G-String Giyen Erkeği Seksi Bulur musunuz?

G-string giyen erkeği seksis bulur musunuz?

• Bence süper seksiii!!!

OY: 21 6,1%
  • yaaani bilmemkii hoş olabiliirrr...

OY: 29 8,5%
  • Iyyy yok canım sağol ben almiyimmm!

OY: 264 77,2%
  • Hiçbir Fikrim Yok!

OY: 28 8,2%

• Ankete Katılan
    342
baba çıhsın..hiç giymese daha iyi yani...öğğğğ

daha neler görücezz töbe töbeeee :roflol:
iğrenççç ötesii diyorumm onu giyince seksi olacak heee yiyim ben onun seksiliğini :roflol::roflol:
cidden fena fantezii seksilik adına adama dantelli sütyende takalım aman allahım ya lezbiyenlik damarınızmı kabardıı kızlarr anlamadımm giysin çizgili pijamasını atletinii g-stringler jartiyerler tangalar danteller tüller bize kalsınn :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

g string giyen erkeği sadece homoseksüel bulabilirim, seksilik bizde kalsın beh

ben zaten erkeğin çıplak görünmesini hiç estetik bulmuyorum birde g-string ıyyyy iğrenç

anam killi bi herifin orasi burasi killiyken neresine yakissin yahu, igrenc otesi bi sey killi killi goruncek bi de tangasi igkkkkkk

bence killi olmasinda dolayi igrenc tamam ama biz o kadar giyinirken (giyinmezken daha dogrusu) onlar da giysin bakalim boyle seyler sirf dalga gecmek gulmek icin bile giyilebilir ama igrenc mi igrenc evet.

bi tek seksi oldugunu ben mi düşünüyorum :roflol::tomato: bence yakışana yakışıo :jeyyar:

gerçekten erkekler için tanga varmı:1shok:
yoksa bizimkilerden mi alıyolar delikafadulden
bence igrenç olur boxer giysinler en güzeli:jeyyar:

cok igrenccccccccccccccccccccccccccc.ona erkek gozuyle bile bakamam :) mavisler giyerse baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…