fuat yüsel hakkinda daha fazla bilgi

suan daha burnum çok yeni ve açık söylemek gerekirse görünüşünden pek memnun değilim şuan.ben kaş kaldırma ve burun ameliyatı birlikte oldum.bi süre resim yüklemeyi düşünmüyorum en azından sonuc alana kadar.

merhabalar canım bende fuat beye ayın 25inde amelyat oldum ve ayın 1inde de alçım çıktı. Öğrenmek istediğim şu: bende burun yanlarında içeri basıklık var böyle parmakla ittirilmiş öyle de kalmış gibi.. Sen de aynı sorunu yaşadınmı ve geçtimi? meraktan ölücem neden öyle oldu diye.

merhabalar canım bende fuat beye ayın 25inde amelyat oldum ve ayın 1inde de alçım çıktı. Öğrenmek istediğim şu: bende burun yanlarında içeri basıklık var böyle parmakla ittirilmiş öyle de kalmış gibi.. Sen de aynı sorunu yaşadınmı ve geçtimi? meraktan ölücem neden öyle oldu diye.

merhaba bahsettiğiniz sorun bende olmadı ben 2 defa fuat beye ameliyat oldum ikisinde de alçıdan ilk çıktığında gayet düzgündü her hangi bir basıklık yoktu.sorun isterseniz bi fuat beye

selam

ben 3 yıl önce fuat beye ameliyat oldum. benim de şikayetçi olduğum kısımlar oralar. herhalde burun kanatlarından bahsediyoruz? benim burun kanatlarım içeri çok girik ve nefes almamı çok zorlaştırıyor. önceden hiç nefes sorunum yoktu, şimdi nefes almaya çalışırken kanatlar içeri yapışıyor. hep ağzımdan nefes alıyorum. ne olacak bilmiyorum yani...

Back
X