- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bi anne vicdanen rahatsız olup kendini sorguluyorsa o anne kötü değildir kimsennde demeye hakkı yoktrEvet kotu.
Son cumlesine cevap verdim ve durust oldum.Bi anne vicdanen rahatsız olup kendini sorguluyorsa o anne kötü değildir kimsennde demeye hakkı yoktr
Dürüstlük anlayışımız farklı demek ki ya da anne değilsin...Son cumlesine cevap verdim ve durust oldum.
Bak konu sahibi diyorki uyumadigi icin sabirli olamiyorum kiziyorum korkutuyorum.sonra vicdanen rahatsizlik duyuyorum.mesela ben korku filmi izledigimde ruyamda goruyorum korkuyorum.cocukta korkutularak uyuyor beynine isliyor ruyasinda yavrucak korkuyor belki.evladina kotuluk yapiyor..varsin yarim saat bir saat sonra uyusun.belki direk kotu annesin demem hos ve yerinde olmamis olabilir ama evladina kotuluk yapiyor.hem bunun anne olup olmamayla da alakasi da yok.anne olmayan cogu bayanda burda bilincli anne adaylari ve bende anneyim.Dürüstlük anlayışımız farklı demek ki ya da anne değilsin...
Yanlış olduğunu söyleyebilirsin aynen şu an olduğu gibi doğrudan kötüsün demek hoş olmamış hele bi annenin demesi mesela bende ev kazalarında çoğu zaman anneyi suçlarım bu kazalar kötü anne olduğunu göstermez ama önlem almadığı için kötü yaparBak konu sahibi diyorki uyumadigi icin sabirli olamiyorum kiziyorum korkutuyorum.sonra vicdanen rahatsizlik duyuyorum.mesela ben korku filmi izledigimde ruyamda goruyorum korkuyorum.cocukta korkutularak uyuyor beynine isliyor ruyasinda yavrucak korkuyor belki.evladina kotuluk yapiyor..varsin yarim saat bir saat sonra uyusun.belki direk kotu annesin demem hos ve yerinde olmamis olabilir ama evladina kotuluk yapiyor.hem bunun anne olup olmamayla da alakasi da yok.anne olmayan cogu bayanda burda bilincli anne adaylari ve bende anneyim.
Dusuncenize saygi duyarim ancak konu sahibini uzduysem ozur de dilerim.insallah kirmamisimdir kendisini.Y
Yanlış olduğunu söyleyebilirsin aynen şu an olduğu gibi doğrudan kötüsün demek hoş olmamış hele bi annenin demesi mesela bende ev kazalarında çoğu zaman anneyi suçlarım bu kazalar kötü anne olduğunu göstermez ama önlem almadığı için kötü yapar
Edit: hiç bi anne kötü değildir bunı sorgulama hakkına asla kendimde bulmuyorm hayırlısıyla büyütün çocuklarınızı:)
Çok saolun söyledikleriniz biraz moral oldubenim oglumda bir yasinda.. ayni dertten muzdaribim.. goren bu daha iyi gunlerin bir yurusun de o zaman gor bak diyor.. bu iyi gunlerimse gelecek gunleri dusunemiyorum bile..
cok hareketli surekli pesindeyim.. gun icinde uyumasini bekliyorum ki o 1 saatlik uykuda hem evi toparliyorum hem yemek yapmaya calisiyorum..
ben de cok dusunurdum acaba kotu bir anne miyim diye de degiliz ya.. Sinirlerimizin yiprandigi bardagin tastigi anlarda oluyor yani olabiliyor bu tur kizmalar falan. anneyiz tamam ama insaniz da.. bir yere kadar sabrediyor insan..anlik patlamalar olabiliyor..
kendime ayirdigin zaman bu saatler oglumun uyudugu an..
Cok cok zormus annelik..
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsinn..
Her anne bu tur tepkiler verir. kotu bir anne degilsiniz
Öğle uykusunu hiç atlatmam Benim zorumla yatağına yatıyor ama yarım saatte de uyuyor. Acaba öğlen uyutmasam mı ?Lütfen öcü vs diye korkutmayin çocuğunuzu, gündüz uyuyor mu ? Mesela benim oğlumda 2.5 yaşında gündüz uyursa aksam 12 yi geciyor uyumasi, ama uyumazsa en erken 7 de başlıyor uyku demeye 8 de yatıyor bazen bu uzuyor... mesela şuanda 00.20 de yatti artik ayakta duramıyordu ama hala yatmayacam diyor yataga koyunca uyudu hemen...
Günde kac saat uyuyor sabah kacta kalkiyor ona göre uyku saatleriyle oynayın
Devam etmicem tabiki o Benim canım ona daha fazla kötülük yapamam28 yasindayim. Akrabalara gittigimizde sokakta oynamayim diye, merdiven altinda munganga diye bi öcü var derlerdi
Nasil bir korkuysa hala unutmamisim. Yapmayin
Kotu annesiniz diyemem ama hala daha bu sekil uyutursaniz malesef kotu anne olacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?