Selam canım folikül oluşabilir ayrıca lütfen ğreme endükronolistine git bütün kadın doğumcular bizi anlamazİyi günler hocam. Bu ay adetimin 3. Günü fsh baktirdim 17 çıktı amh 0.3 tu zaten . Fsh bu kadar yüksek iken yumurta oluşmaz deyip takibe almadı gittiğim üç dokktorun ucu de adet olduğunda tüp bebek merkeziyle görüş dediler haliyle . Ama ben yunurtaliklarim da sizi hissedince bugün yani adetin 12. Günü başka bir doktora gittim fsh i söylemeden yumurta takibi için ve 18.mm çapında sağ yunurtalikta yumurtam olduğunu gördüm . Peki 17 fsh ile bu nasıl oldu fsh yanlış çıkmış olabilir mi yada nadiren de olsa yüksek fsh la yumurta olusabiir mi ? Teşekkür ederim
Teşekkür ederim cevap için canım iki aydır kendiliğinden oluşuyor yumurta çok şükür inşallah tüp bebek tedavisine baslayacahim bi kaç ay a kadarSelam canım folikül oluşabilir ayrıca lütfen ğreme endükronolistine git bütün kadın doğumcular bizi anlamaz
Artı Yumurta oluşur büyür önemli olan kalitesi. Dolu mu boş mu o önemliTeşekkür ederim cevap için canım iki aydır kendiliğinden oluşuyor yumurta çok şükür inşallah tüp bebek tedavisine baslayacahim bi kaç ay a kadar
Evet o önemli olan genelde kalitesiz oluyor muş gelişen yumurta larda . İnşallah tüp bebekte sağlıklı güzel yumurtalarim olur ve bu kez tutunurlar bakalım. Bize de böyle dert vermiş MevlaArtı Yumurta oluşur büyür önemli olan kalitesi. Dolu mu boş mu o önemli
Öyle maalesef yawru kuş üzülmek çözüm değilEvet o önemli olan genelde kalitesiz oluyor muş gelişen yumurta larda . İnşallah tüp bebekte sağlıklı güzel yumurtalarim olur ve bu kez tutunurlar bakalım. Bize de böyle dert vermiş Mevla
Adetin 3. Günü mu yaptirmisyin testleri canım. Doktorun amh testi yaptırmanın isteyebilir fsh 9 dan yukariysa gebelik şansı azalıyor rezerv azlığı yani. Bide vajinal usg baktirdin mi folikul sayımı çok önemli bu durumda . İnşallah herşey yolunda giderKizlar selam
Bugun test sonuclarimi aldim.
Fsh: 9.96
Estradiol E2: 35
Tsh: 2.8
Prolaktin: 23.2
Nasil cok mu kotu sizce kizlar ?
Adetin 3. Günü mu yaptirmisyin testleri canım. Doktorun amh testi yaptırmanın isteyebilir fsh 9 dan yukariysa gebelik şansı azalıyor rezerv azlığı yani. Bide vajinal usg baktirdin mi folikul sayımı çok önemli bu durumda . İnşallah herşey yolunda gider
Fsh aydan aya değişken bir değer ona çok takılma canım o sadece bir on goru . Ultrasonda kaç yumurta saydı o önemli sıkma canını inşallah çok da yüksek korkulacak bir değer değil ınan bana 70 de olanlar var iyi beslenip kendine iyi baktığında kendiliğinden bile bebek sahibi olabilirsin3. Gunu evet. Amh istemedi ama isteyebilir evet. Ultrasonda yumurtaliklarin gayet iyi demisti ama testte fsh bu sekilde cikti. Moralim bozuldu((
Fsh aydan aya değişken bir değer ona çok takılma canım o sadece bir on goru . Ultrasonda kaç yumurta saydı o önemli sıkma canını inşallah çok da yüksek korkulacak bir değer değil ınan bana 70 de olanlar var iyi beslenip kendine iyi baktığında kendiliğinden bile bebek sahibi olabilirsin
Adetin iki yada üçüncü günü vajinal muayene ile sağ ve sol tarafta kaç yunuryan olduğuna mutlaka baktir sayıyı öğren çünkü iyi yada kötü denildiğinde bilgi sahibi olamıyor insan. Sayı çok önemli bu durumda. Sayı toplam 10 dan fazlaysa çok şükür diyelim 7 den az ise sıkıntı var demektir tüp bebek de bile zorluk olabiliyor fsh i unut sen folikul saydir canım .Insallah ya ne zor bir durum bu anlatamam. Cok kafana takma diyorlar ama psikoloji cok farkli bir sey. Beyin dusunmeden yapamiyor. Doktor yumurtaliklarinin boyutu gayet iyi demisti ama sayiyi soylememisti. Carsamba kontrole gidicem bakalim ne diyecek.
Canım adet görüyor musun ? Ne durumdasinBenim fsh 37 bir yumurtam olusmustu
Çocuğun var mi peki ? Kaç yaşı dasin canimInsallah ya ne zor bir durum bu anlatamam. Cok kafana takma diyorlar ama psikoloji cok farkli bir sey. Beyin dusunmeden yapamiyor. Doktor yumurtaliklarinin boyutu gayet iyi demisti ama sayiyi soylememisti. Carsamba kontrole gidicem bakalim ne diyecek.
Çocuğun var mi peki ? Kaç yaşı dasin canim
Bende aynı yastayiz nerdeyse 28 bende kaç yıllık evlisinCocugum yok 29 yasindayim canim
Bende aynı yastayiz nerdeyse 28 bende kaç yıllık evlisin
2 buçuk senelik evliyim çocuğum yok malesef 3. Tüp bebek denmesine başlayacağım nisan ayında inşallah .10 aylik evliyim. Senin var mi cocuk falan ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?