Galiba aldatlyorum

Allah'tan belalarını arıyorlar canım...

bence o birşey aramasa da karşı taraf zorla onun aklını karıştırıyor. iş yerinde yaptığı espiri aralarında ki seviyeyi gösteriyor. kaşıdaki ucuz hafif bir bayan seviye yok arada... adamın akılna karpuz kabuğu düşmüş.. ya olursa fena olmaz macera yani..
iş yerine arada gidin yada birnini başına gelmiş gibi bu tür bişiyi anlatın. bu tür peynirler oldukça evli nşanlı tüm erkekler tehlike altında....:enbuyukkk:klava:

evet seni aldatma aşamasının başında bence..dikkat etmelisin..
onu kendi tarafına çekmeye çalış..elinden geldiğincede yalnız bırakmaa bence...

cnm macera arıo demkki tek derdi obenneyaptımki
Allah akl fikr wersn ne diyelim..bence o seni kaybednce anlck ne kadr yanlş bi şey yaptığını

icime daral geldi gercekten cok uzuldum ayaklarin yere basiyorsa kendine guveniyorsan bence esiyin aklini basina getirmelisin bence aralarinda bisey varsa o kadinada kocani al ben yiyemedim sen ye deme giden icin hic mucadele edilirmi bilemeyecegim ama ortada bir durum varsa ve bir aileyi zedeliyorsa kapisini kapatip ohh keyfim dedirtme o is yerinide o kadinin basina yik kocanida seviyorsan cocugun icin bu olayi kapatmalisin bence sessiz sakin bu kadina yaptigi aptalligin sonucunu gostere bilsen keske
bazi kadinlar sirf bir anlik hevesleri icin evli erkeklerle dost olabiliyorlar onlari allah bildigi gibi yapsin

Umarim ortada hic bisey yoktur canim allah yardimcin olsun

benc de gayet mantıklı bi firkir..hat al ,ama rehberde adının kullanılmasını istemedğini belirt bayiideki görevliye böyleleikle hattın kimin adına kayıtlı olduğunu bulamaz..katılıorum arkadaşıma aynen onun söledği gibi yap derim ben de..umarım düşündüğün gibi bi durum değildir...:sinifsinif:

Canım,üzülerek okudum yazdıklarını
Önyargılı yaklaşıp,kesin birşey var demek doğru olmaz ama
Sen yinede takibi bırakma
Bugün olmasa bile,ileride olabilecek olaylara mani olursun en azından.
Açık vermeden izle bakalım
Neticeyide bize bildirisen sevinirim.
Öpüyorum seniŞeniz

sanırım eşiniz kendini kanıtlama adına sizi kıskandırmaya çalışıyor yani şu bunu dedi şu şöyle dedi diye yoksa sağlıklı yürüyen evliliklerde ve bireylerde böyle konuşmaların olması bekelemez belliki ezikliği var ama bu eziklik henüz yapmamışsa bile dediğim gibikendini kanıtlama adına icraata dönüşebilir dikkatli olacaksınız gözlemci olacaksınız ve netleştirdiğiniz takdirde de basacaksınız kıcına tekmeyi ha birde evli bir adamın kavga dahi edilse ne işi var sabahın o saatlerine kadar dışarıda ciddi şekilde uyarmaslısınız bence hareketlerine dikkat etmesini yoksa bu şekide daha fazla ilişkinizi yürütemeyeceğinizi söylersiniz erkeklerde kaybetme duygusu kurulmuş düznlerinin bozulacak olma duygusu sarsıntı yaratır başka ne diyim kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz yanılırız ve sadece bir dönemdir eşinizin yaşadığı

Olaylar kesinleşmeden konuşmamak istiyorsunuz sanırım, ama olaylar netleşince de basiretim bağlandı konuşamadım dersiniz.

Yazdıklarınızdan karşılıklı bir flört yaşadıkları izlenimi edindim. Bence başında alın önleminizi, eşinize hissettiklerinizi söyleyin ve X ile ne konuşmasını, ne de gizli gizli yazışmasını kabul edeceğinizi belirtin. Arkadaşım derse, bu arkadaşlığı onaylamadığınızı keza aynı durumda siz olsanız eşinizin onaylamadığı kişi ile arkadaş olmayacağınızı söyleyin. Eşinizin iş yerini daha sık ziyaret etmeye çalışın. X civarınızda iken eşinizle samimi konuşun, eşinizin ve X'in surat ve davranış şekillerini gözlemleyin.

zaten bu kadar özellik bir arada olduğu için kaldıramıyorlarya bitanem bak sen işinde güzünde başarılı olmayan evi çocuğu eşini saifl eden hiçbirşeyden anlamayn bir kadın olsaydında görseydin o zaman nasıl el üstünde tutuluyorsun sen ne kadar iyiysen ikili ilişkilerde o denli kıymet bilinmiyor

aldatıyo dıyemem sahsen ben..
x bayanla konusmasıda iş yerılerı aynı demıssınız ıs ıcınde olabılır..
sehır dısına cıkıyom dıyerek esınızı takıp edebılırsınız ..

is icin 31 dakkika konusulmaz kar kafa:mymeka::hulya:
hem sekreteri neden caldiriyo , sonra adam disari cikiyo 31 dakka konusuyor, 31 dakka esinin yaninda konussa ya, ben müsterilerimle bile 31 dakka konusmuyorum 5 dakikada bilemedin 6 dakikada satacagimi satiyom:hulya:

(nekadar cok 31 kullanmisim :jeyyar:):roflol:

Hiç mi türk filmi izlemediniz.
Arabaya o bindirsin sen garajdan çıkmadan in.
SOnra düş peşine.
Eğer varsa böyle bi durum(umarım yoktur)
Vur tekmeyi.:mymeka:
Ayrıca o peyniride yolasım geldi -tatlicadiarzu-
Ne demek çocuğunla kabulüm.
Sanki çocuğun anası yok.Bİ laf edecem de ayıp kaçar.
Bari pislik diyim sadece :umursamaz:

ya tamam espride gülünecek birşey yok tamamen patavatsızca edilen bir laf...bu hayatta herşey insanlar için bu bir gerçek olmaz olmaz yok...olmaz olur...bunlar kabulum..
ama bende işyerimden tanıdığım ya da beraber çalıştığım mesai arkadaşlarımı herhangi bir sebepten izin günü ya da off saati arayabilirim.konuşabilirm..konunun durumuna bağlı..hıı yarım saat olmaz belki ama telle konuşmayı sevmediğimden kaynaklıdır bu.işle ilgili olması gerekmez . ama varsa önemli bir haber,biriyle bir konuyla ilgili bir gelişme .gün içinde yaşanan bir olayın kritiği iş zamanının dışında yapılır.gayet normal bence..yaptığım birşey..bende nişanlıyım tepki almadım..aradıklarımda yada arayanlarda evli-nişanlı onlardanda böyle bir tepki gelmedi.benim konuştuğum kişileri nişanlım bilir...benide onların eşleri bilir....ama burada durum sizin kızla samimiyetiniz olmayışından kaynaklanıyor bence..
tekrar söylüyorum..bence ne var böyle bir aldatma olayı ne de yok...siz takibi ele alın...ama böyle telefon konuşmaların ya da iş yerindeki arkadaşlarıyla kurulan her samimiyetinde sonunun aldatma olmayacağını da bilin...

evlilerin düzeni kurulu,meslekleri ve paraları var, o yüzden kızlar uyanık farketmiyo evli,çocuklu olması,düzeni iyiyse maddiyatda varsa,napsın kendi yaşıtını,işsiz güçsüz takımını.
Yatağına da girer valla merak etme, on iğrençlik olarak bile kabul etmez.
tek derdi herifi bağlamaktır bence.
Kızlarrr kocalara sahip çıkmamız lazımm.
Ortalık kötüü.:1ninca:

ben olsam böyle yapardımmm:lepi:

Eşiniz yönetici pozisyonundaymış, öyleyse böyle abuk subuk şakalara meydan bırakmayacak. Eğer bu X böyle şakalar yapayorsa demekki aralarındaki samimiyet ilerlemiş durumda.
Eşinizin tavırları ne kadar şüphe götürse de, bence 31 dk.lık telefon görüşmesine takılmayın, iş için ben bundan daha uzun süre görüşmeler yapmışımdır.
Bence diğer arkadaşların da dediği gibi gidiyor gibi yapıp eşinizi izlemeniz. Ne foyası varsa ortaya çıkar.
İnşallah sizi aldatmıyordur. Ama takip etmekten başka çözümü yok gibi gözüküyor.

canim yazdiklarini okudum insallah bisey yoktur diyecem ama biseyler var galiba
ne yaptin dungece aldinmi numarayi ...benim bir tanidigim vardi hatta uzaktan akrabam 2 cocuklari vardi adam karisindan supheleniyodu eve kamera koydu megersem komsusu bir adam 6 cocuklu onu oyle yakaladi aninda bosadi mahkeme cocuklarini adama verdi oyle bir anne olmaz zatenn ..bence sende boyle yap eve olmazsa dedektif tut bir arastir bos degil bu bence .hatta boyle bir arkadas vardi burada sedef _80 diye esini ayni bu sekilde takip etti ve olayi kopardi bizde destek vermistik boyle plan yapmistik sonuc suphelendigi gibi cikmistiii simdi bosandi herif köpek gibi pismanmis kizida isten attirmis ortdaki calisanlarr ..hayatini simdi duzene soktu sayilir arada giriyor buraya

herkese merhaba
dün birşey söylemedim. ama bir önceki akşam ettiğimiz kavgadan dolayı benden özür diledi. herşey normale döndü gibi. tabi onun için. ben hiçbirşey söylemedim. kızlar ben kocamı seviyorum ama böyle bir ilişki varsa sanırım onu bir daha içim almaz. bende gelişmeleri takip edeceğim. sonunda ne olacağını inanın çok merak ediyorum. bugün gidiyorum malesef. gitmek zorundayım. birşeyler düşünüyorum henüz karar verebilmiş değilim. en azından komşuma söyleyeyim diyorum. ayrıntı anlatmadan göz kulak ol diye. böylece hep evde miydi yada eve hiç gelmedi mi öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…