Galiba aldatlyorum

arkadaş ne öyle salakça bir şaka anlayışını kabul ederim
nede öyle akşam vakti bi saat konuşmayı
bence o kız düpedüz kocana asılıyor e adamında gururu okşanıyor tabii
kavga gürültü çıkarmadan kocanıda elinden kaçırmadan biraz politik yaklaş bence olaya

cok gec olmadan biseyler yap, belkide daha yeni filizleniyor asklari, cicek acmadan kopar at
peki ne yapicaksin eger aldatiyorsa bosanabilicekmisin?:hulya:

Şu takip olayı benim de kafama yattı ama bir aksilik çıkarsa?
Yani aralarında daha birşey başlamamışsa ve sadece telefonda flört halindeyse ve eşi şehir dışına gitmediğini öğrenirse, "beni mi takip ediyordun, bana güvenmiyor musun" ayağı çekebilir ve eşi karşısında arkadaş suçlu duruma düşebilir.
Ama şunu söylemek gerekir ki, yaptığı şakayı duyduğumda oturduğum yerde ben dellendim yaa kötükedihüso

vallaha galibası yok.eşin seni düpedüz aldatıyor.sen şehirdışına çıkmadan da gece 3.30 da gelen adam zaten yapmıştır yapacağını.ne facebookuymuş kardeşim yaaa.başlarım ben böyle iş arkadaşlığına kötükedihüsoAllah yardımcın olsun.Sessiz dursan geçer mi sanıyon.Kavga çıkar.rezil olsun o kadın herkese.EVli adamı kışkırtmaya utanmıyor mu?civara rezil et.millet tiksinsin ondan.bi de biran önce işyerinden postalat.Kocan eğer kovmuyorsa zaten yapmışlar yapcaklarını.Allah canını alsın böylelerinin.Parayı bulan kuduruyor ya.ay çok sinirlendim.kusura bakmayınklava:

banada aldatma vaar gibi geldi arkadaşım böyle bi durumda neden şehir dışına çıkıp eşini rahat bırakıyorsunki

Aynisini bende düsündüm...adam kendini emin hissetmeli....o yüzden takip etmek yerine takip ettirmek daha mantikli....CADIARZU

Illaki dedektif falanda olmasina gerek yok..güvendigi bir arkadas es dost da olabilir bence.

Ya en akıllıcası sehır dısına gıdıyorum deyıp de takıp etmek ama kırmızı donlu hatunun sordugu soruda cok onemlı.

Aldatıyorsa bosanacak mısın?
Yok bosanmaz affederım dıyosan takıp felan etme.Cunku daha sonra affettıgınde bu daha da buyuk sorun olur.Ama yok herkeze hakkettıgı degerı vermelı dıyosan takıp et ne ıse cıksın ortaya.

Zaten boyle bır durumda eger yoksa sırf o yaptıgı ıgrenc saka bıle senın takıp etmenı haklı gosterır bana kalırsa...

Aynisini bende düsündüm...adam kendini emin hissetmeli....o yüzden takip etmek yerine takip ettirmek daha mantikli....CADIARZU

Illaki dedektif falanda olmasina gerek yok..güvendigi bir arkadas es dost da olabilir bence.

Sunu da hesaba katmalı kı cogu zaman yakın doslar guvendıgın arkadaslar sırf uzmemek ıcın gerceklerı de saklayanlardır....

Yanı arkadas tahmınlerınde haklıysa ve rıca ettıgı ınsan da bunu dogrulayacak seyler gorurse sırf arkadasını ıncıtmemek adına yok bı durum dıyebılır...

eğer şüpheleniyorsan mutlaka üstüne düş bence.bunlar bana benim yaşadıklarımı hatırlattı.biz kadınlar hiç bişeyden durduk yerde şüphelenmiyoruz çünkü.ne konuşacak evli bi adam gece vakti bi kadınla yarımm saat.ona sorarsan alcagın tek cevap ogun kavgada etmişsiniz.çok iyi arkadaş olduğunu onunla biraz dertleştiğini söyleyecektir kocan.suçlu sen olursun bide.bu erkek milleti böyle ama şu evli erkeklere kancayı takan bu kadınların hepsi bi yok olup gitsin ne bu ya....

O yüzden dedim ya zaten...güvendigi biri olmasi lazim...acida olsa gercekleri söyleyecek kadar dürüst biri...

Benim dostum arkadasimsa gördükleri cok acida olsa bana söyler diye düsünüyorum.

Ayrica kendi ne kadar takib edebilir onuda düsünmek lazim? Kizi var! Bakalim ehliyeti falan varmi?

Bilemiyorum...umarim tüm süpheler bosa cikar

bence atı alan üsküdarı geçmiş.. tel.de konuşmalar, parfüm şişesini üstüne boşaltıp dışarı çıkmalar.. henüz fiziken aldatılmamışsanız bile bütün şartlar hazır sanırım.. anca rkadaşların dediği gibi hiseetirmeden tak,p edebilirsiniz.. ama kendinizi herleye hazırlayın sonuna kadar gidebilecekseniz takip edin derim

takip edin ya da ettirin... sorarsanız inkar eder her erkek gibi. umarım öyle bişey yoktur ama bana ters giden bişeyler varmış gibi geldi

süpelendiginizi belli etmeden izleyin tel dökümanlarini cikar esine caktirmadan belgeleri topla sonrada vur tekmeyi:umursamaz:

Şehir dışına giderken eve kamera koyabilirsiniz, eşinizin telefon konuşmalarını felanda kaydeder. Siz evde yokken yüksek sesle konuşur nede olsa..

yanılıyorsunuz diye düşünmek isterdim

ama mide bulandıran bi durum var

ayrıca eşinizi yanlız bırakıp şehir dışına falan gitmeyin derim

ne yapıyorlarsa o boşlukta yapıyorlar zaten

eşinizi en iyi siz tanırsınız

hakkınızda hayırlısı olsun

herkese merhaba
işlerim çok yoğundu. ancak oturabildim bilgisayar başına. o nedenle şimdi yazabiliyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. takip işini ben de düşündüm ama bir tane arabamız var. onu da dışarı çıkarken o götüryor. dışarı çıkarken ben çıkıyorum demiiyor sadece. gideceği yeri söylüyor. ama nederen bileyim oraya gittiğini. dün akşam maç izlemeye gidiyorum dedi. maç falan var mıydı bilmiyorum. ona birşeyu sormayacağım. sorsam da evet karıcım ben aşık oldum. ikinizi idare ettim demez zaten. sadece benim şüphelendiğimi anladıkları için daha dikkatli davranırlar. eğer yakalarsam boyutu ne olursa olsun asla affetmem. sonuçta beni gözden çıkarmış, gönlü başkasına akmış bir adamdan ne hayır gelir bana. dün kavga ettik diye dertleşmiştir onunla belki de. ancak bu bile bir başlangıçtır. ben neden birini arayıp dertleşmiyorum, kendimi sokaklara atmıyorum da evde çocukla kalıyorum. ben sabahtanberi bekliyorum. belki arar özür diler dün için diye. ama belki de onunla beraberdir, birbirlerinin ruhlarını okşuyorlardır. hanım kızımız ona destek oluyordur.
benim pişirdiğimi yiyecek, benim yıkadığımı ütülediğimi giyecek, gidecek elinm kızlarına kur yapacak, belki de koynuna alacak. benim hiç işim olmaz. sadece sessizce takip etmeyi düşünüyorum. yakaladığım anda da tekmeyi savururum. ama hiçbir zaman gerçekleri bilemicem. onunla birşeyler yaşadıysa bile şunu yaptık bunu yaptık demez herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…