- 27 Haziran 2024
- 74
- -15
- 8
- 27
- Konu Sahibi egeninannesi01
Merhaba kızlar ben 2 çocuk annesiyim büyük oğlum 2 yaşında küçüğü 7 aylık esim askeri personel 4-5 aydır bir aradayız zaten 3 yıllık evliyiz ve eşim 3 yıldır k.ırakta görev yapıyordu daha yeni yeni bir aradayız ondan önce kaynanamgilde kalıyordum. Eşimin görevi başka yere çıktı ilk defa bir arada olmaya başladık, kendisi çocuklara bakamayacağjnı anladığı için annesini çağırdı annesi de sürekli ortalığı karıştırp eşimi bana larşı doldurduğu içiň ben sonradan istemedim. Velhasıl kelam eşim çocuk bakmak istemiyor bütün yükü omzuma yüklüyor kendi çok boşlukta hissediyorum. Çocuklara bakmak asla içinden gelmiyor benim görevim işe gidip gelmek diyor sadece bütün gün iki Küçük çocukla hem yemek hem ev işi yapıyorum ona rağmen evde Küçük bir dağınıklık olsa laf ediyor. Hasta olduğum zaman bile destek olmuyor sadeece kendi keyfini düşünüyor. İşten gelince tek yaptığı şey yemey yiyip bütün gün oyun oynamak. Söylediğim zaman da kızıyor konuşulmaya gelmiyor. Hiç bir şekilde destek olmuyor. Biz zaten evlenir evlenmez eşim ki.ırağa gitti izine geldikçe de hamile kaldım çok istedi çocukları olmasını böyle olduğunu asla bilmiyordum. Keske zamanı geriye alabilsem ama nafile . Ne yapacağım lütfen ön yargılı olmayın bana bir fikir verin çok çaresizimmm çok