Galiba aldatlyorum

Aldatılıyor musunuz bilemem? Bahsi geçen şakayı ; eşim bana değil birsürü insanın içinde, evde sadece ikimiz varken dahi söyleseydi olay çıkarırdım. Densizlik yapılırda bukadar mı abartılır?

Nasıl olduda dönüp orada buna uygun bir cevap veremediniz...
Nasıl altında kaldınız bukadar çirkin bir şakanın!!!

Zaten bu şaka da eşinizin iş ilişkilerindeki muazzam seviyeyi!!! gösteriyor.

Not: ış arkadaşı ile gece bile olsa 31 dakika konuşması aldatıldığınıza delalet değil bence... He benim eşim konuşabilir mi gecenin bir yarısı 31 dakika... Kesinlikle hayıryasakkelime Ayrıca bu konuşma süresi de çok manidar kardeşim...:1shok:

evli bir adam ne olduğu belirsiz bir iş arkadaşı mırç mırç şakalar yazık çaresizce uğraşan bir kadın allah ıslah etsin böylelerini üzülme arkadaşım sen 9 yıl dile kolay aldatmamıdır kanaatin bilemiyorum ama bende uyanan ilk izlenim bu yönde umarım 9 yılın hatrına böyle bir yanlışı yapmamıştır eşiniz

ben hamileyim ve hamile oldumdan dolayı çok hassasım sürekli aldatıldımı düşünüyorum.. araştırıyorum soruyorum soruşturuyorum.. çok kötü bu şüphe..
benim bildiğim gördüğüm kardeşim eşlerde bizlerde böyle iyi bi iş yerinde çalışmayacaktık.. benim eşimde özel bi şirkette muhasebe müdür 3-4 ayda bir sürekli şehir dışına gidiyor iş icabı bir sürü insanlamuhattap valla inşaatcı olmasını tercih ederdim ne yalan söyliyeyim

ben yaptığı şakayı alamadım acıkcası neyse..
umarım aldatmıyordur..
kızın numarasını gizlice alsanda kızın karşısına dikilsen.. eger aldatmıyorsa ilişkileri yoksa bile gözdagı verirsin ne aıyorsun kocamı mesai saatleri dışında falan de

İyi de neden erkek ismi ile kaydetsin, adam size açık açık kız bana yürüdü benim de hoşuma gitti demiş. Çocuğun kabulümdürü söylemek nedir...

Eşinizin bariz bir şekilde yakalanma korkusu yok.

bunu nasıl yapacğım ki. büyük ihtimalle otobüse o bindirecek. kimseye açmak istemiyorum bu konuyu. ne aileme. ne arkadaşlarıma.
Otobüs hareket edip Terminalden çıktıktan sonra ilk yolcu aldığı yerde in.otobüs şehirden ayrılmadan inersin eskimiş mi ☺ hay allah

8 yıl geçmiş sonucu merak ettim diyor.
komiksiniz.
=) gerçekten enteresan.

2009 konusunu nasıl da bulup çıkarıyorsunuz.

O kızı da eşini de takibe al. Fatura dokumanindan öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…