Monica Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 5.124 228 173 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #41 __NAZZ__ .!.: hem pembe tonlarında giyiyosan kesinlikle fuşya olan derim..şimdiden güle güle kullan :lepi: Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yerimseniben
__NAZZ__ .!.: hem pembe tonlarında giyiyosan kesinlikle fuşya olan derim..şimdiden güle güle kullan :lepi: Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yerimseniben
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.870 40.691 698 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #42
__NAZZ__ Nirvana Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2010 928 2 681 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #43 gerçekten çooook beğendim şeker.neyse kızlar ben kaçtım bye
Monica Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 5.124 228 173 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #44 Gms .!.: Şöle Bişi Var Açık Tenliysen Ve açık renk giysiler kullanıyorsan Kesinlik fuşyaa....:))) İnan bana çok tatlı Ve iddalı durur:) ama giyimde daha kapaLı renkLeri kulanıosan düşünme bile mor derim:) Genişletmek için tıkla... bak bu da farklı bi bakış açısıkaydirigubbakcemile2 saçım kaşım koyu olduğu için kapalı tonlarda kıyafetlerim yok denecek kadar az, boğuyor beni siyahlar... beyaz tenliyim, bana gider diyosun yani:1rolleyes:
Gms .!.: Şöle Bişi Var Açık Tenliysen Ve açık renk giysiler kullanıyorsan Kesinlik fuşyaa....:))) İnan bana çok tatlı Ve iddalı durur:) ama giyimde daha kapaLı renkLeri kulanıosan düşünme bile mor derim:) Genişletmek için tıkla... bak bu da farklı bi bakış açısıkaydirigubbakcemile2 saçım kaşım koyu olduğu için kapalı tonlarda kıyafetlerim yok denecek kadar az, boğuyor beni siyahlar... beyaz tenliyim, bana gider diyosun yani:1rolleyes:
Gulpare Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 791 9 621 Diğer 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #45 bence de fuşya
Gms ßitqin Hatun Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 254 0 46 İstanbul 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #46 Monica .!.: bak bu da farklı bi bakış açısıkaydirigubbakcemile2 saçım kaşım koyu olduğu için kapalı tonlarda kıyafetlerim yok denecek kadar az, boğuyor beni siyahlar... beyaz tenliyim, bana gider diyosun yani:1rolleyes: Genişletmek için tıkla... KesinLikLe Canımm Krem Ve beyaz TonLarda etek Ve ŞortLarLa Süper Duruo:) artık bide saçın koyu renkse ten renqin açıksa zaten Süper bişi oLur:)
Monica .!.: bak bu da farklı bi bakış açısıkaydirigubbakcemile2 saçım kaşım koyu olduğu için kapalı tonlarda kıyafetlerim yok denecek kadar az, boğuyor beni siyahlar... beyaz tenliyim, bana gider diyosun yani:1rolleyes: Genişletmek için tıkla... KesinLikLe Canımm Krem Ve beyaz TonLarda etek Ve ŞortLarLa Süper Duruo:) artık bide saçın koyu renkse ten renqin açıksa zaten Süper bişi oLur:)
Monica Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 5.124 228 173 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #47 Gms .!.: KesinLikLe Canımm Krem Ve beyaz TonLarda etek Ve ŞortLarLa Süper Duruo:) artık bide saçın koyu renkse ten renqin açıksa zaten Süper bişi oLur:) Genişletmek için tıkla... canımm benimmmŞeniz
Gms .!.: KesinLikLe Canımm Krem Ve beyaz TonLarda etek Ve ŞortLarLa Süper Duruo:) artık bide saçın koyu renkse ten renqin açıksa zaten Süper bişi oLur:) Genişletmek için tıkla... canımm benimmmŞeniz
SacDuzlestirici Sabahın İlk Işıkları..... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2010 2.430 3 116 Çek Cumhuriyeti 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #48 sevgılı ogrencım tatlı monıcam zemuszemus bence pembe ..lıla erkek ayakkabısı geldı gozume normalde o rengıde severım ama modele uymamış...
sevgılı ogrencım tatlı monıcam zemuszemus bence pembe ..lıla erkek ayakkabısı geldı gozume normalde o rengıde severım ama modele uymamış...
Monica Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 5.124 228 173 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #49 Miriana .!.: sevgılı ogrencım tatlı monıcam zemuszemus bence pembe ..lıla erkek ayakkabısı geldı gozume normalde o rengıde severım ama modele uymamış... Genişletmek için tıkla... Miriana'cım sen herşeyin en iyisini, en güzelini bilirsin zaten ondan hiç kuşkum yokopuyorumnanaktan yarın gidiyorum bak saçımı boyatmaya haberin olsunyerimseniben
Miriana .!.: sevgılı ogrencım tatlı monıcam zemuszemus bence pembe ..lıla erkek ayakkabısı geldı gozume normalde o rengıde severım ama modele uymamış... Genişletmek için tıkla... Miriana'cım sen herşeyin en iyisini, en güzelini bilirsin zaten ondan hiç kuşkum yokopuyorumnanaktan yarın gidiyorum bak saçımı boyatmaya haberin olsunyerimseniben
buzdevri **** Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 5.629 20 158 Diğer 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Monica #50 ben de mor diyorum... iki renk tonu arasında o daha çok hoşuma gitti...