Galiba boşanıyoruz

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Geçmiş konularimda bahsettim galiba ama kafam karışık. Eşimle boşanma aşamasındayiz. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Uzak mesafe iliskisiydi bizimki ama çok ortak arkadasimiz vardı kim duysa tebrik etti. Çok iyi biri dedi ama evlenince öyle olmadığını anladım. Evlendiğim gece vajinismus oldugumu öğrendim. Uzun süre kadınlar kulübundeki sayfaları takip ettim egzersizleri yaptım. Benim için çok özel olmasını istediğim o an yaşanmadı maalesef. Sonra uyuşma nedeniyle acil beni psikiyatri doktoruna gönderdi. Gittiğim doktor ilaç verdi stres dedi ama vajinismustan bahsetmedim . Çıkarken hamile kalmak istedigimi ilaçların zararı olup olmayacağını sordum o zaman gel bakarız dedi. Bende o an vajinismus var ama yenmek istiyorum dedim. Bunu duyunca doktor tekrar çağırdı yanına eğer eşin kabul ederse 7-8 seansa cozeriz dedi.cok sevindim . Eşim dışarda beni bekliyordu yanına gittim anlattım , dediği şey bana tezgah mı kurdun? Yani ben o uyusmalari falan uydurmusum doktora getirmek için.oyle anladım ve moralim çöktü. Yine de girdik doktorun yanına . Kabul etti. Doktor egzersiz verdi ilk 4-5 hafta tek başıma yapacaktım sonra beraber. Tamam dedi. Ben egzersizleri yaptım ama bir iki kez aksattim - adet nedeniyle- o zaman kızdı bana eşim.bilmiyourm o zaman çok iyiydi doktora hediye alalım, hadi kalk egzersizleri yap falan. Sonra sıra ona gelince bir grip oldu baş ağrıları çıktı falan. Biz tanıştığımız dan beri sık sık olurdu zaten kendi anlatırdı olur bende baş ağrısı diye. Acillere gittik ne çekildi kılcal damarlarda tıkanma mı ne varmış uzmana gidin dediler. Haftalarca söyleye söyleye devlet hastanesinden iyi denilen bir doktora randevu aldı gitti . Doktor önemli değil çok eski sorun etmeyin dedi. Biz yine emin olamadik. Ozeli araştırdı ona da söyleye söyleye özelden randevu aldigitti o da aynı şeyi dedi.bi tane ilaç verdi. Hala baş ağrıları devam ediyor ama başka doktora gitmiyor kafasına göre eczaneden ilacı alıp duruyor.
Diyeceksiniz ki adam hasta tamam ama asıl sorun şu eşim banyo yapmıyor. Haftalarca yapmadığı oluyor. Banyoya girince saatlerce çıkmıyor. Yorulunca ben girip keseliyorum, sabunluyorum. Kokuyorsun diyince özür diliyor.
Birde başı agrisin, boynu agrisin, grip gibi olsun banyo süresini uzatsin gider salonda yatar. Ama öyle arada bir değil. Haftalardır öyle. Evliliğimizin yarısında yanımda yatmamistir sanmam. Yalvardım ,, küstüm olmadı. Kavga ederiz banyoya öyle girer. Dün akşam noktayı koydum ben gidiyorum dedim artık. Ya seviyorum diye böyle yapılmaz. Ben en çok aile istedim. O kadar yalnızlık çektim ki şu hayatta.bazen bu sayfada ailesinden evladından şikayet edenleri okuyorum . Bazen anneliği ovenleri okuyorum ağlıyorum..en son geçen gün okudum kalabalık bir oryamdaydim gittim tuvalete ağladım neden benim normal bir yuvam yok evladım yok diye . İlişkiyi denedik belki bir sene oldu en son ama oldu yapabildim yani. Ama tekrarlamak lazım. Yılda bir ilişki mı olur. Bebek istediğimi , kendimi ne kadar kotu hissettiğimi biliyor. Bebeklere onları seven annelerine bakamıyorum.yanlis anlamayın kiskankısk değil canım yanıyor. Bu adamdan çocuk yapsam ne değişecek. Salona kokudan giremedim az önce. Bide tersledi beni.
Beni seviyor biliyorum. Ya da ne bileyim o kadar mutsuzluk gördüm ki şu hayatta bu sevgi kirintisini bile aşk sandim. Yuvami bozmak istemiyorum çünkü zil takıp oynayacaklar var biliyorum ama yapamıyorum. EvEislerine yardım etmez. BenB dersem ancak. Bişey istesem kırmaz normalde hemen alır
bana yardımcı olun lütfen

Eşinizin psikolojik sorunları var gibi geldi, haftalarca banyo yapmamak nedir yani , aynı evde yasamak eziyet gelir insana, bir psikolaga gitse düzelir belki ama gitmez de bu şekilde yürümez ki evlilik, çocuk fikrini şuan gündeme almayin zaten aranızdaki problemler çözülmeden..

Anlamakta zorlandim yani vajinusmus tedavisi olmaniz gereken donemde bebeginiz niye yok diye de uzulmussunuz simdi iliski olmus ama bebek hemen olsun diye telaslisiniz.

Banyo yapmamak cok ama cok ciddi bir sorun esler birbirine en temiz hallerini sunmali.

Siz evlenince hemen hersey yoluna otursun istiyorsunuz ama daha en temelde sorunlar var.

Esiniz temiz olmayi ogrenecek.

Duzenli cinsel iliski yasanacak.

Bebek de Allah'in izniyle vakti gelince olacak ya da tedavi gerekiyorsa tedaviye gidilecek.

Yani biraz daha sakin, adim adim ilerlemeniz gerekiyor saniyorum. Ilk once temeller otursun umarim devami gelir...

Psikolog zaten gelsin normal değil dedi. Alınmasın diye arada bu doktora git bak bizim psikiyatri doktoru iyi dedim ama oralı olmadı. Şu anda çocuk düşünmüyorum

Evliligimizde beş yıl bitti. Bir defa denedik oldu eğer denesek şimdiye kadar çoktan bebek olurdu yani tedavi sonuçlandı amaa devamı gelmedi.en son belki bir yıl oldu denemedim. eşim sürekli birşeyler buluyor. 36 yaşındayım oda 45 e yaklaştı. Sizce normal mi

Lütfen rica ediyorum: hem sizin, hemde esinizin sorunları var. Daha ortada sağlam bir evlilik ve ilişki yok.. Bu durumda cocuk yapmanız hata olur. Önce birbirinize yönelin
Bende onu istiyorum elimden geleni yapıyorum. Doktorlara gidiyorum sürekli. İlaçta kullandım ama değişen yok. Eşim sürekli düzelecek hata bende diyor ama bişey yapmiyor buna çok üzülüyorum

Psikolog zaten gelsin normal değil dedi. Alınmasın diye arada bu doktora git bak bizim psikiyatri doktoru iyi dedim ama oralı olmadı. Şu anda çocuk düşünmüyorum
Bu işin alınması mi kalmis artik eşinize yaptığının normal olmadığını açık açık söylemeniz lazım

Yalnızca bebek için ilişki istiyorsunuz sanırım, hatta sadece bebek için evlenmiş gibi bir haliniz var. Kokudan odaya giremedim nedir yahu? İğrenç.
Bebekten şimdilik vazgeçtim bıktım artık. Zaten Allah ne dilerse o olur olmazsa evlatlık alırız. Ben normal bir aile istiyorum temiz bir es. Evlatlık da alsam çocuğa yazık biliyorum

Bu arada bir zamanlar burada benzer bir konu açılmış fake denmiş. İnanın ben o konuyu okurken insanlar böyle şey olmaz fake derken ben bunu yaşıyorum diye agladim. Artık normal bir hayat diliyorum. Hayatımda herşey ters. Babam yok annem kalp şeker hastası. Ne yapacağımı sasirdim

bu adam işe nasıl gidiyor?
insan içine nasıl çıkıyor? sosyal hayatını bu koku ile nasıl sürdürüyor?
İzin alıyor sık sık giderken de bol bol parfüm kolonya falan işte. Bazen ziyaret ediyorum ama kokuyu alınca utanıyorum arkadaşlarından kolonya dokuyorum hemen bir suru

Canim ben gercekten anlayamadigim icin soruyorum, bes yilda bir cinsel iliski oldu sonra bi daha denediniz olmadi esin surekli biseyler buluyor yani cinsel birliktelik istemiyor sen de bu normal mi diye soruyorsun. Konuna fake diyenler olabilir ne diyim.

Ama sana uzman görusunu soyleyeyim kari- koca yilda ortalama 100- 130 cinsel birlesme yasamali ve ideal sure bir saatin uzerinde olmalı ya da yarim saatten az sürmemeli.

Normal olan bu.

Tedavi oldum dediniz ama tedaviden sonraki durum bu mu?

Lutfen konunun uzmaniyla gorüsün.

Cinsellik olmadan bebek nasil olacak?

Cinsellik olmadan evlilik olmaz ki...

Çok sıkıntılı bir evlilik. Sorunları çözmeden bebek yapmak büyük hata olur.

Eşinizin psikolojik destek alması lazim. Kokudan odaya giremiyorsaniz durum vahim. Hep mi böyleydi? Evlenmeden önce farketmediniz mi?

Bebek, vajinusmus vs her şeyi geçtim de yıkanmaması nedir yani, insan soğur ya ne sevgi kalır ne başka bir şey. Neden yıkanmıyor, bu sorun çözülmedikçe hiçbir şey çözülmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…