Galiba bakiciyi kiskaniyorum :(

arada oluyor öyle. benim oğlanda ben hariç herkesin eline yapışıp giderdi. anne derdi insanlara. ama geçti. 3 yaşından beri aşk yaşıyoruz maşallah. kimseyi istemiyor benden başka. onları gelip geçici görüyor. bakıcı, öğretmen, anneanne hepsini. beni görünce olay bitiyor. maşallah. yani kıskanmaya gerek yok geçici bir durum.

Ayy başlığı okuyunca bende hafazanallah başka birşey düşündüm.
Ne güzel bebeğiniz appasını seviyor ki uykuda sayıklıyor. Ya kötü manyak bir dadı olsaydı?

yakında 21 aylık olacak oğlum var. yaşı sizinkine yakın. ananesi bakıyor. çok seviyor ananesini. torun nasıl sevilir az çok görmüşsünüzdür. ama annem diyor ki senin görünce bir başka çocuk oluyor. hadi oğlum evimize gidelim diyince ananesinin de elinden tutuyor hadi diye ama ben annesiyim. beni başka türlü seviyor. bunlar olağan şeyler. endişelenmeyin. çalışan anneyim korkularınızı az çok biliyorum. sevinin bence ne güzel bir bakıcınız var çocuğunuz seviyor. bence bebeğiniz rüya görmüştür belki başka bir abla bile olabilir. oğlum bütün gün abaaaa abiiiii diye bağıyor başka çocuklara

Şükret arkadaşım benimki 5 yaşında ablasını çok sever bazen bana gıcıklık olsun diye gel seni öpeyim dediğimde hayır ablam öpecek der koşar öper kıskanma şükret bende şükrediyorum ya sevmese ozaman neler olur Allah korusun bu arada evde kamera kesin olmalı bunuda bakıcı bilmeli bizde var sadece kızın odasında yok sesli kameralar bunu ilk günden beri biliyor zaten ben çoookkk bakıcı değiştirdim kamera olmasına rağmen nelerle karşılaştım şükret tadını çıkar:super:

Bu dusunceye gore calisan hic bi kadin dogurnamali:)) cocuk kimle vakit geciriyosa onu seviyo onu sayikliyo.

Bence çok şanslısınız. Çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebiliyorsunuz demek ki, çocuğunuz mutlu. Merak etmeyin, anneyi babayı iyi biliyorlar. 3 yaşından sonra size daha çok ilgi göstermeye başlar.

Bence buna üzülmek yerine bebeğiniz bakıcısıyla böyle güzel bir ilişki kurduğu için sevinin.
Belki rüyasında gördü, bakıcının adını uykuda söylemesi onu sizden çok sevdiği anlamına da gelmez ayrıca.
Kendinize yoktan yere dert oluşturmayın ve vicdan azabı da duymayın.
Epey uzun bir süre çalışmadan bebeğinizin yanında olmuşsunuz zaten...

Ay kıyamam ya. Kendinize yapmayın bunu. Annenin yerini kimse almaz korkmayın..
Çocuklar dönem dönem ona bakan kişilere düşkün olabilir.
Rüyasında görmüştür o an çok normal.
Oğluma babannesi bakıyor. Bir dönem hep onu isterdi, bir dönem beni, bir dönem babayı..
Şimdi 2 yaşında hep benim peşimde..

Ne güzel sevdiği biri bakıyor çocuğunuza..

19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu :KK43:
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .
olur böyle normal.. size duygusal olarak ağır gelmiş belli ki ama annesi sizsiniz.. tabiki size daha çok ihtiyacı var. anne kokusu bile onuniçin ne büyük mutluluktur. üzmeyin kendinizi. tüm gün onu gördüğü için sayıklıyordur ismi.. alışkanlıktan yani.. bende eşime habire işyerindeki kadın arkadaşımın adını söylüyorum yalnışlıkla.. :olamaz:dil alışkanlığıdır yani..

Bebekler ve çocuklar rüyalarında gündüz yaşadıkları şeyleri görür.
Bakıcı ablası ile gündüz vakit geçirdiği için rüyasında da onu görmüş. Ablasını sizden daha çok sevdiği için degil rüyasına ablası girdiği icin onun ismini söylemiş kiskanmanizi gerektirecek bir durum yok.

Evet zor bir durum malesef ama yine sizin bebeginiz abla diyormus. Benim 2 yasinda bakiciya veridgim kizim ona da ANNE diyordu:KK61: isten sonra nerdeyse yemek yapmiyor uyuyana kadar kizimla ilgilenir oynardim ama yinede anne derdi ona sizin ilginizle alakali degil yani. Normal olan bir durum eger istemiyorsaniz isten ayrilip siz bakmalisinz yoksa diyecektir engellenemiyor

Hiç üzülmeyin daha çok küçük çünkü. benim kızım babanesine, ananesine anne derdi. hatta benden daha çok onlara gitmek isterdi. çok üzülürdüm çalışıyorum diye. annem hep derdi üzülme annesi sensin anladığı zaman biz ne yaparsak yapalım senin yerin hep başka olacak diye. aynen de öyle oldu. sabır sadece...

bence sevınmelısınız boyle bakıcı buldugunuz ıcın , cocuga ne yapar ne edersenız de cocuk yıne anneye duskun olur .. ben bakıcılara guvenmedıgımden annemı yanıma alıyorum . kadın evını duzenını bırakıp bana gelıcek , temellı..

Evet zor bir durum malesef ama yine sizin bebeginiz abla diyormus. Benim 2 yasinda bakiciya veridgim kizim ona da ANNE diyordu:KK61: isten sonra nerdeyse yemek yapmiyor uyuyana kadar kizimla ilgilenir oynardim ama yinede anne derdi ona sizin ilginizle alakali degil yani. Normal olan bir durum eger istemiyorsaniz isten ayrilip siz bakmalisinz yoksa diyecektir engellenemiyor
Bızım bir tanıdığımız kızı da bakıcısına anne diyordu. Sonra annesi o senin öğretmenin atıyorum hadi Ayşe Öğretmenin okuluna gidelim falan diye diye unutturdu. Kız öğretmenim demeye başladı. Bakıcı tanıdıklarıydı arkadaslarıydı hatta kendi evinde bakıyordu.Sanırım kendi cocugu anne diyince kız da oyle ogrenıp anne dedi

Hiç takma benim annem ben ufacikken ayda en az 3 kere 36 saatlik nöbetler tutardi bazen bakıcı bulamayıp gunlerce halalarima bırakırdi o zaman ayni şeyleri yaparmışim halama filan anne dermişim (ki halam annemi çok sever kendi kardeşi gibi öyle ona karşı doldurdu gibi bir şey yoktu ben kendi essekligimden yaparmışim annemi uzmek için) ama annemin yerini kimse tutamaz iyi ki calisan bir anneymis iyi ki beni arada bir yerlere bırakmış cok da sevgiyle büyudum sosyal bir çocuktum annem de bana sevgisini hep sonuna kadar hissettirdi. Öyle çalışan anne suçluluklarina hic gerek yok sakın rahat ol

19 aylık bebeğime 1 yıldır aynı kız bakıyor. Ben 2 ay öncesine kadar evde idim. Ama bakicim da var idi. 2 aydır çalışıyorum. Ablası ile Güzel bir ilişkileri de var. Ama az önce bebeğim uykusunda onun ismini sayikladi durdu :KK43:
Anne demedi.. appa appa dedi ..
Ablasını sayikladi. . Bunu ilk defa yapmıyor da.
Bilmem neden kalbime bir hançer saplandi. .
İnanın işten geldiğim andan uyuyana kadar sadece onunla ilgileniyorum. .
Ama yetmiyor demekki. Kendime kiziyorum..bakamayacagin çocuğu ne diye dogurdun diyorum.
Çok Üzgünüm. .
benim kuzenim anneanneme ANNE diyordu :) annesi çalışmadığı ve anneannemle birlikte baktıkları halde,
annemin de bebek baktığı bir dönem oldu, çocuk annesinin kucağına gitmiyordu annem varken ama ne oldu annem işten ayrıldı, kuzenim büyüdü ve anne annedir gerisi hikaye, çocuk işte ama üzülmeniz çok normal kendimi sizin yerinize koydum benimde içim cız ederdi. iyi yanından bakıp bakıcı ablasını sevdiği için ve mutlu olduğu için şükredin, bebeklere işkence eden bakıcılar var Allah korusun.

Back
X