galiba bende boşanıyorum:(

derinin_annesi

Ey Aşk Nerdesin....
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.511
0
66
İstanbul
eşimle 6 senelik bir evlilğimiz var,5 yaşında da bir kızım.zaten sürekli problemler yaşıyorduk ama artık dün akşamki kavgamızdan sonra bana içindeki herşeyin tamamen bittiğini bundan sonra zamanın neler getireceğini bilmediğini söyledi..artık karım değilsin sadece çocuğumun annesisin dedi.eşimi seviyorum ayrılmak boşanmak istemiyorum...sizden fikirlerinizi bekliyorum ne yapcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum..sadece kızımı düşünüyorum ona cokk üzülüyorum:((

canımm çok üzüldüm bende 6 senem bitti evliliğime 5 yaşında kızım var.niye böyle bişey söylediki eşin yaaaa bana kırılma ama acaba başkasımı var.ne biliyim işte özür dilerim şimdiden ama aklıma öyle geldi.inşallahhhhhh düzelirsiniz yuvanız bozulmaz inşallah 2012 size mutluluk getirir.

canımm çok üzüldüm bende 6 senem bitti evliliğime 5 yaşında kızım var.niye böyle bişey söylediki eşin yaaaa bana kırılma ama acaba başkasımı var.ne biliyim işte özür dilerim şimdiden ama aklıma öyle geldi.inşallahhhhhh düzelirsiniz yuvanız bozulmaz inşallah 2012 size mutluluk getirir.

sağol canım ama başka birinin olmadığını biliyorum yani eminim dyorumya bi günlük bişey değil zaten tartışmalarımız kavgalarımız hep vardı bunlar birikmiş bazı seylerin sonucu

Eşiniz bunu kızgınlıkla söylemiş olabilir. üzerinde durmayın.
Ama bir özeleştiri yapın.
Gerçekten hatalı olduğunuz taraflar var mı?
Bir süre sessiz kalın. Öfkelenmeyin. Üzerinize düşeni abartmadan yapın.
Bakalım ne değişecek.

bu süreçte sakin ol sakın ama sakın onun karşısında ağlayıp yalvarma sakın..... inan çok önemli kendini toparla onunla aranızda sorun yaratan şeyleri değiştirmeye çalış.. nasıl anlatsam biraz cool ol hani ilişkiler başlarken daha birbirini tanımazken hareketlerimize bile dikkat ederiz ya denk geldiğimiz ortamlarda. öyle bir tavır sergile bunu bu sitede bir konuda okuduklarıma dayanarak söylüyorum

ama kesinlikle ağlayıp yalvarma tamamen biter ...
dilerim herşey düzelir tatlım senin ve kızın için hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Eşiniz bunu kızgınlıkla söylemiş olabilir. üzerinde durmayın.
Ama bir özeleştiri yapın.
Gerçekten hatalı olduğunuz taraflar var mı?
Bir süre sessiz kalın. Öfkelenmeyin. Üzerinize düşeni abartmadan yapın.
Bakalım ne değişecek.

tabiki benmde hatalı olduğum taraflar çok..dün kşamki kavgada cocuğu alıp evden gitmeye kalktım bana cocuğu götüremezsin sen nereye gitmek istersen git dedii.ve sonra k.validemi arayıp çocuğu almasını söledi...çünkü bağrışmalarımızdan kuzucuğum korkmuştu:(k.validem geldi anladı zaten kavga ettiğimizi yazık kadına bana sende gelseydin beraber otururduk dyoo kadına da üzüldüm.ve eşim akşam sen bu kapıdan çıkmaya kalktın su an ha gitmişsin ha burdasın farkeden bişi yok dedi.......

bu süreçte sakin ol sakın ama sakın onun karşısında ağlayıp yalvarma sakın..... inan çok önemli kendini toparla onunla aranızda sorun yaratan şeyleri değiştirmeye çalış.. nasıl anlatsam biraz cool ol hani ilişkiler başlarken daha birbirini tanımazken hareketlerimize bile dikkat ederiz ya denk geldiğimiz ortamlarda. öyle bir tavır sergile bunu bu sitede bir konuda okuduklarıma dayanarak söylüyorum

ama kesinlikle ağlayıp yalvarma tamamen biter ...
dilerim herşey düzelir tatlım senin ve kızın için hayırlısı olsun

umarım öyle olurr....tşk ederim

Öfkelendiğimizde yapılabilecek en kötü konuşmayı yapıyoruz gerçekten de.
Susabilmek çok zor ama tartıymaların büyümesini gerçekten önlüyor.
Çocuğunuzu düşünün bir daha bağırırken.
Ona bu korkuyu yaşatmaya hakkınız yok.
Ne sizin ne de babasının

sanırım bu evliliğin kurtarılması için çok uzun bir süüreç beni bekliyor.zorlu bir süreç....eşim ailelere bu durumu anlatacağımızı yarın öbür gün biz boşanıyoruz dye söylediğimizde kimsenin şok olmamasını falanda söledi......

üzülme canım ya evliklerde kıritik yıllar var sende o zamana gelmişsin ve büyük tartışmalara asla girme bence eşin bir sinirle söylemiş zaten insan oğlu öyle değilmidir ki ağızından bir laf çıktımı o sinirle asla lafını geri almaz sakın evini bırakma siniri geçince gelip hem özürünü dinler hemde barışma hediyesi verir:39::39:

üzülme canım ya evliklerde kıritik yıllar var sende o zamana gelmişsin ve büyük tartışmalara asla girme bence eşin bir sinirle söylemiş zaten insan oğlu öyle değilmidir ki ağızından bir laf çıktımı o sinirle asla lafını geri almaz sakın evini bırakma siniri geçince gelip hem özürünü dinler hemde barışma hediyesi verir:39::39:

gerçekten çokkk iyi niyetlisn ben eşimin ağzından bu zamna kadar özür duymadım canım... suan sor bu zamna kadar söylediğim hiç bişeyden pişman değilim yine olsa yine söylerim der....

sürekli tartışıyoruz demişsiniz, tartışmalarınızın kaynağı nedir peki (çok özel değilse) hani evliliği bitirmek yerine anlaşamadığınız konuların üzerinde durup bunları çözmeye çalışsanız..
biliyorum bazen hatta çoğu zaman susmak zor geliyor bize ama tartışmaların alevlenmemesi için sanırım susmak ve konuyu sakinleşince konuşmak en iyi çözüm gibi..

sürekli tartışıyoruz demişsiniz, tartışmalarınızın kaynağı nedir peki (çok özel değilse) hani evliliği bitirmek yerine anlaşamadığınız konuların üzerinde durup bunları çözmeye çalışsanız..
biliyorum bazen hatta çoğu zaman susmak zor geliyor bize ama tartışmaların alevlenmemesi için sanırım susmak ve konuyu sakinleşince konuşmak en iyi çözüm gibi..

belli başlı bir konu yok aslında.eşim kafasında bi eş kurmuş kurmuş beni o kalıbın içine sokmak istiyor.....heryeri dağıtıyor,,eli arkasına gitmiyor ama heryer hersey temiz düzenli olsun iztyor.en ufak tartışmada susup sinmemi istiyor cevap vermicek misimmm 1 değil 2 değil insan bi zaman sonra susamıyoo.ben bişey dedğimde saygısız terbiyesiz oluyorum ama aynı seyi o söylediğinde haklıı oluyoo yani hayat ona güzel onun yaptığı hersey doğru benimkiler tühh kaka

gerçekten çokkk iyi niyetlisn ben eşimin ağzından bu zamna kadar özür duymadım canım... suan sor bu zamna kadar söylediğim hiç bişeyden pişman değilim yine olsa yine söylerim der....

güzelim erkeklerin ağızından özür beklenmez dileyenini ben görmedim ne benim eşimden nede arkadaşlarımın eşlerinden birde unutma bazı insan inatçı kişiğe sahiptir mesela bende asla sözümden geri dönmem anlıyacağın eşinin huyu bu güzelim ondan çok fazla beklentin olmasın bence birde merakımı mazur gör neden sürekli kavga ediyorsunuz bak birde şeker gibi çocuğun varmış gel sen akşam eşin eve gelince hiç bir şey olmamış gibi davran evlilikte gurur olmaz ne demişler yuvayı dişi kuş yapar evlilik kolay kurulur ama sonrası için biz hanımlar emek veririz o yüzden atacağın adımı ağızından çıkanı 3 kere düşün

tatlım cddi msn:s
ben şoklrdym ben seni hep çok mutlu sorunsz düşnmştm nasıl söyler sana bunlrı neden kavga ettnz neler oldu anlatsana ya hala inanamyrm

güzelim erkeklerin ağızından özür beklenmez dileyenini ben görmedim ne benim eşimden nede arkadaşlarımın eşlerinden birde unutma bazı insan inatçı kişiğe sahiptir mesela bende asla sözümden geri dönmem anlıyacağın eşinin huyu bu güzelim ondan çok fazla beklentin olmasın bence birde merakımı mazur gör neden sürekli kavga ediyorsunuz bak birde şeker gibi çocuğun varmış gel sen akşam eşin eve gelince hiç bir şey olmamış gibi davran evlilikte gurur olmaz ne demişler yuvayı dişi kuş yapar evlilik kolay kurulur ama sonrası için biz hanımlar emek veririz o yüzden atacağın adımı ağızından çıkanı 3 kere düşün

ben ona şimdi hiç bişi olmamış gbi davransam bana dün gidyodun simdi bölesin dengesizlik yapıosn vs. dcek ben biliyorum ynede surat falan yapmıcam zaten ama dediğim gbi uzun ve zorlu bi süreç beni bekliyor

Back
X