bu 8. günkü ise korkma benimde byle silik çıkmıştı rahat ol daha çok küçük bukadar bile olması mucize benim 6. günü hiç yoktu 9. gün ve sonraki günler byle silik silikti sonki biraz belirgindi zaten ertesi günde kanda baktırmıştım
merhabaaa bende fulya bahçecide aralık ayının ilk haftası itibariyle tadaviye başlıycam tabi bi aksilik olmazsa.öngörüşmemiz iyi geçti, dr umuz ali enver kurt.tavsiye üzerine yoğun araştırmalar sonucu buraya güvendik ve başlıycaz allahın izniyle.bende bir sorun yok,eşimde ise sperm hareketi düşük biraz .varikosel ameliyatı olduk 2 sene önce o zamandan bu zamana toparladık yani önemli bir sorunumuz yok.4,5 senedir olsun diye beklediğimiz evladımıza inşallah dr.umuz embriyologumuz ve öncelikle allahımız sayesinde kavuşuruz ,inşallaaah herkes kavuşsun.hamile haberlerini okudukça daha bir umutlanıyor insan yaw :))
Hoşgeldin aramıza inşallah hayırlısı ile hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alırız..
Kızlar bir şey sorucam yumurtalarınız adetin kaçıncı gününde toplandı??
hoşbulduk teşekkürederim :) benimde merak ettiğim bir soru evet aşağı yukarı kaçıncı günler oluyor bu iş ? benim yumurtlama günüm bellidir mesela ama şimdi ilaçtı iğneydi işler değişir sanırım
aynen öle işler değişiyo kontrol altına alınıyo benim adet tarihim 27 ekimdi 28.de başladım tedaviye ve tam 12. gün toplandı yumoşlar ama kişiden kişiye değişiyo sanırım...
sizde ki problem neydi ? ve sonucuna çok sevindim maşallah allah tamamına erdirsin
cnm tşk ederim aminnn
bizim hiç problemimiz yoktu benim zaten geçmiştede yazdım 2 çocuğum var ilk eşimden bu eşimden 2 kürtaj 2 kimyasal ve kalbi duran bi bebeğimiz oldu arkasından ben amleiyat geçirdim derken olay psikolojik nedene döndü çok yıprandığım için tüp bebek istedim
allah uzun ömür versin çocuklarına,yaşadığın üzücü gebeliklerede üzüldüm ne çok şey yaşamışsın.bundan sonrası hayat yeni canlarla devam etsin inşallah :)
Bende agustos döneminde tüp bebek yaptırdım ama nasip degilmiş tutmadı ilgi alaka süper tavsiye ederim yine inşallah oraya gidicez doktorum burçak hanımdı.
En sonunda olduuuuuu
Kızlar bende gebeyim bugün test yaptırdım 465 çıktı değer...O kadar negatiften sonra korka korka bekledim testi hatta bir ara gözyaşlarımı tutamadım,hemşireler iyi misiniz diye sordular bende hayır değilim korkuyorum dedim beni yatıştırdılar biraz ve sonunda o güzel haberi odada verdiler ama hala korkuyorum
sevgickmk nerdesinnn sana soracaklarım var...
ayrıca bryns ben kesinlikle Mustafa Bey'i de öneririm.Çok iyi bir doktor olmasının yanında çok da iyi bir insan...Geçmiş olsun canım
En sonunda olduuuuuu
Kızlar bende gebeyim bugün test yaptırdım 465 çıktı değer...O kadar negatiften sonra korka korka bekledim testi hatta bir ara gözyaşlarımı tutamadım,hemşireler iyi misiniz diye sordular bende hayır değilim korkuyorum dedim beni yatıştırdılar biraz ve sonunda o güzel haberi odada verdiler ama hala korkuyorum
sevgickmk nerdesinnn sana soracaklarım var...
ayrıca bryns ben kesinlikle Mustafa Bey'i de öneririm.Çok iyi bir doktor olmasının yanında çok da iyi bir insan...Geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız doktorda karar verememiştim sonra mustafa beyde karar kıldık ve ona gittik iyikide gitmişiz 14 kasımda 1025 le pozitifi gördük 10 gün sonrada bebişin kesesini ve kalp atışlarınıda duyduk şu anda 6+4 günlügüz 12 haftaya kadar çok dikkat etmemiz gerekiyomuş rabbim herkeze yaşatsın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?