Furkan karaloğluna ameliyat olan ?

elis123

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
25
0
286
35
Kars
Evet hanımlar 3. Burun ameliyatımı olmak istiyorum ama sırf nefes şikayetimden dolayı 4 yıldır uykuyu unuttum şimdiye kadar bulunduğum şehirdeki bütün doktorlara gittim fakat furkan beyi tesadüf sosyal medyada denk geldim ameliyat olup özellikle ( revizyon ) olan varmı aranızda yoksa cidden bu yorumlar botmu çünkü hiç kötü bi yorum yada eleştiri görmedim.

Ben doğudan gittim muayene olmaya ameliyat ücreti 45 bin olmuş ve artıcakmış devletteki ilgisiz doktorların yüzünden özellere gitmek zorunda kalıyoruz. 1 saatlik ameliyat için 45 bin ne demek ya..

Ben doğudan gittim muayene olmaya ameliyat ücreti 45 bin olmuş ve artıcakmış devletteki ilgisiz doktorların yüzünden özellere gitmek zorunda kalıyoruz. 1 saatlik ameliyat için 45 bin ne demek ya..
Bi saatte bitiriyorsa iyiymiş benimkini 4-5 saatte yaptı :d

Henuz yeni ikinci ay sonu kontrolüm var konumu guncelliycem. Memnun olup olmadığımı belirtirim.
Daha önce sorsuysam affet ama burun sırtını nasıl hissediyorsun? Sende kaburga kullanılmıştı sanırım.Kaburga kıkırdağı burnu büyütür, daha sert olur vb şeyler okuyorum.En çok merak ettiğim de dokunduğunda kendi burun sırtın gibi mi? Müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim 🙏🏻

Daha önce sorsuysam affet ama burun sırtını nasıl hissediyorsun? Sende kaburga kullanılmıştı sanırım.Kaburga kıkırdağı burnu büyütür, daha sert olur vb şeyler okuyorum.En çok merak ettiğim de dokunduğunda kendi burun sırtın gibi mi? Müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim 🙏🏻
Şu anda çok pürüzlü ve şiş dokunduğumda hissetmiyorum pek burnum evet büyük ama sislikten mi yoksa büyüdü mü bilmiyorum bu dediğini anlamam için biraz zaman geçmesi gerekli olabilir belki.

Şu anda çok pürüzlü ve şiş dokunduğumda hissetmiyorum pek burnum evet büyük ama sislikten mi yoksa büyüdü mü bilmiyorum bu dediğini anlamam için biraz zaman geçmesi gerekli olabilir belki.
Çok büyük olasılıkla şişliktendir çünkü ilk ameliyat bile şişerken revizyon bambaşka şişiyor çoğu kişide.
Altı aydan sonra gidişatı belli olur.Umarım tam da istediğin gibi olur 👍🏻

Back
X