- Konu Sahibi maviduvar1
-
herkese merhaba
dediğim gibi birşeyde sormuyorum. ne hali varsa görsün. ben herşeye hazırlıklıyım. maddi anlamda ona muhtaçta değilim. öğrenince afedersem kendime olan saygımı yititririm. dedim ya gönlü başkasına akmış bir adamdan hayır gelmez bana.
bana gelince oldukça iyi bir işim var. bir çocuğum olmasına rağmen her gören maşşallah der bana. yüzüm güzldir. oldukça güzel giyinirim. cilt bakımımıma, vücudumun temizliğine, çook dikkat ederim. evimde oldukça pratik bir ev hanımıyımdır. yani dört dörtlük olmasa da herşeye yetişmeye çalışırım. cinsel hayatımızda fena değil. en azından farklı şeyler deneyebiliyoruz. ben anlamadım ne arıyor bu adam.
herkese merhaba
dediğim gibi birşeyde sormuyorum. ne hali varsa görsün. ben herşeye hazırlıklıyım. maddi anlamda ona muhtaçta değilim. öğrenince afedersem kendime olan saygımı yititririm. dedim ya gönlü başkasına akmış bir adamdan hayır gelmez bana.
bana gelince oldukça iyi bir işim var. bir çocuğum olmasına rağmen her gören maşşallah der bana. yüzüm güzldir. oldukça güzel giyinirim. cilt bakımımıma, vücudumun temizliğine, çook dikkat ederim. evimde oldukça pratik bir ev hanımıyımdır. yani dört dörtlük olmasa da herşeye yetişmeye çalışırım. cinsel hayatımızda fena değil. en azından farklı şeyler deneyebiliyoruz. ben anlamadım ne arıyor bu adam.
cnmm durumuna çok üzüldüm:a015:
bu ewli adamlarn çekclğini de anlamadm gitti zaten.ortada da bi çock war ya sen nasl bunu yaparsn??klava:
eşni düşünmüosa çocğunu düşünmeli insan:1shok:
bence de arkadşm şehr dışına gidiorum de ama onları yakala bakalm o zman napcklarklava:
dün gercekten maca gitmistir benim esimde gitti cünkü
ama 30 dk tel görüsmesi
simdi sehir disi olayi biraz zor sen ilk benim dedigimi yap bakalim bugun git hemen yeni bir hat al
aksam esinden numarayi al git tuvalet yada banyoya git orda mesaj cek sonra kendi hattini tak ve bekle bakalim esine tel yada mesaj gelecekmi
herkese merhaba
aldatıyo dıyemem sahsen ben..
x bayanla konusmasıda iş yerılerı aynı demıssınız ıs ıcınde olabılır..
sehır dısına cıkıyom dıyerek esınızı takıp edebılırsınız ..
kardeşim ne istiyolar evli erkeklerden anlamıyorum bekarların suyumu çıktı arkadaşım bekle şimdi tepki gösterme kadınlık hislerimiz yanılmıyo içine bi kurt düşmüş ama bekle elinde yüzüne çarpcak iyi bi kanıtın olsun yatağına girecek kadar iğrençleşmez heralde hem olsada nasıl anlaşılırki ay kafam durdu yine ahhhh
Olaylar kesinleşmeden konuşmamak istiyorsunuz sanırım, ama olaylar netleşince de basiretim bağlandı konuşamadım dersiniz.
Yazdıklarınızdan karşılıklı bir flört yaşadıkları izlenimi edindim. Bence başında alın önleminizi, eşinize hissettiklerinizi söyleyin ve X ile ne konuşmasını, ne de gizli gizli yazışmasını kabul edeceğinizi belirtin. Arkadaşım derse, bu arkadaşlığı onaylamadığınızı keza aynı durumda siz olsanız eşinizin onaylamadığı kişi ile arkadaş olmayacağınızı söyleyin. Eşinizin iş yerini daha sık ziyaret etmeye çalışın. X civarınızda iken eşinizle samimi konuşun, eşinizin ve X'in surat ve davranış şekillerini gözlemleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?