- Konu Sahibi Amazing family
-
benim ikiz kizlarim o donemlerde tam yaramaz denilen cocuklardi .iki cocugumada hic bagirmadim.of bile demedim.dusun iki tane aglatmadimda korkutma cocugunu ileride bi sefer onaramadigin seyler olur .sabirli ol.
canım kötü bi anne değilsin. tabi ama yapmamalısın2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
ne güzel uyarmışsınız. kadın zaten vicdan yapıyor belli ki sorgulayan bir anne resmen yerden yere vurmuşlar. yönlendirme yerine daha da kötüye davetiye çıkarmışlar. ama sizin yorum baya yapıcı +1Allah aşkına korkutmayın şu çocukları. Öcü nedir ya? İleride başedemeyeceği büyük korkuları mı olsun istiyorsunuz? Asla yalnız kalamayacak, sırtını duvara vermeden oturamayacak, karanlığa bakamayacak ve belki kekemelik yaşayacak. Bunlar hep ihtimal dahilinde.
O sizin evladınız ve onun için her şeyin en iyisini istersiniz değil mi? Ama onu korkutarak ona büyük kötülük yapıyorsunuz.
Lütfen vazgeçin bundan. Uykusu geldiğinde şıp diye yatıp uyuyan çocuk o kadar az ki. Hepimiz geçtik bu dönemlerden. Sizinki de geçecek ama biraz sabır.
2,5 yaşında bir oğlum var. Tahmin edersiniz ki onu canımdan çok seviyorum. Fazla hareketli akşama kadar çok yoruyor. Gece uyutamıyorum. Bu saat oldu daha yeni kapadı gözlerini. Kızlar Benim sorunum şu ki artık uyusun diye kızıyorum çoğu zaman da korkutuyorum öcü geliyor felan diyevicdanen hiç rahat değilim o benim kuzum Ve ben ona iyi davranmıyorum uyumadı diye azarlayıp korkutuyorum sonra pişman oluyorum üzülüyorum ama sabrım tükeniyor Ve yine aynısını yapıyorum. Ben kötü bir anne miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?