G-String Giyen Erkeği Seksi Bulur musunuz?

G-string giyen erkeği seksis bulur musunuz?

• Bence süper seksiii!!!

OY: 21 6,1%
  • yaaani bilmemkii hoş olabiliirrr...

OY: 29 8,5%
  • Iyyy yok canım sağol ben almiyimmm!

OY: 264 77,2%
  • Hiçbir Fikrim Yok!

OY: 28 8,2%

• Ankete Katılan
    342
bencede hoş değil erkek adama yakışmaz öyle şeyler ben onun yerine giyerimsırnaşık şey.. bu arada zaten istesek hangimizin kocası giyer kitatlicadiarzu

igrenc olur . . .birilerine sexi gelmesi cok kücük bi kesimdir.ancak onların genel olarak üretilme nedenleri escinseller

iiyyykkkkk igrenc bı durum!!!Bı erkek ne kadar bı kadını paçalı don ıcınde gormek ısterse bı kadın da bı erkegı o kadar gstring ıcınde gormek ıster sanırım öğğğğğ dusunmesı bıle cok kotuuuu

iğrençççççççççççççççç ıyyy düşüncesi bile korkunç.bence çok komik gözükürler.asla seksi gelmez tam tersi komik gelir.asla bi erkek giymemeli bence.ama tercih edenler de vardır tabii.....

Hiç bir erkeği seksi bulmam,ölmüşüm ben :smiley-cool:
Yalnız öyle bir erkek görsem, midem bulanabilir kanımca :))

ıogrenclıgın dısında komıkte olur yanı :roflol:
o ınce kıbar camasırın kıllı ve estetık olmayan bı vucutta gormek kadar uzucu bışey yoktur galıba..
camasır aglar resmen kurtarın benı dıye :roflol:

Saçma bence neden erkekler g-string giysinki.Ben bir hanım olarak nadiren o da kıyafetimde çamaşırım belli olmasın diye giyerim.Erkeklere dar pantolon zaten olmaz hoş değil yaaaaa
Ne bilim ay herkese saygım var isteyen giysin ama benim erkeğim giymek isteyenlerden olmasın bir zahmet

ayyyy...düşünmesi bile mide bulandırıcı valla...ölcem şimdii.

iğrenç, mide bulandırıcı ve de komik bence, ayrıca bu tür iç çamaşırını tercih eden erkeklerin eşcinselliğe eğilimi olduğunu dününürüm.

Back
X