fsh yüksekliğine mucize tedavi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eylül ayında 2. çocuğumu düşündüğümü söyleyerek Dr. a gittim. ! Ağlayarak çıktım doktordan. Fsh 32 çıktı. 33 yaşındayım. Geç kalmışsın bebek için dedi. Dünya başıma yıkıldı. Araştırdım. Tüp bebek için bile çok yüksek değer :KK43: Günlerce ağladım. Sonra karar verdim: olumsuz hiçbir şey düşünmemeye ve okumamaya çalıştım. Aktarda karışım çay aldım( hayıt,aslan pençesi bi de hayıt tohumu özü) Dr a gittiğimde yumurta sorunu olmadığını şaşırarak söyledi. 2. ay çatlatma iğnesi sonucu hamile kaldım. Şimdi 9 haftalık. Bu nedenle şunu öğrendim ki: olumlu ve çözümcül düşünmek hayatta çok şey değiştirebilir!
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah

arkadaşlar merhaba,
3 aralıkta hormon testi yaptırdım ve fsh ım 16 çıktı. dr. panik bir şekilde önümüzdeki ay tekrar yapalım eğer böle çıkarsa seni hemen tüp bebk tedavi merkezine yönlendireceğim dedi. açıkçası bende panik oldum düşürebilmek için neler önerirsiniz şuan soğan kürünü uygulluyorum onun dışında tavsiyerinizi yazarsanız sevinirim.

merhaba. benim nisan ayında iş yerinin yanındaki tüp bebek merkezinde hormon tahlili yaptırmıştım. fsh 10,85 çıkmıştı ve dr yumurta rezervin azalmış tüp bebek yapmalısın dedi. özel merkez olduğu için kendi kendime ticari düşünüyolar deyip çıkmıştım. ağustosta tekrar yaptırdım ve fsh 18,75 çıktı. ağlamaktan yorgun düşmüştüm. ve hemen hayıt otu kullanmaya başladım. sabah akşam 1 er bardak. arada buna civan perçemi ile aslan pençesi de ekledim. civan perçemini çok sık kullanmak iyi değil diye duymuştum. geçen ay ki tahlilde fsh 8,75 çıktı. gerçi yumurtam 3 taneymiş ama olsun. fsh düşmedikçe tedaviye yanaşmıyo merkezler. o yüzden bugünden itibaren hayıt otu alıp kullanmaya başla canım. 1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt koy, ağzına çay tabağı kapat ki ekstresi uçmasın. 10 dk sonra süz iç.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eylül ayında 2. çocuğumu düşündüğümü söyleyerek Dr. a gittim. ! Ağlayarak çıktım doktordan. Fsh 32 çıktı. 33 yaşındayım. Geç kalmışsın bebek için dedi. Dünya başıma yıkıldı. Araştırdım. Tüp bebek için bile çok yüksek değer :KK43: Günlerce ağladım. Sonra karar verdim: olumsuz hiçbir şey düşünmemeye ve okumamaya çalıştım. Aktarda karışım çay aldım( hayıt,aslan pençesi bi de hayıt tohumu özü) Dr a gittiğimde yumurta sorunu olmadığını şaşırarak söyledi. 2. ay çatlatma iğnesi sonucu hamile kaldım. Şimdi 9 haftalık. Bu nedenle şunu öğrendim ki: olumlu ve çözümcül düşünmek hayatta çok şey değiştirebilir!

gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin:KK9: darısı başımıza inşallah
yumurta sorunu yok derken yumurtlama oluyo mu yoksa yumurtan çok mu neyi kastetti dr?

hayıt tohumu prolaktinin arttırıyormu bilen varmı bende aslan pençesi ile günde 1 kez kullandım 15 ten 8 ya düştü fsh

merhaba. benim nisan ayında iş yerinin yanındaki tüp bebek merkezinde hormon tahlili yaptırmıştım. fsh 10,85 çıkmıştı ve dr yumurta rezervin azalmış tüp bebek yapmalısın dedi. özel merkez olduğu için kendi kendime ticari düşünüyolar deyip çıkmıştım. ağustosta tekrar yaptırdım ve fsh 18,75 çıktı. ağlamaktan yorgun düşmüştüm. ve hemen hayıt otu kullanmaya başladım. sabah akşam 1 er bardak. arada buna civan perçemi ile aslan pençesi de ekledim. civan perçemini çok sık kullanmak iyi değil diye duymuştum. geçen ay ki tahlilde fsh 8,75 çıktı. gerçi yumurtam 3 taneymiş ama olsun. fsh düşmedikçe tedaviye yanaşmıyo merkezler. o yüzden bugünden itibaren hayıt otu alıp kullanmaya başla canım. 1 bardak

yumurta sorunu yok derken yumurtlama oluyo mu yoksa yumurtan çok mu neyi kastetti dr?

merhaba. benim nisan ayında iş yerinin yanındaki tüp bebek merkezinde hormon tahlili yaptırmıştım. fsh 10,85 çıkmıştı ve dr yumurta rezervin azalmış tüp bebek yapmalısın dedi. özel merkez olduğu için kendi kendime ticari düşünüyolar deyip çıkmıştım. ağustosta tekrar yaptırdım ve fsh 18,75 çıktı. ağlamaktan yorgun düşmüştüm. ve hemen hayıt otu kullanmaya başladım. sabah akşam 1 er bardak. arada buna civan perçemi ile aslan pençesi de ekledim. civan perçemini çok sık kullanmak iyi değil diye duymuştum. geçen ay ki tahlilde fsh 8,75 çıktı. gerçi yumurtam 3 taneymiş ama olsun. fsh düşmedikçe tedaviye yanaşmıyo merkezler. o yüzden bugünden itibaren hayıt otu alıp kullanmaya başla canım. 1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt koy, ağzına çay tabağı kapat ki ekstresi uçmasın. 10 dk sonra süz iç.

Çok teşekkürler canım. Umarım kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Yumurta sayısı değil ama büyümesi doktoru şaşırttı. Hayıt tohumu özünün etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımı paylaştım ki kimse umudunu yitirmesin. Çünkü ben çok zooor günler yaşadım.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr maşallah
Çok teşekkürler canım. Umarım kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız. Yumurta sayısı değil ama büyümesi doktoru şaşırttı. Hayıt tohumu özünün etkisi olduğunu düşünüyorum. Yaşadıklarımı paylaştım ki kimse umudunu yitirmesin. Çünkü ben çok zooor günler yaşadım.

inşallah darısı bize olsun.

herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çekilmiş çörek otu suyla birlikte yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...:KK15:
[/QUO
Öncelikle paylasimini için

herkese merhaba
öncelikle bu tedaviyi herkesin duyması için heryere yazmaya çalışıyorum son çare aklıma yeni konu açmak geldi benim gibi olupta duymayan kalmasın istedim. çok zor günler yaşadım . çocuk isteyipte çocuğu olmayanları çok iyi anlarım.
fsh ım yüksek 2 tane yumurtam vardı klomen gonal f lucrin felan neler neler kullandım.hiçbir çare bulamadım yabancı uyruklu kadın doğum profesörüyle tanıştım tarifi ondan aldım.tahlilerime bakıp güldü ve dediği tek şey''siz türkler ne kadar çok seviyorsunuz tüp bebek yapmayı'' oldu. senin çocuğun olur dedi bena bir tedavi reçetesi yazdı. 1.5 aydır kullanıyorum fsh ım 5 e düştü ve en az 8 yumurta görüldü. en başta yüksek moral inanç, dua ve bu tedavi Allahın izniyle isteyen herkese şifa olur inşallah
sabah aç karnına bir yemek kaşığı çekilmiş çörek otu suyla birlikte yutulacak
günün herhangi bir saati 1 yemek kaşığı kestane balı içerisine 1 çay kaşığı toz ginseng yenilecek(kaşıklar demir olmayacak)
hemen ardından 1 tane limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün papatya bir gün kuşburnu 3-5 dk kaynatılıp içilecek (demlik porselen olacak)
akşam bir tutam maydonoz yarım limonla 3-5 dk kaynatılıp içilecek(demlik porselen olacak)
Rabbim herkese şifasını versin inşallah...:KK15:
Paylasiminiz için teşekkürler bende yıllardır fsh sorunuyla uğraşıyorum 9-10 arası gidip geliyor yumurtaların durumu da iyi değilmiş hiç bir tedavi yöntemi uygulamalar dirk tüp bebek ondada şans çok düşük dediler allah yardımcımız olsun en iyi ilaç umut ve inanç galiba.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eylül ayında 2. çocuğumu düşündüğümü söyleyerek Dr. a gittim. ! Ağlayarak çıktım doktordan. Fsh 32 çıktı. 33 yaşındayım. Geç kalmışsın bebek için dedi. Dünya başıma yıkıldı. Araştırdım. Tüp bebek için bile çok yüksek değer :( Günlerce ağladım. Sonra karar verdim: olumsuz hiçbir şey düşünmemeye ve okumamaya çalıştım. Aktarda karışım çay aldım( hayıt,aslan pençesi bi de hayıt tohumu özü) Dr a gittiğimde yumurta sorunu olmadığını şaşırarak söyledi. 2. ay çatlatma iğnesi sonucu hamile kaldım. Şimdi 9 haftalık. Bu nedenle şunu öğrendim ki: olumlu ve çözümcül düşünmek hayatta çok şey değiştirebilir!
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun benimde bundan dört sene önce karsilastigim rakam buydu. Bugüne baktigimda 9-10 arası gidip geliyor ama değişen bişey olmadı hala bebeğim yok. Sizin yumurtalariniz için ne demişti doktor acaba?

Back
X