- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi Amazing family
-
benim oglumda bir yasinda.. ayni dertten muzdaribim.. goren bu daha iyi gunlerin bir yurusun de o zaman gor bak diyor.. bu iyi gunlerimse gelecek gunleri dusunemiyorum bile..
cok hareketli surekli pesindeyim.. gun icinde uyumasini bekliyorum ki o 1 saatlik uykuda hem evi toparliyorum hem yemek yapmaya calisiyorum..
ben de cok dusunurdum acaba kotu bir anne miyim diye de degiliz ya.. Sinirlerimizin yiprandigi bardagin tastigi anlarda oluyor yani olabiliyor bu tur kizmalar falan. anneyiz tamam ama insaniz da.. bir yere kadar sabrediyor insan..anlik patlamalar olabiliyor..
kendime ayirdigin zaman bu saatler oglumun uyudugu an..
Cok cok zormus annelik..
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsinn..
Her anne bu tur tepkiler verir. kotu bir anne degilsiniz
kesinlikle katılıyorum... kimbilir siz öcü gelıyor dediğinde zavallı beyni neler kuruyordur ki çocukların hayal dunyasını tahmin edersiniz. öcü gelıyor yerine telefonunuzdan ninni açın yada siz ninni söyleyin masal anlatın falan filanKorkutarak uyutmanın ne kadar kötü olduğunu BİLE BİLE aynı şeyi tekrarlıyorsanız kötü bir annesiniz bence.
Bir süre sonra altını ıslatmaya başlar uyurken, bir de o zaman başlarsınız sinirlenip korkutmaya.
Nur topu gibi sorunlu bir çocukluk, ergenliği olur. Mis.
Evet zor ama yapma arkadaşım beterin beteri var benim kızım iki yaşında saat 10 de yatsa 12 de kalkar 12 de yatsa 2de kAlkar uyuma saati sabah 5-6 benim uyuduktan bir iki saat sonra da altı aylık oğlum uyanır kafam patlıyor bütün gün genede şükürler olsun verene ya sağlık sorunu olsaydı varsın uykusuz kalalım hep böyle olacak değil ya annelik emek ister sabır et demesi kolay diyebilirsin ama benim durumum daha beter ailemden ve eşimin ailesinde uzağz yardım edecek kimsem yok eşimden başka ay ne dolmusum ne dokuldum2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
korkutma kı candır o can sinirleniyorsun biliyorum ama bir evlada sahip olmak ıcın herseyini vercek ınsanlar var biri ben ve acıklamalarda var korkutularak buyuyen cocugun ozguveni cok zayıf olurmus2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?