşmış tüp bebek erkekten alınan embiryolar tüplerde döllendirilip 3 gün sonra kadının rahhmine yerleştiriyorlarmış çok sevindim dün gecee bu ahberee
merhaba rose,hangi kanalda ,saat kaçda verildi,internetde izliyeyim ve araştırayım,,teşekkürler,,,
merhaba tatlım tüp bebekte IVM yöntemi yaz çıkar canım ilaçsız bir yöntem .... daha yeni yeni yapılıyor her hastanede yapılmıyor maalesef araştırmak lazım istanbulda olanlar şanslı vallahi.....
teşekkürler,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?