Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencede hoş değil erkek adama yakışmaz öyle şeyler ben onun yerine giyerimsırnaşık şey.. bu arada zaten istesek hangimizin kocası giyer kitatlicadiarzu
iiyyykkkkk igrenc bı durum!!!Bı erkek ne kadar bı kadını paçalı don ıcınde gormek ısterse bı kadın da bı erkegı o kadar gstring ıcınde gormek ıster sanırım öğğğğğ dusunmesı bıle cok kotuuuu
iğrençççççççççççççççç ıyyy düşüncesi bile korkunç.bence çok komik gözükürler.asla seksi gelmez tam tersi komik gelir.asla bi erkek giymemeli bence.ama tercih edenler de vardır tabii.....
ıogrenclıgın dısında komıkte olur yanı :roflol:
o ınce kıbar camasırın kıllı ve estetık olmayan bı vucutta gormek kadar uzucu bışey yoktur galıba..
camasır aglar resmen kurtarın benı dıye :roflol:
Saçma bence neden erkekler g-string giysinki.Ben bir hanım olarak nadiren o da kıyafetimde çamaşırım belli olmasın diye giyerim.Erkeklere dar pantolon zaten olmaz hoş değil yaaaaa
Ne bilim ay herkese saygım var isteyen giysin ama benim erkeğim giymek isteyenlerden olmasın bir zahmet