Galiba aldatlyorum

eşin yanında çalışan biriyle tlf da 31 dakika ne konuşabilir ki?iş yeri yetmiyor mu? ben seni üzmek istemiyorum ama o şaka adı altınta yaptığı şey çok saçma nasıl buna müsade ettin hiç mi tepki vermedin o kız sana bunları nasıl söylüyor sen yannda çalışanlarla nasıl ilişki kuruyorsun diye?
ben olsam öyle şehir dışlarına falan çıkmam bu adamı takipe al.

ış arkadası sadece iş arkadasıdır ki bu bir bekar bayansa arada mutlaka bir mesafe olması gerekir bu soylediğime muhalefet cok cıkacaktır eminim buna ama herzaman soylerim bekar bir bayanla evli bir erkek arasında her zaman bir mesafe olması gerekir bir bayanla erkek arasındaki laubali davranıslardan nefret ederim.Eger bu X kişi gercekten eşine cocugumla kabulumsun demişse saka yollu bile olsa ki ben buna saka demem patavatsızlıkta demem bunun adı baska bır seydir aslında.Bu X denen şahısda seviyesiz ahlakdan yoksun bir kişilik demekki. Ayyyyy valla cok snirlendim yaa cidden ne isterler insanların yuvasından Bekar erkek mi kalmamıs anlamadım. yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah ne diyim ki.sen yine sakinsin ben bu kadar sakin duramam inan bu lafı duymam bile yeterdi bana arar o x'i çarpar bölerdim valla

Gidiyorsanız çok fazla yapacak birşey yok...
Bu şüphe hep içinizde olacak...
Sizi anlıyorum gidiyorum diyipte.. kalıp takip etmek mümkün olmayabilir.
Buna durumunuz müsade etmeyebilir..
Eğer gercekten aldatıp aldatmadığını kanıtlamak istiyorsanız..
Sabredin.. sakin davranın ... bu her ne kadar zor olsada
Biz kadınların yakalayamıycağı şey yoktur. Çünkü erkekler çok aptal oluyor..sengözlerimebaksanab
Bizim gibi ince detaya inemiyorlar....
Yine söylüyorum boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın..opuyorumnanaktan

işyerindeki kadının kalitesiz bi kadın olduğu belli kısacası sürtük
neymiş çocuğunuda kabul edip evlenirmiş asil bir kadın böyle konuşmaz hiçbir sekilde
eğer eşin seni gözden çıkarıp bu kadına meyil ettiyse bas tekmeyi layığını bulmuş işte
şu takipleme işine gelince neden yatak odana kamere yerleştirmiyorsun sehir dışına cıkarken
çok küçük kameralar var yerleştir onu odanıza bu sayde kadının sen yokken eve gelip gelmediği belli olabilir

offf bu devirde kimseye güven yok ya biri teyzesiyle aldatır biri annesiyle biri iş arkadaşıyla kıyamet mi yaklaştı ne:S:S

Farklı birşey söylemek istiyorum. Bahsettiğiniz tarihteki maçı TV verdi yani şifreli kanalda değildi. Herkes evinde izleyebildi.

Eşiniz şifresiz maçları da mı evde seyretmek yerine dışarıda seyreder.

Dedektif gibisin :lepi: nasılda yakalamış açığını..
Bak dedim ya bu erkekler süzme
:ecrin_bebek:

Aldatan,heves peşinde koşan erkeklerin hepsinin tıpasını açıp havasını boşaltacaksın,sonra post olarak kullanacaksın evinin en nadide köşesinde..
Ya da daha iyisi,boşayıp,donuna kadar alacaksın..
Ne uğraşacam valla,tıçına baka baka gitsin,ceketini veririm belki...
Ama donunu aslaaaaa

erkekler erkek erkeğe maç izlemeye bayılırlar genelde..hep birlikte tribün havası yaratarak maçın havasına daha çok girerler..evde yayınlanmış olsa bile dışarıda izliyor olması aldatıyor anlamına gelmez ama telefonda konuşmaları..vs aldatıyor olma ihtimalini yükseltiyor...

tabiki haklısınız ama çok yakın bir arkadaşımın karısını aldatırken uyguladığı yöntemdi sonradan öğrendik uyarmak istedim.

Her maçta erkek erkeğe muhabbetiyle çıkar sevgilisiyle buluşurmuş.

tabiki bir yöntem..benim de bir tanıdığımın eşi namaza gidiyorum deyip sevgilisine gidermiş...
arkadaşın yapacağı tek şey bi dedektif tutmak şehirdışına çıktığında yoksa öğrenemez...maddi durumu da iyi bence tutmaması için bi sebep yok..kimse salak yerine konulmak istemez..

:1shok::1shok: inşallah carpılır
ay bu erkekler seylerinin derdine düşünce seytana pabucunu ters giydirir valla

biz kadınlar genelde hep ınanmak istediğimize inanırız galıba sende öle yapıyosun kzın adını neden degiştırsınkı senın bıldıgın bırı işle alakalı yanı aramaları için bahanesi zaten hazırrr eşine hiç bişey belli etme bıgun bence takıp ettt bıde sakın benı aldatıyormusun dıye sorma bunu sormak erkege hee böle bı ıhtımalım var düşüncesını uyandırır

eşinin telefonu ortada kalabiliyor anladığım kadarıyla.
eşinin telefonundan mesaj at.nasılsın..nerdesin falan .diye bakalım cevap nasıl gelecek.
gerçi ertesi gün eşinle konuşup onun mesajı atmadığını öğrenebilir... CADIARZU

Adam ters mantıkla hareket ediyor da olabilir..Bak görüyor musun?seni aldatsam tlf.da adını gizlerdim filan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…