fsh yüksekliğine mucize tedavi

canım merhaba , öyle okuyordum yorumları ama dayanamadım benim durumumda senın durumunla aynı malesef malesef :KK43:ben daha bekarım adet olmak içinda kullanmıyorum çok fazla mide bulantısı katlanamıyorum bu yüzden iki yıldırda hiç adet görmedim dün tekrar doktora gittim tahlillerimi yaptı yine doğum kontrol hapı verdi bu sefer kullanıcam daha sonra da bitkisel kürler deneyeceğim regl olabilmek için
Bende bende malesef fsh 58 lh 33 amh 0.26 erken yumurta yetmezliği 33 yaş evli bitkisel ilaçların hiç biri yaramadı ise bir yıldır adet olmuyor ama kendi sağlığımız çin bu hapları kullanmalıyız okadarını biliyorum şu anlık

Bende bende malesef fsh 58 lh 33 amh 0.26 erken yumurta yetmezliği 33 yaş evli bitkisel ilaçların hiç biri yaramadı ise bir yıldır adet olmuyor ama kendi sağlığımız çin bu hapları kullanmalıyız okadarını biliyorum şu anlık
inşallah düzelir canım benim kendi kendine bir ara düzelmişti ama klio vermiştim 10 12 kilo kadar toparlamıştım kilo aldım tekrar böyle oldu dün verdiği hapa başladım hem hormon hemde doğum kontrol içinmiş kullandığım hap hiç mide bulantısıda yapmadı bakalım işe yarayacakmı

benim fh değerim 80 en az gördüğüm rakamsa 40larda...
hiç normal bir düzeye inmedi ilaç kullanmadan da adet görmem çok uzun sürede oluyor...Artık umudumu yitirmek üzereyim.İlaç da kullandım ama bu değerlerimi daha da çıkardı.. ne yapacağımı bilmiyorum

benim fh değerim 80 en az gördüğüm rakamsa 40larda...
hiç normal bir düzeye inmedi ilaç kullanmadan da adet görmem çok uzun sürede oluyor...Artık umudumu yitirmek üzereyim.İlaç da kullandım ama bu değerlerimi daha da çıkardı.. ne yapacağımı bilmiyorum

hayıt ve aslan pençesi denedin mi

HAYIT DENEDİM ama faydasını görmedim hatta tohumunu alıp ezip öyle kaynattım hazır su almadım.Soğan kürü ile 40lara düşmüştü ama kürü bırakınca değer artıyor.

benimde yüksek malesef doktorum biosterol verdi henüz kullanmadım işe yarıyor mu acaba

henüz bi yan etkisi olmadı. olmaz da artık. 1,5 aya yakındır kullanıyorum

biestron 1.5 aydır kulanıyorum bunun yanında folik asit ve q10 takviyesiye alıyorum ama hala bir düşüş olmadı.Doktorum beklememiz gerektiğini söyledi.Şuan bitkisel olarak her sabah ılık hayıt suyu da içiyorum.Rabbim inşallah şifa verir.Çok istiyorum ama bu bir sınav belkide...

biestron 1.5 aydır kulanıyorum bunun yanında folik asit ve q10 takviyesiye alıyorum ama hala bir düşüş olmadı.Doktorum beklememiz gerektiğini söyledi.Şuan bitkisel olarak her sabah ılık hayıt suyu da içiyorum.Rabbim inşallah şifa verir.Çok istiyorum ama bu bir sınav belkide...

selam. bi değişiklik var mı

ne yazıkki yok... 10 gün sonra falan tekrardan ölçtüreceğim.Bekliyorum şuan inşallah düşer

BENİM DE FSH IM YÜKSEK.HAYIT İÇTİM.TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ İÇTİM.CİVAN PERÇEMİ İÇTİM.SÜREKLİ ÖLÇTÜRDÜM.10 GÜNDE BİR. 15 GÜNDE BİR.BİRAZ SABRETTİM BIRAKMADIM.FSHIM 35 LERDEN 9 A DÜŞTÜ.İNŞALLAH SİZİNDE DÜŞER.

merhaba ben de 33 yaşındayım fsb 75 mah 0. 13 berbat bir durumdu fakat 3 aylık hayır tohumu kullandi ve normal hamile kaldım bebeğim doğdu ve 4 aylık oldu umidinizi kesmeyin

merhaba benim fsh 70-80 arası lh ta çok yüksek bende hiçbirşey işe yaramadı. Şuan soğan kürü ve hayıta başladım ne olur bilemem, sen hayıtla beraber başka bişey kullandın mı.

Herkese merhaba ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve söylediğiniz herşey bana umut ışığı oluyor. Benim fsh 101 çıktı. Amh 0,01 hayıt suyu bal polen arısütü aslan pençesi başladım. Soğan kürü yaptım 15 gün fakat fsh aynı değişmedi. Ama doktor 1 yumurta göründüğünü tüp bebek denemem gerektiğini söyledi. Çok kararsızım. Bu konuda paylaşımlarınız benim için çok önemli.Çünkü yazın bir tüp bebek denemem oldu folekül 10mm geçmedi. Bir tavsiyesi olan var mı çaresizim :(

Herkese merhaba ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve söylediğiniz herşey bana umut ışığı oluyor. Benim fsh 101 çıktı. Amh 0,01 hayıt suyu bal polen arısütü aslan pençesi başladım. Soğan kürü yaptım 15 gün fakat fsh aynı değişmedi. Ama doktor 1 yumurta göründüğünü tüp bebek denemem gerektiğini söyledi. Çok kararsızım. Bu konuda paylaşımlarınız benim için çok önemli.Çünkü yazın bir tüp bebek denemem oldu folekül 10mm geçmedi. Bir tavsiyesi olan var mı çaresizim :KK43:

bence de az ilaç uygulanan tüp bebek deneyebilirsin.

normalde fsh 20 nin altında olmayınca tüp bebek tutmuyormuş.Hatta gittiğim doktor eğer fsh 20 nin altına düşmezse yapabileceğimiz birşey yok dedi.Kendimi okadar kötü hissettim ki anlatamam.benim fsh değerim 80 lerde yani en az gördüğüm değer 60.yaklaşık olarak 1,5 yıldır da ölçüm yaptırıyorum hayt suyuna da başladım ama malesef bir sonuç alamadım.soğan kürüne başlayacağım.Aynı şekilde bende de 1 yumurta görüldü onunda boş yumurta mı dolu mu olduğunu bilmiyoruz.Eğer boş çıkarsa yine yapacak bir şey yok diyor doktor.Doktorlar bu durumlara o kadar alışmış ki sanki grip olmuşum gibi yanıt veriyorlar.Ve yumurta naklini deneyebilirsin diyorlar.ama o da mide meselesi

Back
X