fsh

Kızlar merhaba ben adetlindegildim tahlilde fsh 10.35.lh 30.65cikti ultrasona gönderdi de gireceğim bilgilendirimisiniz

Kızlar merhaba ben adetlindegildim tahlilde fsh 10.35.lh 30.65cikti ultrasona gönderdi de gireceğim bilgilendirimisiniz
Adetin 3. Günü yapılmalı bu tür testler . Çok fikir yurutemiyorum bu yüzden. Usg sayımı önemli inşallah yumurta sayınız güzeldir

İyi günler hocam. Bu ay adetimin 3. Günü fsh baktirdim 17 çıktı amh 0.3 tu zaten . Fsh bu kadar yüksek iken yumurta oluşmaz deyip takibe almadı gittiğim üç dokktorun ucu de adet olduğunda tüp bebek merkeziyle görüş dediler haliyle . Ama ben yunurtaliklarim da sizi hissedince bugün yani adetin 12. Günü başka bir doktora gittim fsh i söylemeden yumurta takibi için ve 18.mm çapında sağ yunurtalikta yumurtam olduğunu gördüm . Peki 17 fsh ile bu nasıl oldu fsh yanlış çıkmış olabilir mi yada nadiren de olsa yüksek fsh la yumurta olusabiir mi ? Teşekkür ederim
merhabalar : bu basıt kıst olabılır ya da yumurta folıkulu de olması muhtemeldır. Sızın vakıt kaybetmeden ureme ıle ılgıli bır hekım ıle gorusmenız yararlı olucaktır.Zaman sızın ıcın cok degerlı . Tüp bebek tedavısı yapılması yararlı olucaktır.Bol sans dılerım.

KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN 16.10.2017 FSH 11,64 ÇIKMIŞTI 19.03.2018 FSH: 1,57 :) BU NE DEMEK? ÇOK MU DÜŞMÜŞ, İYİ Mİ KÖTÜ MÜ? (ADETİN 2. GÜNÜ YAPILAN SONUÇLAR)

LH:3,62

PROLAKTİN: 18,43

Bence sonucunu tekrarlar derim. Ben de ilk yaptırdığımda hata vardı testte başka yerde tekrar yaptırmistim. Ilkinde 11.5 çıkmıştı sonra 9 cıktı. 9 için de yüksek dediler ama şimdi Rabbime hamd olsun hamileyim. Kafana takma arkadaşım takdıkça bu hormonlar nabız gibi oynuyor.. bebek mi düşünüyorsunuz siz de?

KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN 16.10.2017 FSH 11,64 ÇIKMIŞTI 19.03.2018 FSH: 1,57 :) BU NE DEMEK? ÇOK MU DÜŞMÜŞ, İYİ Mİ KÖTÜ MÜ? (ADETİN 2. GÜNÜ YAPILAN SONUÇLAR)

LH:3,62

PROLAKTİN: 18,43

Bence sonucunu tekrarlar derim. Ben de ilk yaptırdığımda hata vardı testte başka yerde tekrar yaptırmistim. Ilkinde 11.5 çıkmıştı sonra 9 cıktı. 9 için de yüksek dediler ama şimdi Rabbime hamd olsun hamileyim. Kafana takma arkadaşım takdıkça bu hormonlar nabız gibi oynuyor.. bebek mi düşünüyorsunuz siz de?

Evet; canım bebek düşünüyorum. Bugün tüp bebek dosyamı açtırdım. 33 yaşındayım.2 yıllık evliyim. Bu değerlerle hemen dosya açalım dediler. Zekai Tahire gitmiştim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. :(

Evet; canım bebek düşünüyorum. Bugün tüp bebek dosyamı açtırdım. 33 yaşındayım.2 yıllık evliyim. Bu değerlerle hemen dosya açalım dediler. Zekai Tahire gitmiştim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. :KK43:

Doktorlar daha iyi bilir ama yine de bir doktorlar kalmamak gerek diye düşünüyorum. Hemen tüp demek yerine aşılama falan öncelik demediler mi? Rabbim yardımcın olsun hastane iyi bir hastane ama senin stresin kan sonuçlarına yansıyor da olabilir tekrarlama imkanın var mi başka bir hastanede?

kızlar merhaba hala tüp bebek dosyamı açtırmadım, bugün liv hospitalde yeni tahlil yaptırdım; sonuçlarım şöyle; kist varmış doğum kontrol hapı ve tüp bebek dedi; ne yapmalıyım lütfen yardım edin... :(
FSH: 4,95 mIU/ml
LH: 4,00 mIU/ml
Estradiol (E2): 80,13 pg/mL
Progesteron: 0,111 ng/mL
Beta hCG: <0,100 mIU/ml

Back
X