NİKO canım peki kesin düşüyor muymuş fsh.içinde neler hangi bitkiler var peki çok merak ettim bu ilacı gerçekten
VEROJ cnaım bana erken menopoz teşhisi kondu.bebeğim olmazmış tüp bebekle bile olmaz dediler
VEROJ cnaım bana erken menopoz teşhisi kondu.bebeğim olmazmış tüp bebekle bile olmaz dediler
VEROJ canım ginerayı kaç ay kullandın canım
veroj canım sen fsh kaçtı...........
VEROJ ama senin kullandığın doğum kontrol hapıymış.onu kullanırken hamile kalamazsın.neden onu verdiki doktor sana.hamilelik isteyenlere daha uyugun triquensadet düzenleyici ilaçlar var.hem onları içincede fsh düşüyor ve hamile kalma şansın da var.
sana neden ginerayı veriyor doktor
VEROJ şimdikinin adı ne peki.
merhaba kızlar bende bir sürü problemle uğraşırken üstüne birde fsh ım yüksek çıktı artık beynim durdu sanki birini hallediyorum diğeri karşıma çıkıyor
iki kere tüp bebek yatırdım bir doğal gebelikte düşük yaptım birde 2. tüp bebekte hamileydim ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra nisanda 3. tüp bebeğe başlayacaktık iki bebek kaybından sonra genetik testleri yaptıralım dedi doktor bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı bebeklerimi kaybetmemin en büyük nedeni buymuş mayısta başlayacaktık aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş ama bu seferde kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım haziranda başlayalım dedik geçen hafta gittim doktora kistim geçmiş ama bu seferde fsh ım yüksek çıktı 2. gün 15 idi 3. gün tekrar baktık tahlile 24 çıktı ben şok oldum tabi tedaviye yine başlayamadık doktor bir kere yükselmesi çok önemli dedi düşerse başlayabiliriz dedi ne yapacağımı bilmiyorum diyorum bırak boşver olurda düşerse belki kendiliğinden hamile kalırım ama o zamanda pıhtılaşma probleminden dolayı bebeği yine kaybedebilirim yani tedavisiz olmayacak ki hemen kan sulandırıcı iğnelere başlayayım
zaten başka şehire gidiyoruz tedaviye hep yollarda geçiyor günlerimiz 35 yaşındayım zamanda geçiyor allahım yardım et ne olur diyorum problem yaşayan çocuk sahibi olmak isteyen herkese yardım et allahım zorlukları kolaylaştır yarabbim
ben artık gerçekten dayanamıyorum yoruldum herşeyden
günaydın canım,öncelikle geçmiş olsun.bu kadar cabuk pes etme.bende 4 yıldır bebek için uğrasıyorum.ama hiçbir zaman umudumu yıtırmedim,çünkü biliyorum ki bir gun olacak,geçte olsa.banada erken menepoz teşhisi kondu.yumurta rezevlerim az.ama yınede allahtan ümit kesilmez.inanmak basarmanın yarısıdır biliyorsun.önce olacagına inankı ,sonucu guzel olsun.
fsh 10
1 tane folikül oluşmuş bu ay...temmuzda tüp bebek yapmayı planlarken dr um vazgeçti...
çook mutsuzum ...
merhaba canım biliyorum hepimiz bazı problemlemlerle ğraşıyoruz kimi zaman ümitler azalıyor sonra yeni umutlar doğuyor inşallah sende sorunsuz bir şekilde kavuşursun bebeğine
bende 4 yıldır uğraşıyorum doktora her kontrole gidişimde umutla gidiyorum ama hep yeni problemler çıkıyor kavuşamamakda kötü ama kavuşup kaybetmek bin kat daha kötü
aylardır olumlu bir durum olmadı ki umutlanayım hep hayal kurardım bebeğimin olduğu güzel günlere dair ama sanırım artık hayallerimde bitti
hayırlısını diliyorum allahtan hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?