Galiba aldatlyorum

evet güzel fikir.
canım hepimiz genelde çalışıyor ben patronumu yada erkek iş arkadaşımı ararım ama ne için, ş.dışına çıkacaktır ertesi günü ve önemli bir evrağı haniii sonra masasının üstünde gördüğüm gelir aklıma ararım evrağı alıp almadığını kontrol etmesini söylerim..budur yani..ama AY.TASI da çok güzel bir açıklama yapmış
bence maça gitmiştir düşüncesi senin gözlerinin bu olaylara kapanmasına neden olur...aç gözlerini

inşallah yoktur tahmin edeilen sey aralarında
ama aklın kalıyorsada en iyi fikir birine eşini izlettirmen olucaktır

Bu tur durumlarda duygusalligi bir kenara atin. Kafanizdaki soru isaretlerinin cevabini kendi vicdaninizla vermeyin. Sonunda uzulen hep siz olursunuz. Isler daha cok karisir.

Aldatılma var... bu anlattıkların bunu ortaya koyuyor..
Takip ettirmek en iyisi.. ama tabi boşanacaksan
Yok boşanmam diyosan hiç bulaşma.. iyice kırılırsın
Hem gecenin bir yarısı hiç bir iş arkadaşı karşı cinstten tabi.... işle ilgili konuşamaz
Bu doğal değil.. bazı arkadaşlar konuşulur demiş
1 saatte konuşulur demişler... ne diyosunuz arkadaşlar bu saçmalık
Hem o nasıl espiri.. neden bu tarz şakalara izin veriyorsunuz..
Kıza yüklenmeyi bırakında... kocanız olayı aşmış...:bbo:

Arkadasim bu tamamen insanlarin karakterleri ile ilgilidir. Ama espiri konusunda sana katiliyorum.

Son düzenleme:
Yani eğer çok şüpheleniyorsanız gidip özel dedektif tutun

Bunu şaka olsun diye söylemiyorum.En hissettirmeden

içinizi rahatlatacak yöntem gibi geldi.:1closedeyes:

bana da çok mantıklı geldi valla,siz şehir dışına çıkıyo gibi yapıp eşinizin peşine dedektifi takınbuyrunnnnnnnnn

aynennn öyle canım,genel müdürmüşsün hem de...ekmeğin elinde...
aynen senin gibi düşünüyorumvereliniortak

Anlamıyorumki Evinde Gül Gibi Eşleri Dururken Dışarda Ne Ararlar Yasak Askmı? Yoksa Tutkumu? Yoksa Heyecanmı? Güzel Bi Şekile Dile Getirmeni Dilerim Ne Kadar Acı Olsada Söliyecekleri Canı Acıtsada Gerçeklerden Kacamassın Canım..

31 dk iş arkadaşıyla ne konuşacak allahaşkına ya
Hareketleri tavırlarından aldatıldığın bariz belli.
Ya kabül edip sineye çekeceksin
Yada geç ikisininde karşısına sor bakalım dertleri neymiş.

ınkar ediyolarsada,Takip et,çabuk yakayı ele veriri zaten
sonrasıda sana kalmmışa rtık cnm

Gecenin bir yarısı evet karşı cinsle diyorum üstüne basa basa....
Ya anlamakmı isyemiyorsunuz. hemen savunma mekanizmanız ayaklandı
Biz elbette erkek kadın konusunu konuşmuyoruz...
İş miş bahane.... siz kuzum nerde yaşıyosunuz... burası türkiye
Gecenin bir yarısı ne iş konuşması bu..
Ha şu olur evraklarla ilgilir.. soracağı olur adamın arar kısaca kesilir..
Unutulan bişey olur yine aranır... belli bir saatte oda
Ama saatlercede evin hanımı yada beyi meşgul edilmez ki...
Sonrada işte bu tür şeyler patlak verir... ev huzuru kaçar
Siz işi evinize getirebilirsiniz.... buna kim ne diyebilir..
Ama benim görüşümde bu

Bende uzerine basa basa soyluyorum konu tamamen karakterler ile ilgilidir. Niyetinin ne oldugu belli olmayan insanlar olursa senin de soyledigin gibi bu tur seyler patlak verir.

Son düzenleme:
ÖNCELıKLE ÇOK GEÇMıŞ OLSUN ÇOK kötü bi durum kimsenin başına vermesin allah
ama benim başıma gelse içim içimi yerdi öle ucuz yollarlada ona msj çek evi bas yapmazdım ki emin olmam lazım herşeyden şüphelenirim mesela,
şu kamera yada ses cihazı nı düşünürdüm ki artık hem küçük hem anlaması zor bir biçimde bi çok yerde satılmaya başladı yakaya falan takılan böceklerden dışarı çıkarken bi yerine iliştirebilirsin
yada evde yokken en çok zaman geçirdiği yere koyabilirsin direk dinlemek herşeyi çözer
allah yardımcın olsun gerçekten
neler yaptıklarını nasıl konuştuklarını herşeyi duyarsın belki yanılır belki şok olursun bilemem ama somut şeyler olmalı
ve aranızda soğukluk başlamış zannedersem sende kendine daha fazla dikat edip bakımlı olup kıskandırma politikaları denemni tavsiye ederim seni tekrar farketmesini sağla ve daha romantik daha sevgi göster bbelki boşluğundan yapıyordur ve dank ederde hatasını anlar ne dersin ama tabi takibede devam

bu erkekler adam gibi dursalar ölürler herhalde.ılla gözleri dışarda olacak daha ne ararlar eşin var çocuğun var, bunlar bulupta bunayanlar umduğunu bulamayıncada evine dönerler.

anlattıklarına bakılırsa 100% aldatılıyorsun şekerim. sen bu herifi olabildiğince sinsi bi şekilde takibe al. bulduğun tüm delilleri kaydet ve sakla. (boşanma gibi bir durum olursa kullanırsın)
ben de yıllardır iş ortamındayım. hiçbir mesai arkadaşımı arayıpta yarım saat iş konuştuğumu hiç hatırlamıyorum. (bayanla bile) yarım saat ne konuşulur ayol. sohbet bile etsen yine uzun bir süre. gözünü dört aç canım.

Hatunun çocuğunla kabulümsün lafı çok çok kötü..ne demek çocuğunla kabulümsün..Kızın esprisi(espiriyse dangalaktık)..Bunu sana gelip kalabalık bir ortamda ,eşinin sana aktarması ayrı bir dangalaklık.Aslında eşin sana söylediği gibi, tak çocuğu peşine gönder bakalım ne yapacaktı ama geçmiş..

İşyerlerindeki gereksiz lakayit konuşmalara,şakalara hiç tahammülüm yoktur..Hele ki Kadın ve erkek arasındaysa.
31 dk.ne konuşmuş bayanla ..iş hakkında konuşulsa ki;Ne konuşursan konuş işle ilgili 3-5 dk bilemedin 10 dk...
Bişeylerden huylanmışsın..Bişeylerde var gibi görünüyor..

cnmm durumuna çok üzüldüm:a015:
bu ewli adamlarn çekclğini de anlamadm gitti zaten.ortada da bi çock war ya sen nasl bunu yaparsn??klava:
eşni düşünmüosa çocğunu düşünmeli insan:1shok:
bence de arkadşm şehr dışına gidiorum de ama onları yakala bakalm o zman napcklarklava:

herkese merhaba
dediğim gibi birşeyde sormuyorum. ne hali varsa görsün. ben herşeye hazırlıklıyım. maddi anlamda ona muhtaçta değilim. öğrenince afedersem kendime olan saygımı yititririm. dedim ya gönlü başkasına akmış bir adamdan hayır gelmez bana.
bana gelince oldukça iyi bir işim var. bir çocuğum olmasına rağmen her gören maşşallah der bana. yüzüm güzldir. oldukça güzel giyinirim. cilt bakımımıma, vücudumun temizliğine, çook dikkat ederim. evimde oldukça pratik bir ev hanımıyımdır. yani dört dörtlük olmasa da herşeye yetişmeye çalışırım. cinsel hayatımızda fena değil. en azından farklı şeyler deneyebiliyoruz. ben anlamadım ne arıyor bu adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…