- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Merhabalar bende görüyorum çok sevindim sizlerin adına benim eşimde azoospermi var maalesef...Bugün hem Bahçeci'ye hem de Emre BAKIRCIOĞLU'na gittik..Mustafa Bey'i çok sevdim çok canayakın ,gitmeden önce tanımadığım için acaba havalı biri midir diye düşünmüştüm ama hiç değil..Neyse bugün kendisiyle görüştük ve muayene etti yumurtalıklarımın birisinde hidrosalpenks gibi duran birşey var dedi rahim filmi istedi. 3-4 gün içinde adet göreceğim ve bitince rahim filmi çektireceğim ama korkuyorum çok acılı birşey diye duymuştum bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
merhaba arkadaşım benim eşimde de azosperm sorunu var.şu anda tıp fakültesinden rapor almaya çalışıyoruz.allah kısmet ederse bende emre bakırcıoğlu doktorumuz olsun istiyorum.ama bu ahstanede tüp bebk ücreti ne kadar bilgim yok raporlu olarak ne kadar ücret ödenir veya raporsun olarak ne kadar ödüyorsunuz bilgilendirirmisn arkadaşım
hayırlısı olsun inşallah hakkında
doktorun kim nasıl bir süreç uygulanıyor biraz anlatırmısın?? bende merkez arıyorum bu ay başlayacağım forumdan okuduklarım sonucu memorial ve bahçeci fulya yakın geliyor şimdilik ama henüz tam karar veremedim hala sizi takip ediyorum :))
Amin,hepimiz için hayirli olur umarim.Benim 3. Denemem olucak, 2 negatifim var ama hala neden negatif oldugunu bilmiyorum acikcasi,tatmin edici bir cevap alamadim önceki doktorumdan. Ve bahçeciye gitmeye karar verdim, MUstafa BEyle gorustuk, şu an adet olmayi bekliyorum olunca gidicem tekrar hemen başlicaz
bende baya araştırdım, yarın için Güvenç beyden ön görüşme için randevu aldım aslında nedense Aytun hanımdan istiyordum burdaki arkadaşların yorumlarından ama onunki daha erken saat olduğu için şimdilik Güvenç beyi tercih ettim. daha sonra başka bir doktorlada görüşebilirim değil mi ön görüşme olarak ??
arkadaşlar , ben rahim filmimi acıbadem maslak hastanesinde dr. Abdullah yakupoğlu na çektirmiştim . Hiç bir şey hissetmeden film çekim işlemi tamamlanmıştı .
Çok memnun kaldım , tekrar gerekse hiç düşünmeden yine oraya giderim .
hayırlısı olsun inşallah hakkında
doktorun kim nasıl bir süreç uygulanıyor biraz anlatırmısın?? bende merkez arıyorum bu ay başlayacağım forumdan okuduklarım sonucu memorial ve bahçeci fulya yakın geliyor şimdilik ama henüz tam karar veremedim hala sizi takip ediyorum :))
Evet keddi, kesinlikle sana katiliyorum, Mustafa beyin yaklasimi cok guzeldi, ve kesinlikle güven veriyor direk.şu an tek istedigim transferimde kendisinin olması, umarim bununla ilgili bi aksilik cikmaz, bu hafta yine randevum var, gidicem.. Rahim filmi cektirirken banada doktorum en az acı duyacagin bi yere yönlendiricem seni demisti.kadikoyde bi yer, orda cektirmistim, duydugum en yüksek acı sadece bi kaç saniye sürdü, ama bana çok uzun gelmisti, ilaci verdikleri an.. Neyseki atlattim epeyde oldu cektireli ztn. Sadece bi kaç saniye sürüyor, ama buda tedavinin onemli bi asamasi tabii. bende çok orktuğumu söylediğimde beni de oraya yönlendirdiler..inşallah acı çekmem..Bunun dışında angie anlaşabileceğini düşünüyorum Mustafa
Bey'le çok mütevazi bir doktor kendisi ..
Merhabalar bende görüyorum çok sevindim sizlerin adına benim eşimde azoospermi var maalesef...Bugün hem Bahçeci'ye hem de Emre BAKIRCIOĞLU'na gittik..Mustafa Bey'i çok sevdim çok canayakın ,gitmeden önce tanımadığım için acaba havalı biri midir diye düşünmüştüm ama hiç değil..Neyse bugün kendisiyle görüştük ve muayene etti yumurtalıklarımın birisinde hidrosalpenks gibi duran birşey var dedi rahim filmi istedi. 3-4 gün içinde adet göreceğim ve bitince rahim filmi çektireceğim ama korkuyorum çok acılı birşey diye duymuştum bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
merhaba bende 3. denememi şubat ayında bahçecide yaptırmayı düşünüyorum ama fulyadaki mi yoksa umut mu olsun karar veremedim.siz hangisini öneriyosunuz aralarında fark varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?