Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayanamıyoruzŞu virüs ortamında ve henüz öğrenciyken nereye gidiyorsunuz? Mantıklı olun biraz
Biz de ablamla benzer planlar yapardık zaman zaman. Hala taşınıp birlikte yaşamayı düşünüyoruz hatta. Ama olacak zaman var olmayacak zaman var. Pandeminin ortamında hem uygun ev hem iş bulup nasıl taşınacaksınız? En azından yaza kadar sabredin ve bir rota oluşturun kendiniz için.reşitim ve evdeki sorunlara ablamla dayanamıyoruz ama ikimizde okuyoruz nasıl çalışcaz ev tutcaz bilmiyoruz ama her gün kavga olmasından çok bıktık ailedeki herkes tutarsız davranıyor çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar konuşsak laftan anlamayıp bağırıyorlar napıcaz biz![]()
dayanamıyoruz
Bence dişinizi biraz daha sıkın meslek sahibi olun iş bulun öyle çıkın yoksa çok zorlanırsınız ..reşitim ve evdeki sorunlara ablamla dayanamıyoruz ama ikimizde okuyoruz nasıl çalışcaz ev tutcaz bilmiyoruz ama her gün kavga olmasından çok bıktık ailedeki herkes tutarsız davranıyor çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar konuşsak laftan anlamayıp bağırıyorlar napıcaz biz![]()
Baştan düzen kurmak çok zor, sonra içinden çıkamazsınız geri dönebilirsiniz de, öyle kötü bir zamandayız. İş bulabilirseniz girip çalışın bir an önce, taşınma işini sonra düşünün.reşitim ve evdeki sorunlara ablamla dayanamıyoruz ama ikimizde okuyoruz nasıl çalışcaz ev tutcaz bilmiyoruz ama her gün kavga olmasından çok bıktık ailedeki herkes tutarsız davranıyor çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar konuşsak laftan anlamayıp bağırıyorlar napıcaz biz![]()
bende aynı ev ortamında büyüdüm ve hala o ortamdayım.Ekonomik özgür olmamak maalesef evde kalmama sebep oluyor,ama gerçek şu ki Türkiye şartlarında en az 7-10 bin arası tek başına gelirin olacakta kafa dinleyeceksin...Yada ablanla öyle gelirin olursa onun dışında zor olanlara kulak tıkamak zorundasın.reşitim ve evdeki sorunlara ablamla dayanamıyoruz ama ikimizde okuyoruz nasıl çalışcaz ev tutcaz bilmiyoruz ama her gün kavga olmasından çok bıktık ailedeki herkes tutarsız davranıyor çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar konuşsak laftan anlamayıp bağırıyorlar napıcaz biz![]()