Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki zamanla değişir çocuk için biraz katlan ben yuvayı kurtarmaya çalışın derim
Ben de deistim ama esinizin sorunu deist olmasi degil karakter yoksunu olmasi, ayrilinEşim deist bu yüzden kardesıme tavrı .Ama bence ne ınancta olursak olalım saygılı olmalıyız bırbırımıze bu konuda bıraz zayıf .O kadar bencıl kı bır şey ostedıgı gıbı olmazsa mısafır es dost dınlemez asar suratını oturur .Annesı bıle ben yapmam onunla benım kocam bana karışmaz der hep .Of Allahım ne zormuş .
Ne alakasi var hanimefendi? Ben de 12 yil evli kaldim, esim muslumandiDeist demeseydiniz, ayrılmayın diyecektim. Ama siz müslümansiniz galiba. Bu sebepten onunla evli kalmak sizin ahiretinizi sıkıntıya sokar..
E dünyanız zaten size zindan . Belki bu ahireti yakacak insandan ayrılmanız sizin için nimettir...
Konu inanç meselesi hanımefendi. Sizin şahsi gocunmanizla ilgisi yoktur.Ne alakasi var hanimefendi? Ben de 12 yil evli kaldim, esim muslumandi![]()
Gülüm herkes sen gibi olamaz bu kıt ülkedeNe alakasi var hanimefendi? Ben de 12 yil evli kaldim, esim muslumandi![]()
Ben niye gocunayim? İnsanlari yanlis yonlendiriyorsunuz diyorum. Sizin inanciniza gore esler birbirini uyarmakla yukumlu ama obur tarafta her koyun kendi bacagindan asiliyorKonu inanç meselesi hanımefendi. Sizin şahsi gocunmanizla ilgisi yoktur.
Ne yazik ki oyleGülüm herkes sen gibi olamaz bu kıt ülkede
Herşeyin reklamıyla yaşıyoruz biz, özü umur değil![]()
Benim inancımla ilgili fikri olan birinin, bilgisi olmadan konuşması, hep garibime gitmiştir.Ben niye gocunayim? Onsanlari yanlis yonlendiriyorsunuz diyorum. Sizin inanciniza gore esler birbirini uyarmakla yukumlu ama obur tarafta her koyun kendi bacagindan asiliyor![]()
Benim ailem imam hatip mezunu ve ilahiyatci dolu. Turkiye standartlarina gore son derece dindar ama sukurler olsun ki yobaz olmayan bir ailede/cevrede buyudum. Yani benim teorim sizin sandiginizdan daha fazla. Rica ediyorum siz de burda cennet/cehennem bekciligi yapacaginiza biraz daha okuyun, ogreninBenim inancımla ilgili fikri olan birinin, bilgisi olmadan konuşması, hep garibime gitmiştir.
Kendi inanciniza atıfta bulunarak yorum yapmışsınız. Neyse.
Ne alakası var. Saka misiniz!Deist demeseydiniz, ayrılmayın diyecektim. Ama siz müslümansiniz galiba. Bu sebepten onunla evli kalmak sizin ahiretinizi sıkıntıya sokar..
E dünyanız zaten size zindan . Belki bu ahireti yakacak insandan ayrılmanız sizin için nimettir...
Ne alakası var. Saka misiniz!
Yazdığınızı tekrar okur musunuz ?Müslüman bir kadının Müslüman bir erkekle evli olması caiz değil. En hızlı ulaşabileceğiniz müftülüğe sorsanız dahi bu cevabı vereceklerdir.
O açıdan ters cevap vermeye gerek yok kanaatindeyim.
Sorun kardeşlerinizle ilgili değil bence. Aranızdaki farklılaşma. Ailelerin arkadaşların görüşleri evliliği etkilemez. Çiftlerin farklı görüşleri etkiler ama. İnsanlar değişir. O artık eskisi gibi değil, dolayısıyla sorun yaşamanız normal.Evlendıgımızde degıldı .Namaz kılar saf tutardık beraber .kız kardesım felsefe ogretmenı ama ateıst olmadığı ıcın ıyı bır felsefe ogretmenı olmadığını söylüyor sureklı .Ailemle ılgılı bu kadar saçma seylerı bıle elestırebılıyor bızımkıler de onu hala el üstünde tutarlar .