E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi maviduvar1
-
evet güzel fikir.Konu is ise ve aciliyeti var ise ki ayni seyi bende yapiyorum yarim saat degil bir saat bile konusurum.Ailesine sorun yaratmayacagini bildigim yani esleri beni taniyan arkadaslarimla gece 12 yi gecmemek sureti ile yine is konusunda telefonla gorusurum. Benim esimde bilir ne konustugumu karsidakinin esi de bilir.
Senin yasadiklarin, bence esin kesinlikle seni aldatiyor anlamina gelmiyor. Bence tek yapman gereken bahane uretmeden esini takip etmek. Bence sakin kii arayip konusma. Yani ben olsam yapmazdim, elime ne gececek ki. bana aa afedersiniz mi diyecek. Esine soyleyecek ve esin sana bagirip cagirip taktik degistirecek.
Eline somut kanitlar al. Gercekten aldatiyorsa tekmeyi basarsin artik.Boşanma davası aç ve sundugun deliller ile donuna kadar al. Unutma bu delliller velayet durumunu bile etkiler.
Yani eğer çok şüpheleniyorsanız gidip özel dedektif tutun
Bunu şaka olsun diye söylemiyorum.En hissettirmeden
içinizi rahatlatacak yöntem gibi geldi.:1closedeyes:
herkese merhaba
işlerim çok yoğundu. ancak oturabildim bilgisayar başına. o nedenle şimdi yazabiliyorum. ne yapacağımı bilemiyorum. takip işini ben de düşündüm ama bir tane arabamız var. onu da dışarı çıkarken o götüryor. dışarı çıkarken ben çıkıyorum demiiyor sadece. gideceği yeri söylüyor. ama nederen bileyim oraya gittiğini. dün akşam maç izlemeye gidiyorum dedi. maç falan var mıydı bilmiyorum. ona birşeyu sormayacağım. sorsam da evet karıcım ben aşık oldum. ikinizi idare ettim demez zaten. sadece benim şüphelendiğimi anladıkları için daha dikkatli davranırlar. eğer yakalarsam boyutu ne olursa olsun asla affetmem. sonuçta beni gözden çıkarmış, gönlü başkasına akmış bir adamdan ne hayır gelir bana. dün kavga ettik diye dertleşmiştir onunla belki de. ancak bu bile bir başlangıçtır. ben neden birini arayıp dertleşmiyorum, kendimi sokaklara atmıyorum da evde çocukla kalıyorum. ben sabahtanberi bekliyorum. belki arar özür diler dün için diye. ama belki de onunla beraberdir, birbirlerinin ruhlarını okşuyorlardır. hanım kızımız ona destek oluyordur.
benim pişirdiğimi yiyecek, benim yıkadığımı ütülediğimi giyecek, gidecek elinm kızlarına kur yapacak, belki de koynuna alacak. benim hiç işim olmaz. sadece sessizce takip etmeyi düşünüyorum. yakaladığım anda da tekmeyi savururum. ama hiçbir zaman gerçekleri bilemicem. onunla birşeyler yaşadıysa bile şunu yaptık bunu yaptık demez herhalde.
bunu nasıl yapacğım ki. büyük ihtimalle otobüse o bindirecek. kimseye açmak istemiyorum bu konuyu. ne aileme. ne arkadaşlarıma.
Ben sacmalik yaptigimi dusunmuyorum. Arkadasim bu tamamen insanlarin karakterleri ile ilgilidir. Ben konusurum ustelik sacmalik falan olarak ta gormuyorum. Soyledigim gibi esimde bilir konustugum kisinin eside. Ama espiri konusunda sana katiliyorum. Bu arada ne alaka yani karsi cins. Kadin erkek konusmasimi yapiyoruz, yoksa is arkadasi olarak is hakkinda mi konusuyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?