Galiba aldatlyorum

Bana kocanız biraz aranıyor gibi geldi.Yani henüz aldatmamıştır ama ciddi olmasada o kızla flörtleşiyorlar gibi geliyorr..O yüzden peşini bırakmayın. şehir dışınada çıkmayın bence.Telefon görüşmesini ben olsam sormuştum gördüğüm andaa.
Kocanızı kesinlikle yanlız bırakmayın bence....

gönlü kaydıysa bile affetmem. ona canım falan dediyse affetmem. mücadele bile etmem. böyle bir işe kalkıyorsa benim onu terketme riskini de göze almıştır herhalde. benim gururuma dokunan şey gün boyu işyerinde onunla flörtleşiyorda eve gelip benim yaptığım yemeği yiyorsa o zaman hazmedemiyorum işte.

evet o otobüse bindirir, siz de müsait bir yerde inersiniz.. bir süre (2-3 saat) bir yerlerde oyalanıp aniden eve baskın..

canım şimdi acele karar verme parlama hemen dün akşam 21:45 de maç vardı beşiktaş-m.united onu izlemeye gitmiştir büyük ihtimalle ama şehir dışına çıkma eşin çıktığını zannetsin dikkatli ol takip et bakalım neler yapıyor belkide günahını alıyorsundur.... :1hug:

off hiç doğru durmuyor şu erkekler

bencede var işin içinde bişeyler üzgünüm ama canım

anlattıkların onu gösteriyor

sizde bırakıpta gitmeyin eşinizi şehir dışına falan

daha çok ona fırsat veriyorsun gitmekle:a015:

vallahi yazdıklarına göre evet bence o bayanla bir ilişkisi var ama ilişki ne boyuttadır onu bilemem.yok deyip içinizi rahatlatamayacağım gerçekçi olmakta yarar var.

evine gelse anlamzmısın sen...anlarsın tabikide..ama ortada kesin kanıtlar yok..kız onun yanında calısıtıgına göre belki kızla iligili bişeyler konusmuslardır..kız derdini paylasıyordur.ama diger davranıslarına birsey diyemecegim..biraz daha sabret ve bekle..hayyatta hiç birsey gizili kalmaz.cıkar kokkusu

simdi kizin tel numarasini biliyormusun
eger biliyorsaniz gidip kontörlü bir hat alin o numaradan o kiza mesaj cekin
mesela ne yaptiginizi biliyorum evli bir adamla berabersin bunu karisinin duymasini istermisin
gibi bekle bakalim ne cevap verecek ararsa kaldirma mesaj yazsin

hiç bir erkek yanında çalıştırdığıyla yarım saat konuşmaz..hiç bir çalışan bir işle ilgili gecenin bir vakti aramaz ..hadi diyelim gerçekten işle ilgili aradı ve konuştular 1 dk bile sürmez.Kaldıki işle ilgili olduğu için ve 1 dk bile sürmeyeceği için çaldırıp kapatılmaz..çaldırıp kapatan herkes sevgili çıkıyor canım...
kocandaki değişikleride farketmişsin zaten umursamıyor küs kalsanızda ...hem seni kız ne diye merak ediyormuş..kocanın şaka anlayışından dolayı ağzına çakasım geldi bir adet yumruk..
neden mi ne demek ya !!!!!!111 çocuğun kabulüm evlenelim dedi ne demek????????????????? ağzını aramış senin..
kızın telefonunu erkek adıyla kayıt etse yanında çalıştığı için senin dikkatini daha fazla çeker burada yapılan şey şu, bişeyim olsa erkek ismiyle kayıt ederdim..gizlim olsa aramaları silerdim diye düşündürtmek istemişler veeeeee başarmışlar zaten amaçlarına uygun davranmışsın..
git hayatım ş.dışına işin gereği gidiyorsan gideceksin tabi g....lerinimi bekleyeceksin....kendi günahları birrrr, ikincisi belkide senin anlaman için gözüne sokuyorlar..kendisi sana söyleyemiyor da senin anlamanı sağlıyorlar...bir daha evden gecenin bir vakti dışarı çıktığında bende geliyorum de bakalım ne yapacak...
eğer herşey ortaya dökülürse arkadaşım..boşanma davası aç ve donuna kadar al bakalım maddi durumu iyi diye bu kız bu adama yanaştıysa birde bu adam donuyla kalırsa kız isteyecekmi?

kızın telefonunu bu akşam alıcam eşimin telefonundan. dün akşam maça gitmiş olabilir. eğer maça değil de ona gitseydi zaten 30 dk telefonda konuşmazlardı. ama evden çıkar çıkmaz onu aramış. aralarında birşey yoksa bile ona ihtiyaç duyuyor.

piyanonun dedigi gibi banada ortada bir kasit varmis gibi geliyor sakalyan adam delilleri yok eder resmen senin gözüne gözüne sokmuslar anlaman icin

dün gercekten maca gitmistir benim esimde gitti cünkü
ama 30 dk tel görüsmesi
simdi sehir disi olayi biraz zor sen ilk benim dedigimi yap bakalim bugun git hemen yeni bir hat al
aksam esinden numarayi al git tuvalet yada banyoya git orda mesaj cek sonra kendi hattini tak ve bekle bakalim esine tel yada mesaj gelecekmi

kızın belki ailesi var ve dışarı çıkamadı.bu yüzden telde konuşuyo.eşin de aşkından atmıştır kendini sokağa.madem şehir dışına çıkıyosun,çocuğunu emin birine emanet edip,geliceğin tarihten bi önce geliceğini söylersin eşine.onlar da son gün zaten deyip yapacaklarınının dozunu aşarlar.ve herşeyi gözlerinle görürsün.ben olsam dedektif tutardım.nasılsa çalışıyosun.şehir dışından geldiğimde nerde olduklarını öğrenip öylece basardım onları.elimde de bişsürü delilim olurdu

inanmıyorum ya pislik bu erkekler kötükedihüso inş düşündüğün gibi çıkmaz canım :uhm: davranışlarıda pekte iiye işaret deil :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

bu da çok iyi fikir

Konu is ise ve aciliyeti var ise.Ailesine sorun yaratmayacagini bildigim yani esleri beni taniyan arkadaslarimla is konusunda telefonla gorusurum. Benim esimde bilir ne konustugumu karsidakinin esi de bilir.

Senin yasadiklarin, bence esin kesinlikle seni aldatiyor anlamina gelmiyor. Bence tek yapman gereken bahane uretmeden esini takip etmek. Bence sakin kii arayip konusma. Yani ben olsam yapmazdim, elime ne gececek ki. bana aa afedersiniz mi diyecek. Esine soyleyecek ve esin sana bagirip cagirip taktik degistirecek.

Eline somut kanitlar al. .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…