• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba eşim beni anlamıyor nasıl davranmalıyım

Bazen eşim 1 2 gece şehirdisina gidiyor iş için. Çoğunlukla ben de giderim de, çok nadiren masraf olmasın diye düşünüp gitmeyeceğim zaman, babam uçak biletimi alıp kocanla git derdi.
Yani aile olmak evladının yuvasını kurmayı da gerektirir. Kv kp nasıl rahat ediyor eşiniz baska sehirde tek başına yaşarken? Karısını gönderelim oglumuzun yanına nasıl demiyorlar. Cok üzüldüm inanın:KK43:
Madem artık gittiniz kocanizin yanina, eskiye sünger çekin. Surekli konuşarak anca kocanizi kendinizden sogutursunuz. Bosanmayacaksaniz bosanmakla tehdit etmeyin, cok yersiz oluyor. Ailemin evine giderim derseniz, mutlaka gidin ve o gelip gonlunuzu almadan eve dönmeyin. Sesini yukselten ve sürekli dirdir eden olmayın. Yeri gelince agirliginizi koyun ve sozunuzden dönmeyin.
Ve bence su aşamada cocuk dusunmeyin
Ablasıyla konuşsa bu tür konularda o da bana yardım eder akıl verirdi .çok sanslısınız siz inş hep aynı kalır sizin kv kp . Teşekkürler ederim bunlara ihtiyacım var çünkü artık ne tepki vereceğimi sasırdım

Herşey geride kaldı artık . Eşim beni sever , sahip çıkar , her dediğini yapar tek sorun iki sene boyunca ayrı yaşamamız oldu aileside genç hasta falan olsalar zoruma gitmezdi. Defalarca söyledim kendilerine bakabilirler falan olmadı ... tepkimi koymaya gelince kv kp ye karsılık vermek benim için çok zor ben böyle büyümedim haliyle sustum en fazla surat astım odaya kapandım seslendi cevap vermedim .onlara hiçbir zaman karşılık vermedim .annem bana ne derlerse desinler saygılı ol dedi falan siz saf mıymış diyebilirsiniz ama bana ters ben en fazla eşime söylerim .kv çocuk için hastaneye git derdi ben gitmezdin olsa onuda kıskanırlardı benden. Ya el sonuçta ben onlardan fazla birşey beklemiyorum sonuçta eşimin annesi babası eşime karsı onları karalamak da istemiyorum .geriye dönmek hiç istemiyorum bundan sonra yapıcam tek şey eşimi ikna etmek olacak.... herkesin ikna yöntemleri vardır dimi benimki pohpohlamak. Herkesin sınavı varmış dünyada bende ayrılıkla sınandım o günleri unutmak zor ama inş başarırım

Seviyordum.ve yazmıştım en fazla bir ay sonra işimi falan ayarlar ayrı eve çıkarız dedi tabi o aralar sevgi güven hepsi var ama babası izin vermediğinden bunu yapmadı o ara iyilerdi ailesi falan bende sustum yani .kötü yönlerini görüncede eşimin de kötü yönlerini gördüm ama geçti işte .herseyi diyorum kavga çıkarır gelirim yanına annemin evine giderim falan hiç yani aldırmadı çok ciddi tartışmalar yaşadık amacına ulaştım babasının sözüyle

en fazla 1 ay sonra işimi ayarlarım dediğinde tamam o zaman en fazla 1 ay sonra evlenelim demediniz mi?
ya da aileniz kızım sen ne yapıyorsun gidip elin evine yerleşeceğine otur kendi evinde demedi mi?
bekar da olsanız bikaç ayda bir görüşürsünüz zaten, bari yabancının değil kendi ailenizin hizmetini görürdünüz.
kusura bakmayın ama sizinki bile bile lades olmuş,
seviyorum bahane değil, insanlar 10 sene bekliyor evlilik için şartlar olgunlaşsın diye, onlar sevmiyor mu sanki...

Allah aşkına sanki evlenirken şartların böyle olduğunu bilmiyormuş da sonradan oluşmuş gibi davranmayın. Evlenene kadar tamam canım annene de kalırım canım şehir dışında çalışman sorun değil canım ama sonra yok kaynanamla kalıyorum da lokmalarım sayılıyor da, kız kardeşi her gün geliyor da vay efemdim eşimi göremiyorum eee zaten bilerek evlenmişsin ne aceleniz vardı 2 sene sonra evlenseydiniz de çekmeseydiniz. Şimdi zaten aynı şehirdeymişsiniz yani düzene girmiş eşinizin yanındasınız nedir yani daha sorun olan? artık deşmenin yine uzağa gider miyiz demenin de bir anlamı yok ki şu an.

siz dalga mı geçiyorsunuz?

benden başka herkese vakti var dediğiniz bir adam!
evlisiniz ama evli gibi bir hayat süremiyorsunuz.
sizi anlamayan etmeyen, belki de işine gelmediğinden böyle yapan odun bir herif var ortada!

hala nasıl beni sever, saygı duyar, her dediğimi yapar diyebiliyorsunuz?
ben sevgi de saygı da her dediğinizi yapma olayını göremedim anlattıklarınıza bakınca. ki zaten adam sevse sizden o kadar süre nasıl ayrı kalsın? siz onun karısısınız. kendinizi kandırma yoluna gideceksiniz belli.
kabullenmesi güç. çok yanlış bir tercih yapmışsınız.
o kadar ayrı yaşamaya nasıl bağ oluşsun. böyle evlilik görmedim ben. hem saf mısınız kocanız aylarca bir kadın olmadan yaşayıp gidiyor diye inanıyor musunuz gerçekten? bi insan kendini daha ne kadar ezdirebilir bilemedim. baştan sona anormal her şey.

Valla biz de ayrıyız ama haftasonları falan beraber olabiliyoruz allahtan. Evimiz de kp kv den ayrı ona da şükür. Ama bilirim ayrılık mevzusunu zor iş. Kendine meşgale falan bulsan daha iyi olur.

Allah aşkına sanki evlenirken şartların böyle olduğunu bilmiyormuş da sonradan oluşmuş gibi davranmayın. Evlenene kadar tamam canım annene de kalırım canım şehir dışında çalışman sorun değil canım ama sonra yok kaynanamla kalıyorum da lokmalarım sayılıyor da, kız kardeşi her gün geliyor da vay efemdim eşimi göremiyorum eee zaten bilerek evlenmişsin ne aceleniz vardı 2 sene sonra evlenseydiniz de çekmeseydiniz. Şimdi zaten aynı şehirdeymişsiniz yani düzene girmiş eşinizin yanındasınız nedir yani daha sorun olan? artık deşmenin yine uzağa gider miyiz demenin de bir anlamı yok ki şu an.
O ihtimal oldugu için aynı konular açıldı

siz dalga mı geçiyorsunuz?

benden başka herkese vakti var dediğiniz bir adam!
evlisiniz ama evli gibi bir hayat süremiyorsunuz.
sizi anlamayan etmeyen, belki de işine gelmediğinden böyle yapan odun bir herif var ortada!

hala nasıl beni sever, saygı duyar, her dediğimi yapar diyebiliyorsunuz?
ben sevgi de saygı da her dediğinizi yapma olayını göremedim anlattıklarınıza bakınca. ki zaten adam sevse sizden o kadar süre nasıl ayrı kalsın? siz onun karısısınız. kendinizi kandırma yoluna gideceksiniz belli.
kabullenmesi güç. çok yanlış bir tercih yapmışsınız.
o kadar ayrı yaşamaya nasıl bağ oluşsun. böyle evlilik görmedim ben. hem saf mısınız kocanız aylarca bir kadın olmadan yaşayıp gidiyor diye inanıyor musunuz gerçekten? bi insan kendini daha ne kadar ezdirebilir bilemedim. baştan sona anormal her şey.
Haklısınız... insan inanmak istediğine inanıyor

Back
X