Galiba depresyondayım ve çok zorlanıyorum

egeninannesi01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
74
-15
8
27
Merhaba kızlar ben 2 çocuk annesiyim büyük oğlum 2 yaşında küçüğü 7 aylık esim askeri personel 4-5 aydır bir aradayız zaten 3 yıllık evliyiz ve eşim 3 yıldır k.ırakta görev yapıyordu daha yeni yeni bir aradayız ondan önce kaynanamgilde kalıyordum. Eşimin görevi başka yere çıktı ilk defa bir arada olmaya başladık, kendisi çocuklara bakamayacağjnı anladığı için annesini çağırdı annesi de sürekli ortalığı karıştırp eşimi bana larşı doldurduğu içiň ben sonradan istemedim. Velhasıl kelam eşim çocuk bakmak istemiyor bütün yükü omzuma yüklüyor kendi çok boşlukta hissediyorum. Çocuklara bakmak asla içinden gelmiyor benim görevim işe gidip gelmek diyor sadece bütün gün iki Küçük çocukla hem yemek hem ev işi yapıyorum ona rağmen evde Küçük bir dağınıklık olsa laf ediyor. Hasta olduğum zaman bile destek olmuyor sadeece kendi keyfini düşünüyor. İşten gelince tek yaptığı şey yemey yiyip bütün gün oyun oynamak. Söylediğim zaman da kızıyor konuşulmaya gelmiyor. Hiç bir şekilde destek olmuyor. Biz zaten evlenir evlenmez eşim ki.ırağa gitti izine geldikçe de hamile kaldım çok istedi çocukları olmasını böyle olduğunu asla bilmiyordum. Keske zamanı geriye alabilsem ama nafile . Ne yapacağım lütfen ön yargılı olmayın bana bir fikir verin çok çaresizimmm çok

Sanırım eşiniz uzakta olduğu için aile olmayı ve çocuk sahibi olmayı tam olarak anlayamamış. Git gel çocuk yapla olmuyor bu şekilde de devam etmez. Bir de üstüne ufacık dağınıklığa bile laf söylemesi hiç hoş olmamış. Annesi gibi bir rol model istiyor sanırım gelsin baksın diye annesini çağırmış. Bence siz biraz uzak kalın o da annesiyle kalsın bakalım ne yapacak. Size herkes bebek bakımında ev işinde yardım edebilir ama eş desteği daha farklı bir şey.

Öyle güzel anlatmıssınız ki duygularıma tercüman olmussunuz. Daha önce gittim bi tek başına kaldı 1 ay kadar falan sonra gelince sen ve çocuklar yokken ev tertemizdi ya dedi .

Ön yargı değil ama eşinizle aynı evde yaşamadan 2 çocuk yapmak akıl tutulmasından başka bir şey değil.
Adamın evde nasıl bir koca olduğunu anlamadan üst üste çocuk yapmak ne demek?

Kocanızdan size yardımcı olan bir adam çıkmaz. Hamuru bu, bu adamın.
Ancak ev dağınıklığını falan laf edince takmayıp, verin cevabını. Bugünlerin geçmesini, çocuklarınızın büyümesini bekleyeceksiniz. Daha çocuk yapmayıp, korunun yani diyecek başka bir şey yok.

Öyle güzel anlatmıssınız ki duygularıma tercüman olmussunuz. Daha önce gittim bi tek başına kaldı 1 ay kadar falan sonra gelince sen ve çocuklar yokken ev tertemizdi ya dedi .
Kötü bir şey demek istemiyorum ama depresyonda falan hissetmeyin kendinizi. Çünkü bence eşinizin psikolojisi bozuk. Nasıl bu kadar empati yoksunu olabilir siz gayet güçlüsünüz çok bile dayanmışsınız. Kimsenin evliliği hakkında yorum yapmak bana düşmez ama eşiniz tek kalmayı hak ediyor.

Fazlasıyla empati yoksunu yani nasıl bu adamla evlenmişim inanın kendime hayret ediyorum uzaktayken öyle iyiymişiz ki beni göklere çıkarıyordu izine geldiği zaman da aynı şekilde meğer göz boyuyormuş aynı evin içine girdik adam rahatlığa alışmış hiçbir şekilde merhameti yok Bir haftadır çok hastayım hem ona hem çocuklar hem eve bakıyorum ve artık başım dönüyor sen deliyorum buna rağmen bile gözü beni görmüyor çocuklarını görmüyor hiçbir şekilde yardımcı olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…