- Konu Sahibi hayal_perisi07
Coyotee, bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
ben çok araştırmadan karar veren ve ameliyat sonrası memnun olmayan biri olarak etrafımdaki herkesi uyarıyorum.dikkatlice ve uzun uzun araştır derim.doktor çok önemli ama senin ne istediğini bilmen de çok önemli.iyi bir doktora gidersin ama tarzlarınız uyuşmuyorsa doktorun hiç bir önemi kalmaz.ameliyat sonrası memnuniyetin az olur.sen nasıl bir burun istiyorsun? bir de burnunun derisi hakkında bilgin var mı?yani kalın ya da ince derili misin?...
ben de dogal burun istiyorum aslında. fuat beyden uzak durma sebebim bu. o küçük burunlar yapıyor ama benm suratım cok küçük degil. ve eminim komik durur bu suratta küçük bir burun. geniş alınlıyım vs.
fuat bey'e kalın derili burun örnegi görmek istedigimi söyledim. gösterdi ve sonra benim durumumu sordum degil dedi kalın derili. ki gerçekten kalın deri olayını bilmiyordum ben ve o fotograflarda kalın derinin ne demek oldugunu anladım. burnun ucunda küçültülmesi bir yere kadar olabilecek et diyebilirim özetle. zor bir burnum olmadıgını da söylemişti. ama yine de rölantiye aldım bu işi, bekleyecegim, hem madden hem manen tamamen hazır olmayı.
hepimiz için en dogru kararı verebilmeyi diliyorum:S