galiba arkadaşımdan şüpheleniyorum ondan nasıl kurtulabilirim

insanbirbulmaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
158
144
33
Önce ki konularımı okuyanlar bilir. Bu arkadaş bana bir yillik evliyken iki sefer eşimi nişanlıyken kendi kardeşine düşündügünü söyleyen, ben eltimin kıskanç birı oldugunu anlatırken bana bence o seni kıskanmıyor eşın seni severek evlenmiş ya nesini sevmiş diye düşünüyor diyen biri. Eltim gerçekten kiskanç bunu benden çok eşim şöylüyor düşünün. Ve arkadaşın çok mutsuz bir evliliği var bunu da belirteyim.

Önceden çok yakındı evlerimiz. Çok sık görüşüyorduk. Tayinleri 2 saat uzakta bir yere çıktı taşındılar. Biz bir kere mecburiyetten gittik ben hiç ıstemeDigim halde onlarda kaldık. Kalacak başka yer yoktu. Suratı hiç gülmedi o zaman. Çok soğuktu. Aradan bir kaç ay geçti. Onlar da bize gelip kaldılar. Aslında kalmaları gerekmiyordu. Başta canım arkadaşım seni çok özledim falan diye yaklaştı. Sonra yine soğuk çok yapmacık davranDı Özlemiş gibi hali hiç yoktu.Biz misafir geldiğinde ayrı otururuz kendimizi sakinırız öyle rahat davranmayız ama bu sefer çok garıptı. Eşım odanın kapısını tıklıyor o da eşarpı nı çıkarmış saçı açık oturuyor başını örtmüyor normalde öyle bırı değil.Kapıyı çok az açmak zorunda kaldım. Ya seni görse. Yani sanki bilerek kendini göstermek istiyor gibi geldi. Bir de hamileyim . doğum yaptıktan sonra gelecekmiş bebek görmeye. İstemiyorum artık gelmesin benim evime. Soğuk davransam da anlamıyor. Aramız öyle iyi de değil ikimiz de çok soğuguz bırbırımıze karşı ( eşini kardeşime düşünmüştüm dediğinde tartışmıştık ) ama hala niye bu kadar gelmek kalmak istiyor anlamıyorum. Esin neyini sevmiş diyen biri açıkçası samimi gelmiyor. Ben bu arkadaşa nasıl kökten posta koyabilirim. Eşler de iyi anlaşıyor sadece benlik olsa bu kadar zorlanmazdım.Fikirlerinizi bekliyorum.

canım açık açık söyle görüşmek istemediğini eşine de hal ve hareketlerinden rahatsız oldum görüşmek istemiyorum de hayatınızdan çıkarın bir an önce için rahat etsin

Bence arkadasini boğmalısın:KK53:

Tamam söyledikleri çirkin şeyler ama yok saçı açık yok başı açık yok 'ya eşim gorseydi ' demenizde çok çirkin.

Siz eğer ailecek muhafazakar bir yaşam tarzınız varsa oda sizin kapıyı sonuna kadar acmayacaginizi biliyordur.

canım açık açık söyle görüşmek istemediğini eşine de hal ve hareketlerinden rahatsız oldum görüşmek istemiyorum de hayatınızdan çıkarın bir an önce için rahat etsin
Normal de lemi
Bence arkadasini boğmalısın:KK53:

Tamam söyledikleri çirkin şeyler ama yok saçı açık yok başı açık yok 'ya eşim gorseydi ' demenizde çok çirkin.

Siz eğer ailecek muhafazakar bir yaşam tarzınız varsa oda sizin kapıyı sonuna kadar acmayacaginizi biliyordur.
Normal de kendisi de gayet muhafazakar bir insan. O yüzden garipsedim zaten

esınıze soyleyın
kocasıyla samımıymıs ya
araya mesafe koyarsa sorun cozulur
mesela ararlar goruselım dıye
esın derkı cok yogunum bazı seyler bahane eder ısle ılgılı
sıze haber ederız yakın zamanda gorusuruz der erteler hep
onlarda bı sure sonra anlar ve uzak durur kurtulursun

Görüşmek istememek te haklısın da Anlamadığım nokta kadın niye saç baş açık oturuyor anlayamadım kocanda mı gözü var o gösterişi ilgi çekmek için kocana mı yapıyor yani ??? Çok tuhaf bi durum geldi bana konuşmaları vs çok can sıkıcı

Görüşmek istememek te haklısın da Anlamadığım nokta kadın niye saç baş açık oturuyor anlayamadım kocanda mı gözü var o gösterişi ilgi çekmek için kocana mı yapıyor yani ??? Çok tuhaf bi durum geldi bana konuşmaları vs çok can sıkıcı
Bilmiyorum ama ben misafirliğe gittiğim yerde erkek varsa saçım açık oturmam yani

nasıl direk görüşmek istemiyorum denir ki bir insana. Sen bana bunları bunları söyledin desem olur mu ki
Çok güzel söylenir :KK48: bende birisine söyledim yakın zamanda hiç pişman değilim keşke daha önce anlasaydım nasıl biri olduğunuda daha önce söyleseydim :p

nasıl direk görüşmek istemiyorum denir ki bir insana. Sen bana bunları bunları söyledin desem olur mu ki
beyle_577203.jpg

basbaya denir , görüşmek istemediğiniz insanlarla görüşmeyin yani ne var ki bu kadar uzatacak. söylersin sorarsa rahatsız olduğun hareketlerini. Bu bu hareketlerin beni kırdı samimiyetimiz zedelendi daha fazla gidip gelmek istemiyorum dersin. soruna gelecek olursak sonuçta siz kadın kadına oturuyorsunuz. ne kadar tesettürlü arkadaşlarım oldu kadın kadınayken hiç biri başı kapalı oturmuyordu doğrusu. evde erkek olsa ne olacak ki ? o muhafazakarlıkta büyümüş insanlar o erkekler de sonuçta girmezler ki odaya çat diye , arkadaşınız da biliyodur zaten sizin kapıyı açmayacağınızı sonuna kadar bence siz o konuda abartmışsınız. ayrıca kocanız günaha girmez arkadaşınızın saçını görünce korkmayın , gün içinde onlarca saç görüyor insanlar hangini anımsıyor ki ? ters bi cümle olmuş bence '' ya görseydi '' falan.. ne bileyim.. keşke arkadaşınız size '' senin neyini beğenmiş ki ? '' yada '' ben zaten senin kocanla kardeşimi evlendircektim cınımm '' dediğinde '' sen ne dersin be kadın ? alan memnuun satan memnuun , evimde senin gibi çıkarcı menfaatçi içten pazarlıklı insanlara yer yok çık git bir daha da görmeyeyim yüzünü '' deyip suratına kapıyı çarpsaydınız. evinizde ağırlamak zorunda kalmasaydınız.. yersiz olmuş görüşmeyi sürdürmek ..

beyle_577203.jpg

basbaya denir , görüşmek istemediğiniz insanlarla görüşmeyin yani ne var ki bu kadar uzatacak. söylersin sorarsa rahatsız olduğun hareketlerini. Bu bu hareketlerin beni kırdı samimiyetimiz zedelendi daha fazla gidip gelmek istemiyorum dersin. soruna gelecek olursak sonuçta siz kadın kadına oturuyorsunuz. ne kadar tesettürlü arkadaşlarım oldu kadın kadınayken hiç biri başı kapalı oturmuyordu doğrusu. evde erkek olsa ne olacak ki ? o muhafazakarlıkta büyümüş insanlar o erkekler de sonuçta girmezler ki odaya çat diye , arkadaşınız da biliyodur zaten sizin kapıyı açmayacağınızı sonuna kadar bence siz o konuda abartmışsınız. ayrıca kocanız günaha girmez arkadaşınızın saçını görünce korkmayın , gün içinde onlarca saç görüyor insanlar hangini anımsıyor ki ? ters bi cümle olmuş bence '' ya görseydi '' falan.. ne bileyim.. keşke arkadaşınız size '' senin neyini beğenmiş ki ? '' yada '' ben zaten senin kocanla kardeşimi evlendircektim cınımm '' dediğinde '' sen ne dersin be kadın ? alan memnuun satan memnuun , evimde senin gibi çıkarcı menfaatçi içten pazarlıklı insanlara yer yok çık git bir daha da görmeyeyim yüzünü '' deyip suratına kapıyı çarpsaydınız. evinizde ağırlamak zorunda kalmasaydınız.. yersiz olmuş görüşmeyi sürdürmek ..
kesinlikle haklısın
insan kendi kocasını kardeşine düşünen bir arkadaşla ve kocan sende ne bulmuş diyen biriyle görüşmemeli
zaten araya soğukluk girmiş kadın iyi niyetli değil ne gerek var aile boyu görüşmelere yatılı kalmalara
artık senle biz eskisi gibi değiliz desin
ama saç konusunda konu sahibine hak veremedim bazı insanlar aile zoruyla koca zoruyla kapanıyorlar eve gelince de hemen başını açmak istiyor olabilir veya evde kadın kadına rahat olduğunu düşündü açtı ne önemi var eşinin başı açık göresinin çıplak bir yeri açıkta görmemiş ya eşi her gün yüzlerce kadın görüyordur başı açık

Sana gelmek istediklerinde şimdi musait değilim ben musait olunca sizi ararım de hiç arama tekrar arasa yine musaitmisiniz diye ben musait olunca ararım dedimya de ve hiç arama salak değilya anlar istenmediğini bidahada gelmez

X