Galiba Ayrıldık..

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
34
Merhabalar...
Önceki konumu hatırlayanlar bilir, pek iyi gitmeyen bir ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü
cümle olarak bitti demesekte şuan konuşmuyoruz.
Hesap olayından sonra ben biraz kendimi geri çektim, soğuk konutıkça o dahada soğudu,
Hiç burnundan kıl aldırmıyor her konuda haksız olsa bile üste çıkıyor zaten.
Biz nereye gitsek haber veririz veririz birbirimize hep.

En son konuşmamız şöyle.
Ben: Amcamlara geçiyorum sen naptın?
O:Eve geldim uzanıyorum.
Ben: Ben soruncamı söylüyorsun nerde olduğunu.
O: En son ben yazmıştım, mesajın gelmemiş sen cevap vermeyince bende görmedin diye yazmadım.
Ben:Bakınca görürüm ne farkediyo, ben her koşulda sana haber veriyorum.Sanırım sen aramızdaki
gergiği uzatmak istiyorsun.
O:Ne alaka, öyleyse öyle o zaman.
Ben:Şu cevaplara bak. Tamam anladım ben.
O:Tamam.
Ondan sonra instagramda arabayla yolda giderken müzik paylamış sözleride söyle,
Şimdi Beni Beğenmez Olmuş
Bana Yüz Çevirip Gururlumusun
Bırak Bakmasın isterse Sussun
Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun
Dün akşam konuştuk en son, ne o yazdı ne ben..
Ben bir daha yazmayı düşünmüyorum.
Ama moralim çok bozuk bunalım modumdayım........

Bende öyle değildi kendi alıştırdı beni hatta kızlarla kendi kendime dalga geçiyordum ben sevgilime bir yer bildirimi yapayım diye :)
Neyse artıkk dediğiniz gibi inceldiği yerden kopuyor..
Zaten incelmişti ipler.
Bırak kopsun.
Ayrıca ben ilişkilerde yemek yedim uzandım tv izliyorum şu an çay içiyorum gibi gereksiz bilgi vermeye karşıyım. Napıyorsun denilmediği sürece.

galiba derken??merak etmeyin bence ayrilmamissiniz.en kisa sürede tekrar barisip, hayati birbirinize zehir etmeye ve ergence sarki sözleri paylasarak iliskinizin gidişatini ogrenmeye devam edersiniz..

Bunları yazdıran sinirlendiren o çünkü. Onun umurunda değil.
Hesap konunuzu hatırladım; sizin roller değişmiş gibi sanki... Boşver iyi olmuş: ailesinin maddi durumu çok iyiyken sürekli sizden otlaklanan işsiz sevgili...

Burada siz atarlanmışsınız ama haklı bir dolmuşluk var arka planda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…