1.72 boyum kilom 52 kendimi güzel buluyorum bence en önemlisi kendine güvenmekolabildiğince manken gibi ol bence cunku yanlarında sisman cirkin kadın istemezler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.72 boyum kilom 52 kendimi güzel buluyorum bence en önemlisi kendine güvenmekolabildiğince manken gibi ol bence cunku yanlarında sisman cirkin kadın istemezler
Konuyu anlayan biri daha tebriklerolabildiğince manken gibi ol bence cunku yanlarında sisman cirkin kadın istemezler
vucudun gayet iyi o zaman görsel olarak da onu etkiliyorsun demek ki. tabii özgüven cok onemli ama bazı erkekler ozellikle bu kadar göz onunde olanlar icin görsellik bir tık daha onemli ya onun icin oyle söyledim. mutluluklar1.72 boyum kilom 52 kendimi güzel buluyorum bence en önemlisi kendine güvenmek
Ay hemen ona mı baktın bu kadın milleti iyi yapmışsınBizim gözde bekarlara baktım zaten hemen baya bir hatunu takipteler :)
İç sesim sensin gerçekten koca olmaz diyenlerin Nasıl olduklarını tahmin edip ve ne durumda bildiğim için susuyorum . Kendime güveniyorum her konuda ben konuyu akıl almak için yazdım Nasıl giyineyim buluşmada Nasıl davranayım gibi ? Fakat herkes oğlanda tutuklu kaldı yardım eden yok
Gerçekten iyi niyetli bir insansınız bu belli oluyor teşekkürlervucudun gayet iyi o zaman görsel olarak da onu etkiliyorsun demek ki. tabii özgüven cok onemli ama bazı erkekler ozellikle bu kadar göz onunde olanlar icin görsellik bir tık daha onemli ya onun icin oyle söyledim. mutluluklar![]()
Sürekli mesajlar geliyor sürekli aynı ismi görünce gözüme ilişti sen bana yazmadığına göre sevgilin var yada fakesin yazmış ay Nasıl sinir oldum heryerden bulmuş eklemiş sonra konuştuk kendisi söyledi konuşurken şu takımda oynuyorum akşam izlermisin beni diye .. Olaylar gelişti sonrasındaBrn nasıl tanıştığınızı merak ettim ama sakıncası yoksa?
Burada özelimi açtığım için malesef mümkün değil.. Ki burda rahat rahat derdimi anlatabileyimOofff bu gece uyuyamam meraktan :)
Sen kimsin bu futbolcu kim çatlicam
30K takipçin olduğuna göre sosyal medya fenomenlerinden biri misin acep
Adresini söylesen yorum yaparız aslında :)
Zey_zor a baktim da eger ona benziyosan yuru kiz kim tutar seni:) hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.Zey_zor diye bir bayan var ona benzetiyorlar beni fiziğimi ve yüzümü baya söylediler bakarmsın yorum yapmanı isterim instadan.olacak gibi hissediyorum yoğun birşey var aramızda ilk defa Mutlu hissediyorum biriyle konuştuğum Zaman .
Gerçekten mi ?? Bizim gibi kim bilir belki de bir aşk başlarfutbolcu dedin diye millet bu kadar sorguladı bence. volkan demirel ile belcika güzeli zeynep sever de facebooktan tanışmışlardı ne var yani :) oluyor mu oluyor...
Hadi yaa ben çok çok güzel bulmadım kzı ama baya herkes söyleyince merak gidermek adına söylemek durumunda kaldım en azından esmer olduğum anlaşılsınZey_zor a baktim da eger ona benziyosan yuru kiz kim tutar seni:) hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.
aynen:) sonra da volkan araya birilerini sokup kızla görüsme ayarlamıs. inanılmaz ama gercek. senden de guzel haberler bekliyoruz heyecanlaGerçekten mi ?? Bizim gibi kim bilir belki de bir aşk başlar![]()
Cok cok guzel olmak gerekli degil ki.kimisi baksan cok guzel diyemiyosun ama oyle bir isigi enerjisi oluyo ki baktiriyo kendine.Hadi yaa ben çok çok güzel bulmadım kzı ama baya herkes söyleyince merak gidermek adına söylemek durumunda kaldım en azından esmer olduğum anlaşılsın
Muhabbet ederken kadın kadın gibi olacak çok öyle sevmiyor ben onu anladım Ada'm zaten dışarda huzur arıyor kafa dinliyor . Cınım gel sana tıp sektircim bıkarmısın bırayaFutbolcular başında top sektiren kadınlara bayılır. Üzerine birde dizinde sektirdinmi tamamdır, gözlerinde kalp ikonları görmeye hazır ol.
Ayy inşallah Can'ım benim bu işler aniden oluyor her zaman ağır olmak işe yarıyor hep kendim gibi oldum en güzeli Ona tuhaf bir güven duyuyorumaynen:) sonra da volkan araya birilerini sokup kızla görüsme ayarlamıs. inanılmaz ama gercek. senden de guzel haberler bekliyoruz heyecanla![]()
İnanmayabilirsiniz sizin fikriniz :)Konu ben gerçek değilim diye bağırıyor. Farkında mısın bilmiyorum ama senin daha önce açtığın konuları biz görebiliyoruz. Mesela dün gece açtığın sevgilim beni terk etti nasıl pişman ederim, lütfen yardım edin konulu mesajlarından bahsediyorum.
Yok eğer bir günde sana defalarca mesaj atan ama cevap vermediğin bu ünlü futbolcuyla bir anda sevgili olup, bir günde evlenmeyi düşünecek kadar ileri seviyede bir ilişkiye başladıysanız sana önerim futbolcunun adını alnına dövme yaptırman. Malum son dönemin modası; futbolcuların eşleri, sevgilileri bacağına, koluna, omzuna hep dövme yaptırıyorlar. Süper bak dene sonra çok teşekkür edersin.